NRK Meny
Normal

Tiger Woods i tetkamp

Golfstjernen Tiger Woods viste glimt av gammel storhet da han spilte seg opp i tetsjiktet under PGA-turneringen i Dublin, Ohio fredag.

Tiger Woods

Tiger Woods viste glimt av gammel storhet i Ohio

Foto: Jay LaPrete / Ap

Amerikaneren gikk den andre runden av turneringen på tre slag under par i krevende forhold. Han er kun ett slag bak den sørafrikanske lederen Rory Sabbatini og deler annenplassen med landsmennene Spencer Levin og Scott Stallings.

– Jeg er fornøyd med måten jeg spilte på i dag, sa Woods etter å ha slått en dobbeltbogey og fire birdier.

– Jeg misset noen ganger der ute, men under disse forholdene visste jeg at det ville være godt gjort å gå en runde på 60-tallet, la han til etter 69-runden.

Sabbatini har gått begge rundene på 69 slag, men kunne ha gjort det enda bedre. Han bommet på en put fra en og en halv meter på siste hull fredag.

Flere store golfstjerner fikk en stri dag i regn og vind på Muirfield Village. Blant spillerne som misset cuten var US Masters-vinner Bubba Watson og verdenstoer Rory McIlroy.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live