NRK Meny
Normal

Tøft på isen for Tollefsen

Columbus fikk en vanskelig kamp hjemme mot Vancouver søndag.

Ole-Kristian Tollefsen
Foto: JAY LAPRETE / AP

Det hele endte med 1-4-tap.

Ole-Kristian Tollefsen spilte 9.53 minutter for Columbus. Vertene var best, men klarte ikke å utnytte spill- og sjanseovertak. Skuddstatistikken viste hele 36-19 fordel Columbus.

Ryan Kesler scoret to ganger da Vancouver sikret seg en heldig borteseier.

- Vi skulle slått Los Angeles i forrige kamp. Da tapte vi. Slik vi spilte i dag, burde vi ikke vunnet denne kampen. Det er rart hvordan ishockey fungerer, sa Kesler til AP.

I en annen NHL-kamp vant Minnesota 3-2 over Colorado på hjemmeis. Mikko Koivu ble den store helten. Han ordnet seier med sitt håndleddsskudd tre minutter før slutt.

Siste nytt

 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal