NRK Meny
Normal

Haugsrud knust av Woods-nyheten: – Nå orker jeg ikke mer

Golfekspert Per Haugsrud er oppgitt og lei etter at Tiger Woods ble arrestert mistenkt for fyllekjøring i den amerikanske delstaten Florida.

Tiger Woods

POLITIBILDE: Dette bildet av Tiger Woods er tatt av sheriffkontoret i Palm Beach County og distribuert av nyhetsbyrået AFP.

Foto: HANDOUT / AFP

– Samboeren min viste meg bildet av Woods som er sendt ut fra politiet. Jeg ble så lei meg at jeg ikke hadde lyst til å lese videre, sier Per Haugsrud om sin første reaksjon på nyheten om at den tidligere verdenseneren er mistenkt for fyllekjøring.

Per haugsrud

OPPGITT: Tidligere golfspiller og kommentator Per Haugsrud er lei seg på vegne av Tiger Woods.

Foto: ANDY WONG / AP

Haugsrud er golfkommentator for Eurosport og en av Norges fremste spillere gjennom tidene. I tillegg er han en stor fan av Woods.

– Nå holder det for meg. Jeg er en stor Tiger-fan, men nå orker jeg ikke mer. Jeg får så vondt i kroppen at jeg ikke har lyst til å se det som skjer, fortsetter Haugsrud.

Les også: Fant golfstjernen sovende over rattet

– Fryktelig trist

Woods ble ifølge flere amerikanske og internasjonale nyhetssteder pågrepet av politiet i Jupiter i Florida natt til mandag klokken 03.00 lokal tid.

Woods skal ha blitt løslatt av Palm Beach County Jail klokken 10.50 mandag formiddag.

– Jeg synes bare det er fryktelig trist. Det er bare en «never-ending-story» med skandaler. Nå vet vi ikke hele sannheten om hva som har skjedd, men han skal likevel ikke gjøre det. Heter du Tiger Woods så har du privatsjåfører og alt rundt deg. Det begynner å bli synd på ham. Jeg vet snart ikke hva jeg skal si, sier en oppgitt Haugsrud videre.

Ifølge flere nyhetsmedier ble arrestasjonen loggført klokken 07.18, og Woods ble altså løslatt noen timer senere.

Bildet av en skjeggete Woods er frigitt av sheriffkontoret i Palm Beach County og videreformidlet av nyhetsbyrået AFP.

Tiger Woods

Den tidligere verdenseneren har ikke vunnet en majorturnering siden 2008.

Foto: JEFF GROSS / AFP

Skandale

Tiger Woods er regnet som verdens beste golfer gjennom tidene. 41-åringen har tilsammen vunnet 14 majorturneringer, og slo igjennom da han vant US Masters i 1997.

Hans siste majorseier kom i 2008. Året etter, i 2009, eksploderte utroskapsskandalen i mediene.

Familiemannen Woods innrømmet at han haddde vært utro en rekke ganger mot sin svenske kone Elin Nordegren, og tok en pause fra golfen samme året. I tillegg mistet han flere store sponsorer.

Woods skal ha vært utro med flere ulike kvinner. Og krasjet også bilen etter en heftig krangel med kona si.

I 2010 ble det offisielt klart at paret tok ut skilsmisse etter fem års ekteskap.

Masters Woods Out Golf

MISTENKT: Tiger Woods er mistenkt for fyllekjøring i Florida.

Foto: Kamran Jebreili / AP

Skadeproblemer

Den siste tiden har ikke amerikaneren hatt like stor suksess på golfbanen.

Woods har de siste sesongene slitt med store ryggproblemer og har gjort flere mer eller mindre mislykkede forsøk på å gjøre comeback.

Til tross for at han gjennomgikk et nytt inngrep i ryggen i april, har ikke den tidligere verdenseneren gitt noen signaler om at han vil avslutte karrieren.

24. mai blogget han om helsetilstanden sin på sin egen hjemmeside.

– Jeg har ikke følt meg så bra på flere år, skrev han den gangen, og la til at han så fram til å komme tilbake til golfen, men at han ikke hadde hastverk.

– Jeg vil spille profesjonelt igjen, men jeg stresser ikke. Akkurat nå har jeg fokus på rehabilitering og gjør det som legene sier til meg. Jeg konsentrerer meg om de «små skrittene», skrev Woods.

Siste nytt

 • Rekordtangering i VM

  Saudi-Arabias andre straffespark i VM-møtet med Egypt mandag var det 18. i VM-sluttspillet i Russland. Det er tangering av den gjeldende rekorden, melder NTB.

 • Ruud utslått i Wimbledon-kvalik

  Casper Ruud er utslått av Wimbledon-turneringen i tennis. Franske Antoine Hoang ble for sterk i 1. kvalifiseringsrunde mandag. Kampen i London endte med Ruud-tap 4-6, 5-7, melder NTB.

  Casper Ruud
  Foto: Ole Andreas Bø / NRK
 • Johaugs trener inn på landslaget

  Therese Johaugs private trener, Pål Gunnar Mikkelsplass, blir en del av landslagstrenerteamet som en ressurs på video og teknikk. – Jeg tror det blir veldig bra. Det er en jeg kjenner godt og har et godt forhold til, sier Johaug til NTB.

  Pressetreff med Therese Johaug
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Odd - Brann
Fotball-VM: Iran - Portugal
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
Fotball-VM: Spania - Marokko
FIFA Fotball-VM 2018: Spania - Marokko
FIFA Fotball-VM 2018: Iran - Portugal
FIFA Fotball-VM 2018 Iran - Portugal og Spania - Marokko og eliteserien Odd-Brann 2.omgang