Tiger Woods i trafikkulykke

Politiet i Los Angeles melder at golfstjerna Tiger Woods (45) har vært involvert i en bilulykke og at han ble skadet i kollisjonen. Politiet skriver at han har blitt fraktet til sykehuset.

Alvorlighetsgraden av skadene hos Woods og omstendighetene rundt ulykken er foreløpig ukjent.

Golferen var den eneste personen i bilen. Ingen andre biler skal ha vært involvert i ulykken.

Kjøretøyet har pådratt seg store skader, skriver politiet.

Woods var på oppdrag for nettstedet Golfdigest, men han hadde ikke møtt opp til dag to av deres planlagte fotoseanse.

Det var nettstedet TMZ som var først ute med nyheten. En kilde i politiet opplyser til nettstedet at de ikke tror at alkohol skal være involvert.

Tiger Woods
Foto: Jeff Gross / AFP

Sportsnyheter

Taktisk genistrek sikret norsk VM-gull: – Det er galskap

OBERSTDORF/OSLO (NRK): Johannes Høsflot Klæbo måtte hente sekunder på sin sisteetappe, men viste både styrke og taktiske egenskaper da han sikret norsk gull.

Skrekkfall for Lie – fraktet til sykehus

Alpinkomet Kajsa Vickhoff Lie falt stygt under søndagens super-G-renn. 22-åringen ble hentet med helikopter og fraktet til sykehus.

Siste nytt

 • Kristoffersen på 9.-plass

  Henrik Kristoffersen klarte ikke hamle opp med suverene Mathieu Faivre i storslalåmrennet i Bansko søndag. 26-åringen endte som nummer ni.

  Det vil seg ikke helt for Kristoffersen i Bulgaria. En stygg feil i lørdagens renn ødela sjansene for pallplass, og søndag var 26-åringen igjen i trøbbel.

  Etter flere småfeil ned den bulgarske bakken endte Kristoffersen hele 2,10 sekunder bak franske Faivre etter første omgang.

  Det var en piggere Kristoffersen som satte utfor i andre omgang, men tross skarpere svinger falt han én plass på resultatlista og endte som nummer ni.

  Opp til Faivre skilte det over to sekunder.

  Leif Kristian Nestvold-Haugen hadde ingen god dag i den bulgarske bakken og kjørte inn til en skuffende 25.-plass, 4,06 sekunder bak franskmannen.

  Alpine Skiing - Men's Slalom
  Foto: Lisi Niesner / Reuters
 • Greit utgangspunkt for Norge

  Jarl Magnus Riiber fikk ikke ut sitt beste i hoppbakken under lagkonkurransen i kombinert.

  Men lagkameratene hans leverte varene. Både Espen Bjørnstad og Jens Lurås Oftebro hoppet godt, men det var Jørgen Graabak som sto for Norges viktigste svev.

  Den olympiske mesteren fra 2014 var på forhånd Norge mest usikre kort, men leverte sitt klart beste hopp da det gjaldt som mest.

  – Det var nervepirrende. Det er en lagkonkurranse og det er mye som kunne blitt avgjort av mitt hopp. Så det var deilig å levere, sa Graabak etter sitt viktige hopp.

  Norge er 35 sekunder bak ledende Østerrike, men har bare ti sekunder opp til tøffeste utfordrer Tyskland. Dermed blir det en meget spennende langrennsdel senere i dag.

  Riiber
  Foto: Christof Stache / AFP
 • Endrer regler før sprintstafetten

  Klokka 11.00 er det duket for sprintstafett i VM for både kvinner og herrer. Dagen starter med to semifinaler hvor de ti beste fra de to finalene tar seg videre til finalen senere på dagen.

  Vanligvis har det blitt bestemt gjennom at de to beste fra hvert heat går videre, mens de seks andre i finalen kommer seg videre på tid. I dag blir det en endring på akkurat det, melder SVT.

  I dag vil fire lag fra hver semifinale gå videre, mens bare to lag går videre på tid. Grunnen er ikke overraskende det varme været. Arrangøren tror at forholdene ikke vil være identiske i begge semifinalene, og at det dermed vil være en stor fordel å gå videre på tid i den første semifinalen.

  – Vi var med på beslutningen. FIS spurte os, og vi er enige i at det er det mest rettferdige å gjøre hvis forholdene blir ulike, sier Sveriges landslagssjef Ander Byström til den svenske allmennkringkasteren.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf. Klæbo
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal