NRK Meny
Normal

Thor og Edvald distansert i fjellene

Det ble som ventet ingen norsk jubel på lørdagens knalltøffe etappe i Criterium de Dauphine, som ble vunnet av spanske Samuel Sanchez.

Thor Hushovd

Thor Hushovd ble slått med over 16 minuitter på lørdagens etappe.

Foto: Lauten, Daniel Sannum / NTB scanpix

Den 187,5 kilometer lange etappen fra Le Pont-de-Claix til Superdevoluy var at det slaget som virkelig skiller gutter fra menn. Og i den siste stigningen mot mål, sto det mellom to ryttere.

Danske Jakob Fuglesang så ut til å ha grepet om seieren. Men det viste seg likevel å være spanske Samuel Sanchez som hadde mest krefter.

Beste nordmann på etappen ble Vegard Stake Laengen. Han endte på en 46.-plass, åtte minutter og 42 sekunder bak vinneren.

Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen ble klokket inn på sammetid, over 16 minutter bak Sanchez. De ble henholdsvis nummer 97 og 98.

Den britiske Team Sky-rytteren Chris Froome leder sammenlagt etter sju etapper. Etapperittet avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag