NRK Meny
Normal

Tøff debut for unggutta

Martin Spinnangr og Øyvind Hordvik fikk tøffest mulig start på verdensseriekarrieren.

I sin første kamp møtte de nemlig regjerende verdensmestre Todd Rogers og Phil Dalhausser, som også vant sist helgs turnering i Paris.

- Det var en tøff ilddåp, innrømmer Hordvik.

Fikk skryt

31 minutter tok det amerikanerne å knuse unggutta fra Norge med settsifrene 21-10 og 21-11.

- Dalhausser er vannvittig god i blokk, og de leser spillet bra. Det var ingen lett oppgave, sier Spinnangr, som fikk noen gode ord fra konkurrentene etter kampen.

- De spiller veldig fysisk, og er talentfulle. Men de trenger nok litt polering på detaljene, og må lære seg å bruke hele banen, sier Rogers.

- Mye å gå på

Dalhausser er den høyeste spilleren i turneringa med sine 206 cm, og sammen med Todd Rogers er han favoritt til å vinne i Stavanger. Men til tross for at de fikk juling, var Hordvik/Spinnangr fornøyde med kampen.

- Det var morsomt å spille mot de. Vi har ingen press på oss og tar dette som læring. Vi har mye å gå på, spesielt i mottak, og vi skal nok klare å komme litt nærmere motstanderne i løpet av turneringa, mener Hordvik.

Siste nytt

 • PSV på vei, Benfica sliter

  To tidligere serievinnercupvinnere skaffet seg vidt forskjellig utgangspunkt i mesterliga-kvaliken tirsdag kveld.

  PSV vant 3-2 borte mot BATE Borisov etter scoringer av Gastón Pereiro, Hirving Lozano og Donyell Malen, mens Benfica bare klarte 1-1 hjemme mot greske PAOK.

  Salzburg, uten skadde Fredrik Gulbrandsen (lår), spilte 0-0 borte mot Røde Stjerne i Beograd

  Lozano
  Foto: Sergei Grits / AP
 • Poengtap for Mjøndalen

  Opprykksjagende Mjøndalen måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Åsane i 1. divisjon fotball tirsdag. Dermed klarte ikke serietreeren å ta tilbake annenplassen på tabellen.

  Mjøndalen kjemper for opprykk til Eliteserien. Søndag ble Vegard Hansens gutter passert av Viking.

  NM fotball menn, 4. runde: Mjøndalen - Haugesund
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Sandviken videre i cupen

  Sandviken er klare for semifinale i norgesmesterskapet i fotball etter å ha slått Trondheims-Ørn i kvartfinalen. Svanhild Sand ga hjemmelaget ledelsen før Amanda Perez utlignet for Sandviken. Kennya Cordner fullførte til slutt snuoperasjonen og sørget for at bergenserne er klare for semifinale.

  Stine Hovland
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal