Tim Howard kan få egen flyplass

En underskriftskampanje er startet på Det hvite hus' hjemmesider for å skifte navnet på Washington National Airport til Tim Howard National Airport. Så langt har 14134 skrevet under. For at Det hvite hus skal ta stilling til kampanjen er den avhengig av å få inn 100 000 underskrifter.

Tim Howard stod en fantastisk kamp mot Belgia og reddet alt som kom hans vei, og det er nok derfor noen har startet kampanjen.

howard
Foto: MARTIN BUREAU / Afp

Siste nytt

 • Brighton tok etterlengtet seier

  Brighton vant kjærkomment 1-0 borte mot Leeds i Premier League lørdag. Det gjorde slutt på lagets svake rekke siden november.

  Neal Maupays scoring etter 17 minutter ble den eneste på Elland Road. Gjestene vant til tross for et intenst Leeds-press resten av kampen.

  Seieren var Brightons tredje denne sesongen. De er på 16.-plass med 17 poeng etter 19 kamper. Lørdagens trepoenger sendte laget forbi Burnley. (NTB

  Premier League - Leeds United v Brighton & Hove Albion
  Foto: Michael Regan / Reuters
 • Norges hopplag på tredjeplass

  Norge enda på tredjeplass i lagkonkurransen i Zakopane, slått med 16,4 poeng av Austerrike og 7,5 av Polen.

  Norge låg lenge langt bak dei to i teten, men kjempehopp på 144,5 meter av Marius Lindvik og 140 meter av Robert Johansson i Norges to siste hopp korta inn avstanden kraftig.

  Andrzei Stekala mislykkast i Polens nest siste hopp, dermed blei dei snytt for lagsigeren på heimebane.

  Også Daniel André Tande og Halvor Egner Granerud var på det norske laget.

  Det var snødrev og vanskeleg vind, og dermed ujamne forhold under konkurransen.

  Marius Lindvik
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Vipers med full kontroll

  Et tafatt Bucuresti var aldri i nærheten av å true Vipers i Mesterligaen lørdag. Kristiansandslaget vant til slutt 29-22 i Romania.

  Dermed slo sørlendingene tilbake etter å ha gitt fra seg en seks måls ledelse mot Esbjerg i første kamp siden EM- og julepausen forrige lørdag. Den gang endte kampen 22-22.

  Vipers har nå ti poeng etter seks spilte kamper i Mesterligaen. Det holder til en 3.-plass, poenget bak toer Bucuresti. (NTB)

  Champions league Vipers Kristiansand - Team Esbjerg
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal