NRK Meny
Normal

Tøff debut for unggutta

Martin Spinnangr og Øyvind Hordvik fikk tøffest mulig start på verdensseriekarrieren.

I sin første kamp møtte de nemlig regjerende verdensmestre Todd Rogers og Phil Dalhausser, som også vant sist helgs turnering i Paris.

- Det var en tøff ilddåp, innrømmer Hordvik.

Fikk skryt

31 minutter tok det amerikanerne å knuse unggutta fra Norge med settsifrene 21-10 og 21-11.

- Dalhausser er vannvittig god i blokk, og de leser spillet bra. Det var ingen lett oppgave, sier Spinnangr, som fikk noen gode ord fra konkurrentene etter kampen.

- De spiller veldig fysisk, og er talentfulle. Men de trenger nok litt polering på detaljene, og må lære seg å bruke hele banen, sier Rogers.

- Mye å gå på

Dalhausser er den høyeste spilleren i turneringa med sine 206 cm, og sammen med Todd Rogers er han favoritt til å vinne i Stavanger. Men til tross for at de fikk juling, var Hordvik/Spinnangr fornøyde med kampen.

- Det var morsomt å spille mot de. Vi har ingen press på oss og tar dette som læring. Vi har mye å gå på, spesielt i mottak, og vi skal nok klare å komme litt nærmere motstanderne i løpet av turneringa, mener Hordvik.

Siste nytt

 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters
 • Hjemmetap for Ødegaard og Thorsby

  Martin Ødegaard og Morten Thorsby fikk tillit fra start for Heerenveen hjemme mot Excelsior, men duoen maktet ikke å bidra til poeng. Det endte med 0-1-tap. Nicolai Næss var ubenyttet reserve for vertene, ifølge NTB.

  Ødegaard, Thorsby
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal