NRK Meny
Normal

Thoresen til farmerklubben

Patrick Thoresen blir sendt til farmerklubben for å få kamptrening. - Det er helt i orden, sier han.

Patrick Thoresen i aksjon for Edmonton
Foto: Jimmy Jeong / AP

Edmonton-spilleren har ikke fått mye spilletid i NHL de siste ukene.

Nettradio: - OK med matchtrening

- Det er bedre å spille noen kamper "der nede", for å få litt kamptrening igjen. Det eriallfall bedre enn å sitte på tribunen, sier Thoresen til NRK.

Nå skal han tilbringe to uker i farmerlaget Springfield Falcons, der han hadde suksess da sesongen startet i oktober. Han fikk 23 kamper før han ble hentet til Edmonton.

- Jeg tror på ingen måte at løpet kjørt med hensyn til mer spilletid i NHL, sier Thoresen.

Siste nytt

 • Ødegaard ikke med til Tallinn

  Martin Ødegaard er som eneste spiller vraket fra Real Madrid-troppen til kampen mot Atlético Madrid i Tallinn onsdag kveld. Det tolkes som at han er på vei bort. Fra 30-mannstroppen som møtte AC Milan manglet nemlig kun Ødegaard.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag