Tøff debut for unggutta

Martin Spinnangr og Øyvind Hordvik fikk tøffest mulig start på verdensseriekarrieren.

I sin første kamp møtte de nemlig regjerende verdensmestre Todd Rogers og Phil Dalhausser, som også vant sist helgs turnering i Paris.

- Det var en tøff ilddåp, innrømmer Hordvik.

Fikk skryt

31 minutter tok det amerikanerne å knuse unggutta fra Norge med settsifrene 21-10 og 21-11.

- Dalhausser er vannvittig god i blokk, og de leser spillet bra. Det var ingen lett oppgave, sier Spinnangr, som fikk noen gode ord fra konkurrentene etter kampen.

- De spiller veldig fysisk, og er talentfulle. Men de trenger nok litt polering på detaljene, og må lære seg å bruke hele banen, sier Rogers.

- Mye å gå på

Dalhausser er den høyeste spilleren i turneringa med sine 206 cm, og sammen med Todd Rogers er han favoritt til å vinne i Stavanger. Men til tross for at de fikk juling, var Hordvik/Spinnangr fornøyde med kampen.

- Det var morsomt å spille mot de. Vi har ingen press på oss og tar dette som læring. Vi har mye å gå på, spesielt i mottak, og vi skal nok klare å komme litt nærmere motstanderne i løpet av turneringa, mener Hordvik.

Siste nytt

 • Adegbenro ut med skade

  Rosenborg slo 1. divisjonslaget Stjørdals Blink 3-1 i en treningskamp torsdag, men et skår i gleden var at Samuel Adegbenro måtte gå av banen tidlig etter å ha fått vondt i låret. På Twitter skriver Rosenborg at det trolig ikke er snakk om noen alvorlig skade, men at han gikk av for ikke å ta noen sjanser.

  En gammel RBK-kjenning markerte seg da Vålerenga slo Mjøndalen 2-0 på bortegress i en annen treningskamp. Matthías Vilhjálmsson scoret 1-0-målet etter 53 minutters spill. Mot slutten doblet Bård Finne Vålerengas ledelse.

  Samuel Adegbenro
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • Børven ble matchvinner

  I Odds treningskamp hjemme mot Start ble Torgeir Børven matchvinner for skienslaget. Han scoret seiersmålet etter en drøy times spill og sørget for 2-1 til Odd. Eman Markovic hadde sendt Start i føringen før pause. Utligningen kom ved Onyekachi «Kachi» Ugwuadu etter 53 minutter.

  pPG8lbeDRFI
  Foto: Fredrik Hagen
 • Hegerberg tilbake med ball

  Stjernespissen Ada Stolsmo Hegerberg (24) driver opptrening etter korsbåndskaden i Polen. Onsdag trente hun med ball for første gang, ifølge L'Equipe. Hegerberg skadet det høyre kneet alvorlig under en treningsøkt i januar. Normal rehabiliteringstid etter en korsbåndskade er minst ni måneder, og Lyon-proffen gjør store framskritt. Hun befinner seg for tiden i Polen, der ektemannen Thomas Rogne spiller for Lech Poznan. Der er hun altså i gang med balltrening. (©NTB)

  16-delsfinalen i Champions League kvinner. Avaldsnes - Lyon (0-2)
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal