Tøff hjemmekamp for Thoresen

Patrick Thoresen og SKA. St. Petersburg fikk ingen enkel hjemmekamp mot Dinamo Riga, men sikret 2-1-seier på tampen i KHL ishockey mandag. SKA står dermed med 16 seirer av 17 mulige kamper så langt.

Det gjør at klubben fortsatt topper den vestre avdelingen. Thoresen noterte ingen målpoeng, men hadde ett skudd på mål i tredje periode. Han var på isen i totalt 14.10 minutter, melder NTB.

Sportsnyheter

Hfe2yahZo7g

Tror Real Madrid-stjerne gikk Haaland på nervene: – Kjenner det nok inni seg

Erling Braut Haaland gikk målløs av banen da Real Madrid og Manchester City innbød til målfest. Nå er spanjolene blitt nordmannens marerittmotstander.

• Ingen roere er lovet OL-plass: – Det er opp til oss

De norske roerne som har kvalifisert båter til sommerens OL i Paris, er ikke garantert en OL-billett.

Oscar Helvig og Kristoffer Brun sørget i fjor for at minst én dobbeltsculler blir å se i OL. Men om duoen dukker opp i Paris, er ennå ikke sikkert..

– Det er opp til oss i trenerteamet å finne ut hvem som skal sitte i båtene i OL som vil gi oss best mulige resultater, sier landslagssjef Fredrik Bekken til NTB.

Han opplyser at utøverne har fått beskjed om at ingen båter blir «tatt ut» før etter åpningsregattaen på nasjonalarenaen Årungen 4. mai.

Helgens verdenscupregatta i italienske Varese blir en viktig del av beslutningsgrunnlaget for trenerteamet, forteller Bekken.

For øyeblikket er det tre båter som er kvalifisert til lekene i Paris:

* Menn, lettvekt dobbeltsculler

* Menn, dobbeltsculler

* Kvinner, dobbeltsculler.

Pressetreff med roerne foran VM i Tsjekkia
  • Tuchel rasende etter bisarr Arsenal-tabbe: Langet ut mot dommerens forklaring

Tirsdag kveld brøt Martin Ødegaards Arsenal skrekkrekken mot Bayern München da det endte 2-2 i London i Mesterligaens første kvartfinaleoppgjør.

Men det kunne sett annerledes etter at midtstopper Gabriel tok ballen med hånden inne i egen 16-meter midt i andre omgang. Like før hadde dommer Glenn Nyberg blåst i gang spillet og Arsenal-keeper David Raya sentret ballen til midtstopperen.

Gabriel la så ballen til rette for å ta utsparket igjen, og sentret tilbake til Raya. Like etter kom protestene fra Bayern München-spillerne, som ville ha straffespark.

På det tidspunktet ledet Bayern München kampen 2-1, men protestene ble ikke tatt til følge.

Etter kampen var trener Thomas Tuchel alt annet enn fornøyd.

– Jeg følte han (Nyberg) gjorde en stor tabbe ved å ikke gi straffe. Jeg vet at det er en sprø situasjon, men de la ballen ned, han blåste og så tar forsvaren ballen i hånden. Det som gjør oss virkelig sinte er forklaringen spillerne våre fikk ute på banen. Han sa til spillerne våre at det var en juniorfeil og at han ikke ville gi straffe på en slik måte i en kvartfinale. Det er en virkelig forferdelig forklaring, sier Tuchel på pressekonferansen etter kampen.

Leandro Trossard utlignet til 2-2 et snaut kvarter senere og sørget for at lagene er like langt før returoppgjøret i München neste uke.

• TV 2 sikrer seg rettighetene til å vise Mesterligaen frem til 2027

TV 2 har kjøpt tre nye år med Mesterligaen. Det skriver kanalen på X.
    «Vi har hatt rettighetene til å vise Champions League eksklusivt siden 2021. Den nye avtalen gjelder fra kommende sesong og varer frem til sommeren 2027», skriver kanalen.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes annonserte også nyheten under TV 2s Mesterliga-sending tirsdag.

Champions League får et helt nytt format fra høsten av. Antall kamper i turneringen økes fra 125 til 189, og antall lag økes fra 32 til 36.