Tøff debut for unggutta

Martin Spinnangr og Øyvind Hordvik fikk tøffest mulig start på verdensseriekarrieren.

I sin første kamp møtte de nemlig regjerende verdensmestre Todd Rogers og Phil Dalhausser, som også vant sist helgs turnering i Paris.

- Det var en tøff ilddåp, innrømmer Hordvik.

Fikk skryt

31 minutter tok det amerikanerne å knuse unggutta fra Norge med settsifrene 21-10 og 21-11.

- Dalhausser er vannvittig god i blokk, og de leser spillet bra. Det var ingen lett oppgave, sier Spinnangr, som fikk noen gode ord fra konkurrentene etter kampen.

- De spiller veldig fysisk, og er talentfulle. Men de trenger nok litt polering på detaljene, og må lære seg å bruke hele banen, sier Rogers.

- Mye å gå på

Dalhausser er den høyeste spilleren i turneringa med sine 206 cm, og sammen med Todd Rogers er han favoritt til å vinne i Stavanger. Men til tross for at de fikk juling, var Hordvik/Spinnangr fornøyde med kampen.

- Det var morsomt å spille mot de. Vi har ingen press på oss og tar dette som læring. Vi har mye å gå på, spesielt i mottak, og vi skal nok klare å komme litt nærmere motstanderne i løpet av turneringa, mener Hordvik.

Siste nytt

 • NM i fotball kan starte i oktober

  Norges Fotballforbund vurderer å starte opp 2020-utgaven av cupen så sent som i oktober. Breddefotballen kan bli ekskludert fra å delta.

  – Vi har sett på en mulig løsning med å starte i runde tre med 32 lag, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn til Stavanger Aftenblad.

  Med 32 lag vil det gjøre at NM spilles kun med lag fra Eliteserien og førstedivisjon.

  Konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • Foss får sin Grand Tour-debut

  Tobias Foss skal sykle årets utgave av Giro d'Italia, bekrefter 23-åringen til NRK. Unggutten, som er inne i sin første sesong for det nederlandske profflaget Jumbo-Visma, vant blant annet fjorårsutgaven av Tour de l'Avenir, også kalt «Ungdommens Tour de France».

  Grunnet koronapandemien har årets sykkelsesong blitt satt på vent, men gjenopptas fra 1. august. Giro d'Italia, som vanligvis går på våren, går i år fra 3.–25. oktober.

  Syklisten fra Vingrom opplyser at det kan skje endringer, men at høstens rittprogram per nå ser slik ut: NM tempo og fellesstart, Polen rundt, Ungarn rundt og Giro d'Italia.

  xmm1Sm533GI
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Europeisk fotball kan tape 40 mill.

  Fotballklubbene i Europa kan stå overfor et samlet inntektsbortfall på over 40 milliarder kroner som følge av koronapandemien, viser en ny undersøkelse.

  Bak undersøkelsen som ble presentert tirsdag står foreningen ECA. Den organiserer klubber fra hele Europa.

  Tallene baserer seg på inntektsbortfallet klubber fra 55 europeiske fotballnasjoner har anslått å lide denne sesongen og i 2020/21-sesongen som følge av virussituasjonen. Eventuelle overskudd fra spillersalg er ikke inkludert

Sendeplan

Kl. Program Kanal