Tøft på isen for Tollefsen

Columbus fikk en vanskelig kamp hjemme mot Vancouver søndag.

Ole-Kristian Tollefsen
Foto: JAY LAPRETE / AP

Det hele endte med 1-4-tap.

Ole-Kristian Tollefsen spilte 9.53 minutter for Columbus. Vertene var best, men klarte ikke å utnytte spill- og sjanseovertak. Skuddstatistikken viste hele 36-19 fordel Columbus.

Ryan Kesler scoret to ganger da Vancouver sikret seg en heldig borteseier.

- Vi skulle slått Los Angeles i forrige kamp. Da tapte vi. Slik vi spilte i dag, burde vi ikke vunnet denne kampen. Det er rart hvordan ishockey fungerer, sa Kesler til AP.

I en annen NHL-kamp vant Minnesota 3-2 over Colorado på hjemmeis. Mikko Koivu ble den store helten. Han ordnet seier med sitt håndleddsskudd tre minutter før slutt.

Siste nytt

 • FIS-toppene sa ja til Vikersund

  Styret i Det internasjonale skiforbundet (FIS) ga fredag grønt lys for å gjeninnsette Vikersund som arrangør av avslutningsrennene i vinterens Raw Air. Arbeidet med tilpasse bakken til FIS-kravene vil pågå også i tiden som kommer.

  RAW AIR Vikersundbakken.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Kalla slått i sesongpremieren

  Charlotte Kalla måtte se seg slått av Ebba Andersson på fem km fristil i den svenske sesongåpningen på Bruksvallarna. Andersson gikk i mål 2,6 sekunder foran Kalla. Jens Burman og Karl-Johan Westberg kom likt i mål og delte seieren i herreklassen.

  VINTER-OS 2018 SKIDOR KALLA
  Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix
 • Hopplegende gir seg i FIS

  Renndirektør Walter Hofer (63) sier han vil gi seg etter 30 år i hoppsporten. Hans siste dag i jobben blir 23. mars i 2020, avslutningsdagen i VM i skiflyging i Planica. Hofer får mye av æren for å ha gjort hopp til en populær TV-sport.

  Ski-VM Lahti 2017.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 6: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 6 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 6
V-cup hopp
VM sjakk: Parti 6: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
Nasjonsligaen: Slovenia - Norge