Hopp til innhold

Tidligere PSG-spiller anholdt på ny etter overfall på lagvenninne

Fransk politi har for annen gang innbrakt en tidligere lagvenninne i etterforskningen av overfallet på Paris Saint-Germain-spiller Kheira Hamraoui.

Påtalemyndigheten i Frankrike opplyser at det skjedde fredag.

Tidligere PSG-spiller Aminata Diallo har også tidligere vært mistenkt i den samme etterforskningen. Fire menn ble tidligere denne uken arrestert i saken, mistenkt for å ha vært innblandet i angrepet på Kheira Hamraoui i november 2021.

Hamraoui ble dratt fra bilen hun satt i og påført slag mot beina med et jernrør.

Diallo, som på den tiden var Hamraouis midtbanerival i PSG, ble innbrakt av politiet umiddelbart etter episoden. Hun har hele tiden avvist enhver form for befatning med saken. Det har så langt ikke blitt tatt ut noen siktelse mot henne.

Diallos advokat ønsket fredag ikke å kommentere saken overfor nyhetsbyrået AFP.

I Frankrike kan mistenkte forbrytere holdes i varetekt i 48 timer før det eventuelt tas ut en siktelse mot dem. Diallo, som nå er uten kontrakt med PSG, var i varetekt i 40 timer i november i fjor. Dermed har politiet nå åtte timer igjen til å beslutte om det nå skal opprettes siktelse mot henne.

Tre av de fire mennene som ble innbrakt i saken tidligere denne uken, skal møte for en domstol fredag.

Kheira Hamraoui ble overfalt 4. november i fjor. Da var hun på vei hjem fra en middag i PSG-regi. Hun satt da i en bil der Diallo var sjåfør. (NTB)

Mesterligaen fotball, kvinner: LSK Kvinner - FC Barcelona Femeni’ (0-1)
Foto: Fredrik Hagen / NTB

Siste nytt

 • Henrik Ingebrigtsen imponerte – slo egen bestetid

  Henrik Ingebrigtsen løp inn til personlig bestenotering på 5000 meter i belgiske Oordegem lørdag. Tiden var på 13.13,99.

  Hans tidligere personlige beste på distansen var 13:15,38.

  32-åringens prestasjon er imponerende etter en lang skadehistorikk over flere år. Ingebrigtsen løp også inn til solide 7.51,09 på 3000 meteren i Moelv forrige søndag.

  Narve Gilje Nordås imponerte også i belgiske Oordegem på 1500-meteren. 3.34,70 lød tiden.

  Pressekonferanse Bislett Games
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Aursnes og Benfica sikret seriegullet i Portugal

  Fredrik Aursnes og Benfica tok sitt 38. ligagull da de slo Santa Clara 3-0 lørdag. Tittelen var deres første siden 2019.

  Gonçalo Ramos og Rafa Silva sendte hjemmelaget i føringen før pause. I det 60. minutt fastsatte Alejandro Grimaldo sluttresultatet da han var sikker fra ellevemetersmerket.

  Fredrik Aursnes spilte hele kampen for Lisboa-laget. Nordmannen har notert seg for to mål og fem målgivende på 28 kamper denne sesongen og har vært en av de sentrale spillerne på veien mot seriegullet.

  Andreas Schjelderup satt også på benken for Benfica.

  Porto kunne ta igjen rødtrøyene hvis resultatene gikk deres vei lørdag. Men da Benfica vant sin kamp holdt det ikke med 3-0-seier over Vioria Guimarares og de blåkledde endte som nummer to.

  Braga har sikret seg tredjeplassen, mens Sporting endte som nummer fire.

  Pacos Ferreira og øylaget Santa Clara må belage seg på nedrykk. (NTB)

  Portugal Soccer Portuguese League
  Foto: Armando Franca / AP
 • Storspill fra Hovland

  Viktor Hovland storspilte på dag tre av PGA-turneringen i Texas. Etter en tung start på turneringen, slo han virkelig tilbake med seks birdier. Det ble også to bogeys på nordmannen, blant annet på nest siste hull, men han klatret likevel fra 29. til en delt 10.-plass da han var ferdig med nest siste runde.

  I skrivende stund er det argentinske Emiliano Grillo som leder, 10 under par. Den tredje runden er ikke ferdigspilt.

  Viktor Hovland
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste