NRK Meny
Normal

Tiger Woods i tetkamp

Golfstjernen Tiger Woods viste glimt av gammel storhet da han spilte seg opp i tetsjiktet under PGA-turneringen i Dublin, Ohio fredag.

Tiger Woods

Tiger Woods viste glimt av gammel storhet i Ohio

Foto: Jay LaPrete / Ap

Amerikaneren gikk den andre runden av turneringen på tre slag under par i krevende forhold. Han er kun ett slag bak den sørafrikanske lederen Rory Sabbatini og deler annenplassen med landsmennene Spencer Levin og Scott Stallings.

– Jeg er fornøyd med måten jeg spilte på i dag, sa Woods etter å ha slått en dobbeltbogey og fire birdier.

– Jeg misset noen ganger der ute, men under disse forholdene visste jeg at det ville være godt gjort å gå en runde på 60-tallet, la han til etter 69-runden.

Sabbatini har gått begge rundene på 69 slag, men kunne ha gjort det enda bedre. Han bommet på en put fra en og en halv meter på siste hull fredag.

Flere store golfstjerner fikk en stri dag i regn og vind på Muirfield Village. Blant spillerne som misset cuten var US Masters-vinner Bubba Watson og verdenstoer Rory McIlroy.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal