Se Tigers frustrerte utbrudd: – Dumb-ass!

Tiger Woods kjeftet og smalt på seg selv mens han pinte seg gjennom første runde av majorturneringen US Masters torsdag.

Tiger Woods var flere ganger sint på seg selv under første dag av Masters. Se her hvordan han flere ganger feilet på banen. Bilder med tillatelse fra Viasat Sport.

SE VIDEO: Tiger Woods var flere ganger sint på seg selv under første dag av Masters. Etter utslaget på hull 15 kunne mikrofonene sågar plukke opp at golferen kalte seg selv dumbass. (Bilder med tillatelse fra Viasat Sport).

Masters Golf

LANGT BAK: Tiger Woods ligger på en delt 41.- plass.

Foto: Charlie Riedel / Ap

– Ah, Tiger ... Dumb-ass!

Den tidligere golfeneren Tiger Woods var mildt sagt lite fornøyd med seg selv etter utslaget på hull 15 i den første runden av US Masters.

Etter slaget plukket mikrofonene opp at Tiger kalte seg selv, noe som kan oversettes til, «din idiot». Og dette var ikke den eneste gangen han kjeftet på seg selv:

Tiger slet nemlig tungt i comebacket og endte til slutt ett slag over par på den første dagen av US Masters. Tidligere har golfstjernens nærspill vært fryktelig svakt – nå var det imidlertid utslagene som bød på problemer.

Slo i sinne

Flere ganger fanget kameraer og mikrofoner opp stønn, banneord og andre utbrudd fra golfstjernen. Tidvis minnet han mer om Adam Sandlers vittige karakter i «Happy Gilmore» enn golflegenden Tiger Woods.

På det niende hullet var han så misfornøyd med slaget at han fulgte opp med å slå golfkøllen i sinne.

Da Tiger senere sendte ballen i vannet, reagerte han ved å kikke tomt ut i luften. Det så heller ikke ut som om det hjalp da publikum kom med unison støtte da de alle utbrøt:

– Ååååh!

Jordan Spieth

LEDER: Jordan Spieth storspilte på den første runden og leder tre slag foran utfordrerne.

Foto: JIM YOUNG / Reuters

– En fin dag

Amerikaneren slet med timingen og sendte baller både til høyre og venstre. Noen av utslagene var så skjeve at han kunne spille fra nabohullets fairway.

Rundt greenene viste han derimot ingen usikkerhet. Med største selvfølgelighet hadde han flere lekre detaljer som sikret par med tilsynelatende svært vanskelige utgangspunkt.

Totalt på runden ble det fire bogeyer og tre birdier. Det ga en 73-runde og en score ett slag over par. Med det ligger han på delt 41.-plass, og fredagens runde kan bli en kamp for å komme seg inn blant de 50 beste som klarer cuten.

– Det var en fin dag. Jeg følte meg bra der ute. Jeg gjorde kanskje to dumme feil der ute, sier Woods.

Unggutt storspilte

En som verken slet med putting eller marginer var 21-åringen Jordan Spieth. Med to andreplasser og én seier på de tre siste turneringene har unggutten har vist strålende form, og er derfor blant de aller største favorittene til å gå helt til topps på Augusta National.

Torsdag ble det hele ni birdier og kun en bogey. Med 64-runden leder han tre slag foran utfordrerne.

Masters vises i Norge på Viasat Sport.

Siste nytt

 • Solid Ventura-åpning i California

  Golfproffen Kristoffer Ventura gikk 1. runde i PGA-turneringen i La Quinta på fire slag under par og ligger foreløpig på delt 17.-plass. Det skiller fire slag opp til den amerikanske lederen Brandon Hagy. PGA-turneringen i California har en samlet premiepott på 57 millioner kroner.

  Kristoffer Ventura
  Foto: Carmen Mandato / AFP
 • Nye spekulasjoner om Tokyo-OL

  Japans regjering konkluderer internt med at årets sommer-OL må avlyses på grunn av koronapandemien, ifølge The Times.

  Fokus nå blir å forsøke å sikre sommer-OL ved neste mulige anledning, som blir i 2032, skrev The Times torsdag ettermiddag.

  Den britiske avisen viser til et høytstående medlem i regjeringskoalisjonen i Japan. Det er enighet om at sommerlekene, som allerede er blitt utsatt ett år, ikke kommer til å bli holdt, ifølge kilden.

  Japans statsminister Yoshihide Suga sier imidlertid at han er fast bestemt på at sommer-OL i Tokyo skal gjennomføres.

  Suga sa i nasjonalforsamlingen fredag at han skal samarbeide tett med Tokyo og Den internasjonale olympiske komité (IOC), melder Reuters.

  OL-ringer
  Foto: Issei Kato / Reuters
 • Monaco henter Diatta

  Den tidligere Sarpsborg-vingen Krépin Diatta er solgt fra belgiske Brugge til den franske storklubben Monaco.

  Det opplyser Monaco på sitt nettsted torsdag kveld. 21 år gamle Diatta har undertegnet en femårskontrakt med klubben som ligger på 4.-plass i Ligue 1.

  Senegaleseren slo igjennom i Sarpsborg-drakten i 2017 og ble bare ett år i norsk fotball før Brugge hentet ham til Belgia. Der har han vært god nok til å sikre seg en enda større overgang.

  – Jeg er veldig glad for å komme til Monaco og for å få muligheten til å utvikle meg i en så anerkjent og ambisiøs fransk klubb, sier Diatta.

  Sarpsborg sikret seg en videresalgsklausul da Diatta ble solgt til Belgia, og ifølge VG kan overgangen bety at østfoldklubben får inn 25 millioner kroner. (NTB)

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg 08 - Aalesund (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal