- Glad og lettet

Patrick Thoresen bidro med målgivende pasning da Philadlephia Flyers tok seg til kvartfinalen i NHL-sluttspillet.

Patrick Thoresen mot Washington
Foto: MOLLY RILEY / REUTERS

I den sjuende og avgjørende kampen mot Washigton Capitals vant Flyers 3-2 etter forlenging.

Nettradio: - Jeg er glad og lettet

- Jeg er glad og lettet. Nå kan det gå hele veien, sier Thoresen til NRK.

Thoresen er historisk. Han er både den første nordmannen som har gått il kvartfinalen i NHL-sluttspillet, og den første som har tatt poeng i et sluttspill.

Thoresen sendte fram Sami Kapanen til målet som gav Flyers ledelsen 2-1 i midtperioden. Seks minutter seinere utliknet hjemmelaget, og etter ordinær tid stod det 2-2.

6.06 inn i forlengingen satte Joffrey Lupol inn seiersmålet.

- Det var litt tilfeldig, men slik er det gjerne i sluttspill. Det var iallfall en utrolig lettelse å se pucken gå inn, sier Thoresen til NRK. Selv fikk han bare drøyt fire og et halvt minutt på isen.

I kvartfinalene venter topprangerte Montreal Canadiens. Den første av inntil sju kamper spilles allerede natt til fredag.

Siste nytt

 • Poengdeling i serieåpningen

  Klepp og Kolbotn delte poengene i Rogaland etter et målløst oppgjør.

  For hjemmelaget fikk Mille Aune, Nicole Santon og Aleksandra Sikora sine debuter fra start. Isabella Hayes og Ingeborg Skretting ble byttet inn til sine første minutter for klubben.

 • Ramos fikset seier i slitekamp

  Real Madrid slet borte mot Athletic Bilbao, men da de trengte det som mest, scoret Sergio Ramos på straffe - igjen. Det var hans femte mål på syv kamper. De hvitkledde vant 1-0 og har nå syv poeng ned til Barcelona som har én kamp mindre spilt.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Alvaro Barrientos / AP
 • Berge nær ny nettkjenning

  Sheffield Uniteds Sander Berge var nær ved å sende bortelaget i ledelsen mot Burnley, men avslutningen innenfor 16-meteren gikk rett i blokka. Senere tok vertene ledelsen ved James Tarkowski, men ti minutter før slutt utlignet John Egan for de hvitkledde. Dermed ble det poengdeling på Turf Moor.

  Sander Berge
  Foto: PETER POWELL

Sendeplan

Kl. Program Kanal