Hopp til innhold

Tiger Woods ber LIV-sjefen gå av

Golfikonet Tiger Woods har sett seg lei av den negativt ladede stemningen mellom PGA- og LIV-touren og ber LIV-direktør Greg Norman forlate stillingen.

I mediene har Woods kjempet hardt mot den Saudi-Arabia-finansierte LIV-touren. Der er tidligere verdensener Norman sjef.

PGA- og LIV-touren har stevnet hverandre i håp om å få det som de vil. Spillerne har også fått lide, der de som tar overgang til LIV-touren, blir bannlyst fra alle PGA-turneringer. De har svart med å saksøke PGA. Woods ber nå om at tourene gir opp kampen mot hverandre, men tror ikke det kan skje så lenge Norman er der.

– Ikke akkurat nå. Ikke med deres lederskap og ikke med Greg og hans fiendtlighet mot touren (PGA). Jeg kan ikke se at det vil skje, sier Woods, ifølge The Guardian.

Rory McIlroy har tidligere tatt til orde for at Norman må gi seg i stillingen sin, noe Woods støtter.

– Som Rory har sagt, så tror jeg at vi først kan finne en løsning om Greg drar. Jeg tror det må starte med lederskapet på deres side, at de må forstå at det som skjer nå, ikke er det beste for golfens fremtid, sier Woods.

Tidligere har det blitt meldt at Woods fikk et tilbud på rundt sju milliarder kroner for å slutte seg til LIV-touren. (NTB)

World Challenge Woods Golf
Foto: Alastair Grant / AP

Siste nytt

 • Norsk 19-åring knuste finne – tok gull i junior-VM

  Sørlendingen Mathias Holbæk leverte et knallsterkt løp da han sikret gullmedalje på 20 kilometer i junior-VM i Canada. Han kjempet mot finske Niko Anttola om seieren, men med et sterkt rykk var nordmannen sterkest.

  Det ble også norsk bronse på Kristian Kollerud.

  Det var en stund fire nordmenn som hang på finnen, men det ble etter hvert for tøft for både Kollerud, Lars Heggen og Lars Michael Bjertnæs.

  Bjertnæs ble nummer åtte, mens Heggen endte på 10.-plass.

  Holbæk hang imidlertid med lenge, og Vindbjart-løperen ga Anttola kamp om gullet.

  Mot tampen rykket han ifra, og dermed ble det norsk gull både på herresiden og kvinnesiden på mandagens 20 kilometer. Det var Milla Grosberghaugen Andreassen som tok gullet på kvinnesiden.

  Også i kvinnenes løp ble gullet sikret etter et imponerende rykk.

 • Juventus-spiller klar for Leeds

  Amerikanske Weston McKennie er klar for Leeds på en leieavtale fra italienske Juventus. Avtalen inneholder en opsjon på kjøp.

  24-åringen blir dermed lagkamerat med sine landsmenn Tyler Adams og Brenden Aaronson. I tillegg er manager Jesse Marsch amerikansk.

  McKennie har signert en avtale som gjelder ut inneværende sesong, men den kan bli gjort permanent, opplyser Leeds på sine nettsider.

  McKennie var involvert i alle kampene til USA under VM i Qatar før jul og står med 41 landskamper. Han debuterte i 2017 som 19-åring.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Marco Alpozzi / AP
 • Manchester City møter Bristol City i FA-cupen

  Manchester United møter enten Derby eller West Ham i den femte runden av FA-cupen. Erling Braut Haaland og Manchester City skal spille mot Bristol City.

  United får hjemmekamp, mens Haaland og co. skal spille på bortebane. Derby og West Ham møtes senere mandag om retten til å møte United. (NTB)

  Erling Braut Haaland
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste