NRK Meny
Normal

Thoresen blir nøkkelen

En Patrick Thoresen i form betyr mye for ishockey-landslaget. Det sier trener Roy Johansen.

Patrick Thoresen blir viktig når landslaget skal spille

Patrick Thoresen blir viktig når landslaget skal spille

Foto: Ryan Remiorz / AP

Når Norge til helgen spiller turnering i Oslo blir det med Luga-proffen i en sentral rolle

- Han er en fantastisk spiller med masse energi. God begge veier, god i undertall, god i overtall og han orker veldig mye, så det er en fabtastisk hockeyspiller, sier Johansen.

Patrick hadde to svært nyttige år i NHL-klubbene Edmonton Oilers og Philadelphia Flyers. Nå går det strålende i hans nye klubb Lugano i Sveits.

Strenge krav

- Vi har bare lov å spille fire utlendinger. De venter mye av oss, og vi tar mye av pengene deres, så de stiller strenge krav, sier Thoresen til NRK.

Kommende helg skal landslaget spille kamper mot Italia, Frankrike og Østerrike.

- Jeg håper å bli inspirere, og inspirere andre. det er det landslaget dreier seg om, å ta til seg så mye som mulig, avslutter Thoresen.

Siste nytt

 • Start nærmer seg opprykk

  Steffen Lie Skålevik ble tomålsscorer da Start tok et nytt steg mot Eliteserien med 2-0-seier over Arendal i 1. divisjon lørdag. Seieren betyr at Start kan feire opprykk søndag om Sandnes Ulf taper borte for Elverum og Mjøndalen avgir poeng mot Kongsvinger.

  Starts administerende direktør Even Øgrey Brandsdal med Henrik Robstad på skuldrene
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Lyn rotet bort opprykket

  Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Hjemmeseier mot Korsvoll ville sendt Lyn tilbake på tredje nivå i norsk fotball.

 • Rystede Chelsea slo tilbake

  Chelsea risikerte å gå på sitt tredje strake Premier League-tap da Watford gikk opp i 2-1-ledelse rett etter pausen på Stamford Bridge, men så satte vertene i gang opphentingen. Innbytter Michy Batshuayi utlignet før Cesar Azpilicueta sørget for 3-2 kun tre minutter før slutt. På overtid kronet Batshuayi innhoppet med en dobbel.

  Chelsea
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund