Haugsrud knust av Woods-nyheten: – Nå orker jeg ikke mer

Golfekspert Per Haugsrud er oppgitt og lei etter at Tiger Woods ble arrestert mistenkt for fyllekjøring i den amerikanske delstaten Florida.

Tiger Woods

POLITIBILDE: Dette bildet av Tiger Woods er tatt av sheriffkontoret i Palm Beach County og distribuert av nyhetsbyrået AFP.

Foto: HANDOUT / AFP

– Samboeren min viste meg bildet av Woods som er sendt ut fra politiet. Jeg ble så lei meg at jeg ikke hadde lyst til å lese videre, sier Per Haugsrud om sin første reaksjon på nyheten om at den tidligere verdenseneren er mistenkt for fyllekjøring.

Per haugsrud

OPPGITT: Tidligere golfspiller og kommentator Per Haugsrud er lei seg på vegne av Tiger Woods.

Foto: ANDY WONG / AP

Haugsrud er golfkommentator for Eurosport og en av Norges fremste spillere gjennom tidene. I tillegg er han en stor fan av Woods.

– Nå holder det for meg. Jeg er en stor Tiger-fan, men nå orker jeg ikke mer. Jeg får så vondt i kroppen at jeg ikke har lyst til å se det som skjer, fortsetter Haugsrud.

Les også: Fant golfstjernen sovende over rattet

– Fryktelig trist

Woods ble ifølge flere amerikanske og internasjonale nyhetssteder pågrepet av politiet i Jupiter i Florida natt til mandag klokken 03.00 lokal tid.

Woods skal ha blitt løslatt av Palm Beach County Jail klokken 10.50 mandag formiddag.

– Jeg synes bare det er fryktelig trist. Det er bare en «never-ending-story» med skandaler. Nå vet vi ikke hele sannheten om hva som har skjedd, men han skal likevel ikke gjøre det. Heter du Tiger Woods så har du privatsjåfører og alt rundt deg. Det begynner å bli synd på ham. Jeg vet snart ikke hva jeg skal si, sier en oppgitt Haugsrud videre.

Ifølge flere nyhetsmedier ble arrestasjonen loggført klokken 07.18, og Woods ble altså løslatt noen timer senere.

Bildet av en skjeggete Woods er frigitt av sheriffkontoret i Palm Beach County og videreformidlet av nyhetsbyrået AFP.

Tiger Woods

Den tidligere verdenseneren har ikke vunnet en majorturnering siden 2008.

Foto: JEFF GROSS / AFP

Skandale

Tiger Woods er regnet som verdens beste golfer gjennom tidene. 41-åringen har tilsammen vunnet 14 majorturneringer, og slo igjennom da han vant US Masters i 1997.

Hans siste majorseier kom i 2008. Året etter, i 2009, eksploderte utroskapsskandalen i mediene.

Familiemannen Woods innrømmet at han haddde vært utro en rekke ganger mot sin svenske kone Elin Nordegren, og tok en pause fra golfen samme året. I tillegg mistet han flere store sponsorer.

Woods skal ha vært utro med flere ulike kvinner. Og krasjet også bilen etter en heftig krangel med kona si.

I 2010 ble det offisielt klart at paret tok ut skilsmisse etter fem års ekteskap.

Masters Woods Out Golf

MISTENKT: Tiger Woods er mistenkt for fyllekjøring i Florida.

Foto: Kamran Jebreili / AP

Skadeproblemer

Den siste tiden har ikke amerikaneren hatt like stor suksess på golfbanen.

Woods har de siste sesongene slitt med store ryggproblemer og har gjort flere mer eller mindre mislykkede forsøk på å gjøre comeback.

Til tross for at han gjennomgikk et nytt inngrep i ryggen i april, har ikke den tidligere verdenseneren gitt noen signaler om at han vil avslutte karrieren.

24. mai blogget han om helsetilstanden sin på sin egen hjemmeside.

– Jeg har ikke følt meg så bra på flere år, skrev han den gangen, og la til at han så fram til å komme tilbake til golfen, men at han ikke hadde hastverk.

– Jeg vil spille profesjonelt igjen, men jeg stresser ikke. Akkurat nå har jeg fokus på rehabilitering og gjør det som legene sier til meg. Jeg konsentrerer meg om de «små skrittene», skrev Woods.

Siste nytt

 • Norsk skuffelse i Cogne

  De norske var ikke i nærheten på 10 km klassisk i Cogne i dag. Finske Kerttu Niskanen viste VM-form og vant søndagens løp, mens Anna Svendsen ble beste norske på 11. plass. Det svenske stortalentet Frida Karlsson verdenscupdebuterte med 7. plass.

  FIS Nordic Junior and U23 Cross Country World Ski Championships 2019
  Foto: Jussi Nukari / NTB scanpix
 • Reitan beste norske på 11 år

  Ikke siden Jan-Are Larsens fjerdeplass i Inteco Russian Open i juli 2008 har en norsk herrespiller klatret så høyt på resultatlista i en europatourturnering som Kristoffer Reitan gjorde i dag. Turneringen i Australia har vært en berg-og-dal-bane for nordmannen, som ledet etter dag én, men kollapset totalt på dag to. På lørdag hentet han seg derimot mesterlig inn igjen, og i turneringsspillet søndag tok han seg til kvartfinalen. Der røk han mot nr. 85 i verden, Ryan Fox, og da ble det en delt 5.-plass for gofltalentet. – Jeg er veldig happy med uken totalt sett, sier han til norskgolf.no.

  reitan
  Foto: Frank Franklin Ii / AP
 • Mikkelsen i teten i Rally Sweden

  Andreas Mikkelsen er sammen med Esapekka Lappi nummer to i Rally Sweden. Han er 54,5 sekunder bak sammenlagtleder Ott Tänak før søndagens avslutning. Rally Sweden rundes da av med tre fartsprøver.

  Mikkelsen
  Foto: Micke Fransson / TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal