NRK Meny
Normal

Tollefsen var banens beste

Ole-Kristian Tollefsen imponerte for Philadelphia Flyers i natt.

Ole Kristian Tollefsen

Ole Kristian Tollefsen (tv) hadde to målgivende pasninger i natt. Han markerte seg også med nevene.

Foto: Michael Perez / Scanpix/AP

Tollefsens Flyers slo Bruins 4-3 etter straffer i natt.

Tollefsen leverte en god kamp for Flyers, og for første gang i NHL-karrieren gjorde han mer enn ett målpoeng i en kamp. Han fikk 11.58 minutter på isen og endte med +1 i statistikken.

Nordmannen hadde assist på 2-2- og 3-2-scoringene til Flyers. Han pådro seg i tillegg fem minutters utvisning for slåssing.

Banens beste

På NHLs hjemmesider rangeres de tre beste spillerne etter hver kamp. Etter nattens to assist ble Tollefsen kåret til kampens spiller.

- To assists og en slåsskamp .Det var en god kamp for meg. Jeg kan ikke klage. Det er ikke ofte det skjer, sa Tollefsen til nhl.com .

Flyers tok ledelsen drøyt midtveis i første periode ved Chris Pronger, men gjestenes Derek Morris utlignet i overtall fem minutter senere.

I midtperioden overtok Bruins ledelsen etter scoring av Matt Hunwick, men Darroll Powe utlignet til 2-2 minuttet senere etter assist fra Daniel Carcillo og Tollefsen.

Ny assist

Nordmannen fikk en ny assist da Arron Asham skjøt inn 3-2. Steve Begin utlignet igjen for gjestene 3.20 minutter senere.

- Det virker som når du spiller en god kamp, kan du få en assist eller to, for det er det trenerne vil jeg skal gjøre. Når jeg får pucken, vil de at jeg skal skyte på mål, og du vet aldri hva som kan skje etter det, sa Tollefsen.

Etter en målløs tredje periode og sudden death, gikk kampen til straffer. Claude Giroux satte den avgjørende straffen for Philadelphia Flyers.

Siste nytt

 • Watson tok sin tiende PGA-tittel

  Golferen Bubba Watson (39) har slitt med helseproblemer og elendig spill. I helgen gikk Watson til topps i PGA-turneringen i Pacific Palisades, California. Watson har vært så langt nede de siste årene at han har vurdert å legge opp.

  SPO-GLF-USP-GENESIS-OPEN---FINAL-ROUND
  Foto: Dylan Buell / AFP
 • Ny verdensrekord på 60 meter

  Den amerikanske sprinteren Christian Coleman (21) har satt ny innendørs verdensrekord på 60 meter med tiden 6,34 sekunder. Den tidligere rekorden på 6,39 sekunder har amerikaneren Maurice Green hatt i 20 år, altså siden 1998.

  ATHLETICS-WORLD/M100-SEMIS
  Foto: Lucy Nicholson / Reuters
 • Ronaldo nærmer seg 300-klubben

  Cristiano Ronaldo har for alvor funnet målformen i La Liga. Real Madrid-stjernen gjorde sitt åttende seriemål på under en måned i 5-3-seieren borte mot Betis. Ronaldo er nå tre mål unna å ha scoret 300. ganger i den spanske toppdivisjonen.

  Ronaldo
  Foto: Paul White / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang: Curling innledende runder
OL i Pyeongchang
OL i Pyeongchang: Skøyter 500 m menn
OL i Pyeongchang: Hopp, lagkonkurranse menn
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang