NRK Meny
Normal

Tollefsen var banens beste

Ole-Kristian Tollefsen imponerte for Philadelphia Flyers i natt.

Ole Kristian Tollefsen

Ole Kristian Tollefsen (tv) hadde to målgivende pasninger i natt. Han markerte seg også med nevene.

Foto: Michael Perez / Scanpix/AP

Tollefsens Flyers slo Bruins 4-3 etter straffer i natt.

Tollefsen leverte en god kamp for Flyers, og for første gang i NHL-karrieren gjorde han mer enn ett målpoeng i en kamp. Han fikk 11.58 minutter på isen og endte med +1 i statistikken.

Nordmannen hadde assist på 2-2- og 3-2-scoringene til Flyers. Han pådro seg i tillegg fem minutters utvisning for slåssing.

Banens beste

På NHLs hjemmesider rangeres de tre beste spillerne etter hver kamp. Etter nattens to assist ble Tollefsen kåret til kampens spiller.

- To assists og en slåsskamp .Det var en god kamp for meg. Jeg kan ikke klage. Det er ikke ofte det skjer, sa Tollefsen til nhl.com .

Flyers tok ledelsen drøyt midtveis i første periode ved Chris Pronger, men gjestenes Derek Morris utlignet i overtall fem minutter senere.

I midtperioden overtok Bruins ledelsen etter scoring av Matt Hunwick, men Darroll Powe utlignet til 2-2 minuttet senere etter assist fra Daniel Carcillo og Tollefsen.

Ny assist

Nordmannen fikk en ny assist da Arron Asham skjøt inn 3-2. Steve Begin utlignet igjen for gjestene 3.20 minutter senere.

- Det virker som når du spiller en god kamp, kan du få en assist eller to, for det er det trenerne vil jeg skal gjøre. Når jeg får pucken, vil de at jeg skal skyte på mål, og du vet aldri hva som kan skje etter det, sa Tollefsen.

Etter en målløs tredje periode og sudden death, gikk kampen til straffer. Claude Giroux satte den avgjørende straffen for Philadelphia Flyers.

Siste nytt

 • Bendtner: – Klar til Brann-kampen

  Det ble ingen pinsefotball på Nicklas Bendtner, men Rosenborgs danske stjernespiss skriver på Instagram at han er tilbake til søndagens toppkamp mot Brann. – Vi jobber hardt. Tilbake mot Brann, skriver Bendtner til et Instagram-bilde.

  Bendtner
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal