Se Tigers frustrerte utbrudd: – Dumb-ass!

Tiger Woods kjeftet og smalt på seg selv mens han pinte seg gjennom første runde av majorturneringen US Masters torsdag.

Tiger Woods var flere ganger sint på seg selv under første dag av Masters. Se her hvordan han flere ganger feilet på banen. Bilder med tillatelse fra Viasat Sport.

SE VIDEO: Tiger Woods var flere ganger sint på seg selv under første dag av Masters. Etter utslaget på hull 15 kunne mikrofonene sågar plukke opp at golferen kalte seg selv dumbass. (Bilder med tillatelse fra Viasat Sport).

Masters Golf

LANGT BAK: Tiger Woods ligger på en delt 41.- plass.

Foto: Charlie Riedel / Ap

– Ah, Tiger ... Dumb-ass!

Den tidligere golfeneren Tiger Woods var mildt sagt lite fornøyd med seg selv etter utslaget på hull 15 i den første runden av US Masters.

Etter slaget plukket mikrofonene opp at Tiger kalte seg selv, noe som kan oversettes til, «din idiot». Og dette var ikke den eneste gangen han kjeftet på seg selv:

Tiger slet nemlig tungt i comebacket og endte til slutt ett slag over par på den første dagen av US Masters. Tidligere har golfstjernens nærspill vært fryktelig svakt – nå var det imidlertid utslagene som bød på problemer.

Slo i sinne

Flere ganger fanget kameraer og mikrofoner opp stønn, banneord og andre utbrudd fra golfstjernen. Tidvis minnet han mer om Adam Sandlers vittige karakter i «Happy Gilmore» enn golflegenden Tiger Woods.

På det niende hullet var han så misfornøyd med slaget at han fulgte opp med å slå golfkøllen i sinne.

Da Tiger senere sendte ballen i vannet, reagerte han ved å kikke tomt ut i luften. Det så heller ikke ut som om det hjalp da publikum kom med unison støtte da de alle utbrøt:

– Ååååh!

Jordan Spieth

LEDER: Jordan Spieth storspilte på den første runden og leder tre slag foran utfordrerne.

Foto: JIM YOUNG / Reuters

– En fin dag

Amerikaneren slet med timingen og sendte baller både til høyre og venstre. Noen av utslagene var så skjeve at han kunne spille fra nabohullets fairway.

Rundt greenene viste han derimot ingen usikkerhet. Med største selvfølgelighet hadde han flere lekre detaljer som sikret par med tilsynelatende svært vanskelige utgangspunkt.

Totalt på runden ble det fire bogeyer og tre birdier. Det ga en 73-runde og en score ett slag over par. Med det ligger han på delt 41.-plass, og fredagens runde kan bli en kamp for å komme seg inn blant de 50 beste som klarer cuten.

– Det var en fin dag. Jeg følte meg bra der ute. Jeg gjorde kanskje to dumme feil der ute, sier Woods.

Unggutt storspilte

En som verken slet med putting eller marginer var 21-åringen Jordan Spieth. Med to andreplasser og én seier på de tre siste turneringene har unggutten har vist strålende form, og er derfor blant de aller største favorittene til å gå helt til topps på Augusta National.

Torsdag ble det hele ni birdier og kun en bogey. Med 64-runden leder han tre slag foran utfordrerne.

Masters vises i Norge på Viasat Sport.

Siste nytt

 • Barcelona-presidenten løslatt

  Tidligere Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er løslatt etter å ha møtt i retten tirsdag. Han ble dagen før pågrepet i den såkalte «Barcagate»-saken.

  Det franske nyhetsbyrået AFP melder tirsdag at Bartomeu og hans tidligere rådgiver Jaume Masferrer tirsdag møtte i domstolen som etterforsker saken.

  I en uttalelse heter det at fotballduoen "utøvde retten de har til ikke å snakke, og at retten innvilget betinget løslatelse mens saken etterforskes videre".

  Bartomeu var én av flere personer som mandag morgen ble pågrepet i forbindelse med den såkalte «Barcagate»-saken. Katalansk politi gjennomførte i tillegg omfattende søk i den spanske storklubbens lokaler.

  Cadena Ser var først ute med opplysningene om politirazziaen. Ifølge radiokanalen har politiet i Catalonia etterforsket klubben i flere måneder. (NTB)

  Spain Soccer Police Operation
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Newcastle-stjerner ut med skade

  Newcastle må klare seg uten Miguel Almirón og Allan Saint-Maximin de neste ukene. Det er et hardt slag i Premier League-klubbens kamp for å unngå nedrykk.

  Det opplyser Newcastle på sine nettsider tirsdag.

  Almirón og Saint-Maximin måtte forlate banen i lørdagens 1-1-oppgjør mot Wolves i Premier League. Paraguayaneren Almirón pådro seg en kneskade og ble byttet ut til pause, mens Saint-Maximin fikk en kjenning i lysken og var ferdigspilt tidlig i den andre omgangen.

  Allan Saint-Maximin
  Foto: Alex Pantling / AP
 • Tromsø hentet spiss fra HamKam

  Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for Tromsø foran den kommende fotballsesongen.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

  Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.

  qzjdEV7UE7M
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal