Haugsrud knust av Woods-nyheten: – Nå orker jeg ikke mer

Golfekspert Per Haugsrud er oppgitt og lei etter at Tiger Woods ble arrestert mistenkt for fyllekjøring i den amerikanske delstaten Florida.

Tiger Woods

POLITIBILDE: Dette bildet av Tiger Woods er tatt av sheriffkontoret i Palm Beach County og distribuert av nyhetsbyrået AFP.

Foto: HANDOUT / AFP

– Samboeren min viste meg bildet av Woods som er sendt ut fra politiet. Jeg ble så lei meg at jeg ikke hadde lyst til å lese videre, sier Per Haugsrud om sin første reaksjon på nyheten om at den tidligere verdenseneren er mistenkt for fyllekjøring.

Per haugsrud

OPPGITT: Tidligere golfspiller og kommentator Per Haugsrud er lei seg på vegne av Tiger Woods.

Foto: ANDY WONG / AP

Haugsrud er golfkommentator for Eurosport og en av Norges fremste spillere gjennom tidene. I tillegg er han en stor fan av Woods.

– Nå holder det for meg. Jeg er en stor Tiger-fan, men nå orker jeg ikke mer. Jeg får så vondt i kroppen at jeg ikke har lyst til å se det som skjer, fortsetter Haugsrud.

Les også: Fant golfstjernen sovende over rattet

– Fryktelig trist

Woods ble ifølge flere amerikanske og internasjonale nyhetssteder pågrepet av politiet i Jupiter i Florida natt til mandag klokken 03.00 lokal tid.

Woods skal ha blitt løslatt av Palm Beach County Jail klokken 10.50 mandag formiddag.

– Jeg synes bare det er fryktelig trist. Det er bare en «never-ending-story» med skandaler. Nå vet vi ikke hele sannheten om hva som har skjedd, men han skal likevel ikke gjøre det. Heter du Tiger Woods så har du privatsjåfører og alt rundt deg. Det begynner å bli synd på ham. Jeg vet snart ikke hva jeg skal si, sier en oppgitt Haugsrud videre.

Ifølge flere nyhetsmedier ble arrestasjonen loggført klokken 07.18, og Woods ble altså løslatt noen timer senere.

Bildet av en skjeggete Woods er frigitt av sheriffkontoret i Palm Beach County og videreformidlet av nyhetsbyrået AFP.

Tiger Woods

Den tidligere verdenseneren har ikke vunnet en majorturnering siden 2008.

Foto: JEFF GROSS / AFP

Skandale

Tiger Woods er regnet som verdens beste golfer gjennom tidene. 41-åringen har tilsammen vunnet 14 majorturneringer, og slo igjennom da han vant US Masters i 1997.

Hans siste majorseier kom i 2008. Året etter, i 2009, eksploderte utroskapsskandalen i mediene.

Familiemannen Woods innrømmet at han haddde vært utro en rekke ganger mot sin svenske kone Elin Nordegren, og tok en pause fra golfen samme året. I tillegg mistet han flere store sponsorer.

Woods skal ha vært utro med flere ulike kvinner. Og krasjet også bilen etter en heftig krangel med kona si.

I 2010 ble det offisielt klart at paret tok ut skilsmisse etter fem års ekteskap.

Masters Woods Out Golf

MISTENKT: Tiger Woods er mistenkt for fyllekjøring i Florida.

Foto: Kamran Jebreili / AP

Skadeproblemer

Den siste tiden har ikke amerikaneren hatt like stor suksess på golfbanen.

Woods har de siste sesongene slitt med store ryggproblemer og har gjort flere mer eller mindre mislykkede forsøk på å gjøre comeback.

Til tross for at han gjennomgikk et nytt inngrep i ryggen i april, har ikke den tidligere verdenseneren gitt noen signaler om at han vil avslutte karrieren.

24. mai blogget han om helsetilstanden sin på sin egen hjemmeside.

– Jeg har ikke følt meg så bra på flere år, skrev han den gangen, og la til at han så fram til å komme tilbake til golfen, men at han ikke hadde hastverk.

– Jeg vil spille profesjonelt igjen, men jeg stresser ikke. Akkurat nå har jeg fokus på rehabilitering og gjør det som legene sier til meg. Jeg konsentrerer meg om de «små skrittene», skrev Woods.

Siste nytt

 • Avsluttet med tap

  Real Madrid rundet av en svært skuffende sesong med 0–2-tap for Betis på Santiago Bernabéu. Publikum pep og buet mot Zinedine Zidanes lag ved kampslutt. Laget ender på tredjeplass i La Liga. 68 poeng er Real Madrids dårligste fangst på 17 år. (NTB)

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Målløst i toppkamp

  Til tross for mange målsjanser begge veier, ble det 0–0 da Kolbotn og Klepp møttes i Toppserien søndag ettermiddag. Begge lag kunne ha vunnet oppgjøret, men ingen fikk hull på byllen. Det er sannsynligvis LSK Kvinner og Sandviken mest fornøyd med.

  Kolbotn og Klepp
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal