Tok en Kallur

Lolo Jones ledet helt til nest siste hekk, så tråkket hun på den og Dawn Harper løp inn til sjokkseier på 100 meter hekk.

Lolo Jones
Foto: GARY HERSHORN / REUTERS

Dermed led Jones nesten samme skjebne som svenske Susanna Kallur da hun snuble i gårsdagens semifinale.

Dermed ble det feil finalist fra USA som kunne juble for OL-gull på korthekken. Jones var stor favoritt.

Sally McLellan fra Australia tok sølvet og Priscilla Lopes-Schliep fra Canada bronsen. De kompletterte dermed en meget overraskende seierspall.

Jones endte nest sist i finalen.

- Hekken kom så fort og jeg klarte ikke å kontrollere det. Det er slik som skjer i hekk og det er slik som skjer i livet. Det er bare å reise seg, men det er trist at dette skjedde på den største dagen i min idrettskarriere, sa en tydelig skuffet Lolo Jones til NRK etter fadesen.

Siste nytt

 • Disse går skiskytter-VM

  Norges Skiskytterforbund offentliggjorde i dag kvinnene som drar til VM i Østersund. Det er Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff, Ingrid Landmark Tandrevold, Synnøve Solemdal og Thekla Brun-Lie.

  Celia Aymonier, Tiril Eckhoff
  Foto: Rick Bowmer / AP
 • Kristoff langt bak i Oman

  Alexander Kristoff hadde sammenlagtledelsen i Tour of Oman før den tredje etappen, men der ble det tungt for Stavanger-karen. Det var Aleksej Lutsenko som vant etappen foran Jesús Herrada og Greg Van Avermaet. Kristoff kom i mål fire minutter bak.

  Kristoff
  Foto: Anne-christine Poujoulat / AFP
 • Fannemel vrakes – 18-åring til VM

  Andreas Stjernen, Robert Johansson, Johann André Forfang, Halvor Egner Granerud og Thomas Aasen Markeng er tatt ut til VM. Det betyr at Anders Fannemel er vraket. – Han har prestert på et veldig godt nivå i de to siste rennene vi hadde nå i Willingen. Han er med for første gang og klarer å vise gode hopp på et bedre nivå enn Fannemel, sier landslagssjef Alexander Stöckl til NRK om hvorfor Markeng blir foretrukket foran Fannemel. – Det var ikke noen overraskelse det. Jeg har lite å gjøre i et VM per dags dato, sier Fannemel til NRK.

  THOMAS AASEN MARKENG; I følge Aftenposten Norges største hopptalent
  Foto: Oppland Arbeiderblad

Sendeplan

Kl. Program Kanal