Hopp til innhold

Tidligere PSG-spiller anholdt på ny etter overfall på lagvenninne

Fransk politi har for annen gang innbrakt en tidligere lagvenninne i etterforskningen av overfallet på Paris Saint-Germain-spiller Kheira Hamraoui.

Påtalemyndigheten i Frankrike opplyser at det skjedde fredag.

Tidligere PSG-spiller Aminata Diallo har også tidligere vært mistenkt i den samme etterforskningen. Fire menn ble tidligere denne uken arrestert i saken, mistenkt for å ha vært innblandet i angrepet på Kheira Hamraoui i november 2021.

Hamraoui ble dratt fra bilen hun satt i og påført slag mot beina med et jernrør.

Diallo, som på den tiden var Hamraouis midtbanerival i PSG, ble innbrakt av politiet umiddelbart etter episoden. Hun har hele tiden avvist enhver form for befatning med saken. Det har så langt ikke blitt tatt ut noen siktelse mot henne.

Diallos advokat ønsket fredag ikke å kommentere saken overfor nyhetsbyrået AFP.

I Frankrike kan mistenkte forbrytere holdes i varetekt i 48 timer før det eventuelt tas ut en siktelse mot dem. Diallo, som nå er uten kontrakt med PSG, var i varetekt i 40 timer i november i fjor. Dermed har politiet nå åtte timer igjen til å beslutte om det nå skal opprettes siktelse mot henne.

Tre av de fire mennene som ble innbrakt i saken tidligere denne uken, skal møte for en domstol fredag.

Kheira Hamraoui ble overfalt 4. november i fjor. Da var hun på vei hjem fra en middag i PSG-regi. Hun satt da i en bil der Diallo var sjåfør. (NTB)

Mesterligaen fotball, kvinner: LSK Kvinner - FC Barcelona Femeni’ (0-1)
Foto: Fredrik Hagen / NTB

Siste nytt

 • Stortalent scoret hattrick – ordnet dansk drømmeåpning i EM-jakten

  Rasmus Højlund (20) scoret alle målene for Danmark da Finland ble slått 3–1 på hjemmebane i EM-kvalifiseringen torsdag. Det skjedde i hans tredje landskamp.

  Atalanta-spissen sendte danskene i ledelsen i Parken etter 21 minutter, men Oliver Antman utlignet for finnene ti minutter etter pause. Åtte minutter før slutt scoret Højlund sitt andre mål, og på overtid fullbyrdet han hattricket.

  Det var hans første landslagsmål siden debuten i september i fjor. Da ble det to innhopp mot Kroatia og Frankrike i nasjonsligaen. Torsdag fikk han tillit fra start og takket for det med tre nettkjenninger.

  Højlund har gått gradene raskt i det danske landslagssystemet. Han rakk bare å spille tre kamper for U21-laget før debuten for A-laget. 20-åringen gjorde unna sine første oppgjør for U21- og A-landslaget med tre måneders mellomrom.

  Han har scoret sju mål på 23 kamper for Atalanta i Serie A denne sesongen.

  Danmark møter Kasakhstan borte i neste runde av EM-kvalifiseringen. Nord-Irland, Slovenia og San Marino er også en del av puljen.

  (©NTB)

  Rasmus Højlund
  Foto: LISELOTTE SABROE / AFP
 • Ronaldo med verdensrekord og måldobbel for Portugal

  Cristiano Ronaldos Portugal lekte seg til 4-0-seier over Liechtenstein i EM-kvalifiseringen torsdag kveld.

  Ronaldo, som scoret to av kampens mål ble fotballhistoriens mestspillende landslagsspiller med sin 197. opptreden for hjemlandet.

  João Cancelo sendte Portugal i ledelsen etter kun åtte minutter med et lavt skudd via to spillere.

  Bernardo doblet ledelsen like etter pausen, før Ronaldo klinket til med to raske mål med drøye ti minutters mellomrom.

  Torsdagens oppgjør var tidligere Belgia-sjef Roberto Martínez' første som trener for det portugisiske landslaget.

  cristiano ronaldo
  Foto: Armando Franca / AP
 • England brøt forbannelsen mot Italia – Kane ble historisk

  For første gang siden 2012 vant England over Italia.

  Italienerne åpnet best på hjemmebane, men England fikk maks ut av et hjørnespark fra Bukayo Saka etter 12 minutter. Harry Kane var først på ballen, men skøyt på sisteskansen. Ballen spratt videre til Declan Rice som sendte England i ledelsen.

  Italia bar preg av et rotete forsvar i store deler av kampen, og Giovanni Di Lorenzo ble synderen med hands innenfor 16-meteren like før pause.

  Kaptein Kane fikk en gylden mulighet til å doble ledelsen med straffespark, og det gjorde Tottenham-spissen som satte rekord med sin 54. landslagsscoring. Han passerte med det Wayne Rooneys målrekord for England.

  Få minutter senere fikk Jack Grealish en gigantisk mulighet til å sette 3–0 etter en strålende assist fra Kane. Men på magisk vis gikk ballen utenfor mål.

  Etter hvilen hadde italienerne funnet ny giv.

  Med drøye ti minutter spilt av andre omgang fant Lorenzo Pellegrini debutant Mateo Retegui som satte ballen sikkert i nettveggen.

  Luce Shaw pådro seg to gule kort på to minutter. England måtte dermed spille de siste ti ordinære spilleminuttene med ti mann.

  Et desperat Italia mestret likevel ikke å utligne mot engelskmennene som gikk seirende ut 2-1.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste