NRK Meny
Normal

Ti strake seirer for Contes Chelsea

Chelsea slo tabelljumbo Sunderland 1–0 uten Eden Hazard og økte forspranget i Premier League. Serielederen har nå seks poengs luke i toppen.

Chelsea manager Antonio Conte

JUBEL – IGJEN: Antonio Conte i aksjon under bortekampen mot Sunderland.

Foto: Lee Smith / Reuters

Cesc Fàbregas ble matchvinner da Chelsea slo et svært defensivt anlagt Sunderland i det som ble lagets tiende strake seier i Premier League. Spanjolen mottok en pasning fra brasilianske Willian og bredsidet ballen kontrollert i mål fra 15–16 meter i det 40. minutt.

– Jeg er fornøyd med at vi har vunnet ti på rad. Det er fantastisk, og spillerne fortjener det etter måten de har jobbet på, sier Conte ifølge Chelseas twitterkonto.

Seks poeng ned

Det er London-klubbens tiende strake seier. Contes disipler har ikke tapt i serien siden 24. september, da det ble 0-3-tap mot Arsenal. Nettopp Arsenal tapte 1–2 mot Everton i går, og taper terreng mot Chelsea. Etter at Liverpool vant 3–0 over Middlesbrough onsdag tar de over 2.-plassen i Premier League.

Både Liverpool og Arsenal er seks poeng bak Chelsea. som nå har fått luke i toppen.

– Ligaen avsluttes ikke i dag, og vi er ikke engang halvveis, sier Conte, som også spår at seks lag vil slåss om Premier League-tittelen.

Hazard ute

Et skår i gleden var at Eden Hazard ikke var i Chelsea-troppen. Belgieren pådro seg en kneskade i søndagens seier mot West Bromwich.

– Jeg tror ikke han blir ute lenge, men han kunne ikke spille i denne kampen, sa Chelsea-manager Antonio Conte før kampen.

I en annen kamp i Premier League ble Zlatan Ibrahimovic den store helten. Hans scoring to minutter før slutt sørget for Manchester Uniteds andre strake seier. De røde djevlene vant 2–1 over Crystal Palace.

– Det var veldig viktig. Jeg trodde det skulle bli en ny uavgjort, men vi fikk vinnermålet. Nå nærmer vi oss lagene foran, sier Ibrahimovic til klubbens TV-kanal.

Resultater, Premier League, onsdag:

 • Sunderland – Chelsea 0–1
 • Middlesbrough – Liverpool 0–3
 • West Ham – Burnley 1–0
 • Crystal Palace – Manchester United 1–2
 • Manchester City – Watford 2–0
 • Stoke – Southampton 0–0
 • Tottenham – Hull 3–0
 • West Bromwich – Swansea 3–1
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Siste forsøk på løysing

  Leiinga i spelarforeininga møtte spelarane seint i går kveld, truleg for å gjere eit siste forsøk på å finne ei løysing i den danske spelarkonflikten, melder Danmarks Radio.

  Klokka 12 i dag går den endelege fristen ut for Danmark til å bestemme seg for om dei skal spele VM-kvalifiseringskampen for kvinner mot Sverige fredag.

  Danmark jubler
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg