Tiger Woods på vei tilbake

Tiger Woods kan komme tilbake på golfbanen løpet av et par uker.

Tiger Woods og Elin Nordegren
Foto: Robyn Beck / Scanpix/AFP

Han stiller sannsynligvis opp i PGA-turneringen i Arizona, skriver avisa Herald Sun. Det er samme banen han gjorde comeback på i fjor, etter sin kneoperasjon.

Woods trakk seg fra alt golfspill etter avsløringen av sex-skandalen i november, og så seint som for 14 dager siden sjekket han inn på en sex-klinikk i Mississippi.

Spekulasjonene har vært mange om han i det hele tatt skulle komme tilbake til golf på topplan.

Nå er verdens beste golfspiller igjen klar for nye hull. Ironisk nok heter stevnet Accenture Match Play Championship. Accenture var én av de første sponsorene som brøt med Woods etter at golf-essets sidesprang ble kjent i høst.

Siste nytt

 • Grøvdals sesongdebut kan bli utsatt

  Kl. 12.29 meldte NRK at Karoline Bjerkeli Grøvdal gjør sin sesongdebut i Rekordløpet Gardermoen førstkommende lørdag, på 5 km gateløp. Ikke lenge etter kom kontrabeskjeden fra arrangørene. På grunn av koronarestriksjonene i Viken kan ikke løpet gjennomføres som planlagt.

  Om løpet blir flyttet ut av Viken eller om det blir gjennomført som en ren treningsøkt, er ikke avklart.

  Grøvdal har uansett planer om å løpe et 5 km gateløp 1. mai.

 • Ruud tok kjempeskalp

  Diego Schwartzman har vært en lei nøtt for Casper Ruud. I 2. runde i Monte Carlo Masters slo nordmannen endelig den topp-ti-rankede argentineren. Ruud vant med 6-3, 6-3 og tok dermed en etterlengtet tennisskalp. Ruud og Schwartzman har møttes fire ganger tidligere. To ganger på grus og to ganger på hard court, og alle endte med norsk tap.

  Ruud
  Foto: ERIC GAILLARD / Reuters
 • Norge møter Hellas

  Det norske fotballandslaget møter Hellas til treningslandskamp på Ullevaal stadion 6. juni, opplyser Norges Fotballforbund. Fra før er det klart at Luxembourg blir motstander fire dager tidligere. – Disse kampene blir svært viktige med tanke på forberedelsene til høstens tette kvalifiseringsprogram, sier landslagssjef Ståle Solbakken.

  Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal