To norske til finalen

Thea Louise Stjernesund og Kristin Lysdahl er de eneste norske kvinnene som er klare for finalen i verdenscuprennet i parallellslalåm i Lech torsdag.

Stjernesund ble nummer sju i kvalifiseringen i Østerrike, mens Lysdahl ble nummer ni.

Kristina Riis-Johannessen var best av alle i den første kvalifiseringsomgangen, men kjørte ut i den andre. Dermed ble det ingen finaleomgang på henne.

Det ble det heller ikke på Maria Therese Tviberg. Hun endte på 45.-plass med 1,60 sekunder opp til beste kvalifiseringstid.

Kristin Lysdahl.
Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva

Siste nytt

 • Ustjugov meldes klar til sprinten

  Sergej Ustjugov stiller til start på herresprinten torsdag. Det bekrefter Russland-trener Markus Cramer til NRK onsdag ettermiddag.

  Usikkerheten har nemlig vært stor. Ustjugov falt stygt under trening mandag. Han datt og slo seg både i ryggen, skulderen og beinet.

  De siste dagene har de største smerteproblemene hans vært knyttet til hamstringen, eller nærmere bestemt baksiden av låret. Problemet oppstod fordi Ustjugov nærmest gikk i spagaten under fallet.

  – Etter å ha sjekket med både lege og fysioterapeut, er Sergej klar på startstreken på sprinten. Han er ikke hundre prosent, men smertene er ikke så store nå, sier Cramer.

  Sprint verdenscup finaler
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Van Dijk tilbake med ball

  Liverpool har publisert ferske bilder fra treningsfeltet, der man kan se Virgil van Dijk trene med ball. Stopperkjempen må fortsatt vente en stund før han kan gjøre comeback, men synet av stjernen med ball i beina gleder trolig mange Liverpool-fans.

  Van Dijk
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Bjørnsen klar for Aalborg

  Landslagsprofilen Kristian Bjørnsen forlater tyske Wetzlar til fordel for spill for Aalborg i dansk håndball. Det bekrefter den danske klubben onsdag. Bjørnsen har signert en treårig kontrakt. Han blir Aalborg-spiller fra neste sesong.

  Kristian Bjørnsen
  Foto: Anne-Christine Poujoulat / POOL / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal