Hopp til innhold

Thingnes Bø er dobbel nærkontakt

Johannes Thingnes Bø forteller NRK at han har vært i nærheten av to smittede, og betegner seg selv som dobbel nærkontakt.

– Jeg satt rett ved Riiber på flyet, og rett bak Ilves på bussen. Men jeg er ikke redd for at jeg er smittet, bedyrer Thingnes Bø.

Kristjan Ilves ble bekreftet smittet onsdag kveld, mens Jarl Magnus Riiber fikk den tunge beskjeden om at han også er smittet i går.

Som nærkontakt må man isolere seg på enkeltrom, og spise middag alene. Men han kan trene og konkurrere så lenge han holder avstand.

– Det har vært litt spesielle dager. Livet i karantene er fint nok det. Jeg spiser alene, men det er jeg vant til.

Avgang til OL i Beijing
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

 • Auka inntekter og utgifter for toppklubbane

  Toppklubbane ssine rekneskap frå første halvår 2022 viser ein god inntektsauke, men samtidig også ein større kostnadsauke. Fleire klubber hamnar i raud sone og må etablere betre kontroll på eigen økonomi.

  Rekneskapstala til Eliteserie-, Toppserie- og OBOS-ligaklubbane viser at både inntekts- og kostnadsnivået første halvår ligg godt over siste normalår, som var i 2019.

  Halvårsresultata er negative for alle tre ligaene i 2022. I PostNord-ligaen viser tala at det er et balansert overskot akkumulert frå dei klubbene som har rapportert.

  – Med den kostnadsauken ein ser i samfunnet generelt for tida, så er det endå viktigare for klubbane å sikre balansen i si økonomiske drift. seier fotballpresident Lise Klaveness i ei pressemelding.

  Prognosane for heile 2022 viser at herreklubbane er optimistiske. Dersom prognosane slår til, vil ein sjå eit akkumulert overskot for 2022. Historisk sett har ikkje alltid prognosane stemt overeins med de endelege årsrekneskapa.

  For klubbane i Toppserien blir reflektert den auka sportslege satsinga gjennom auka kostnader, og akkumulert prognose for året er i balanse.

  Eliteserien i fotball 2022: Molde - Aalesund
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Ski Classics forlenger utestengelse

  Langløpsligaen Ski Classics har vedtatt at de forlenger utestengelsen av russiske og belarusiske utøvere og lag grunnet krigen i Ukraina. I en pressemdling skriver de at utstengelsen gjelder neste sesong, men at de fortsetter å følge situasjonen.

  Vasaloppet
  Foto: Ulf Palm / AP
 • Ruud slått ut i Sør-Korea

  Casper Ruud tapte kvartfinalen i tennistureringa i Seoul mot japanske Yoshihito Nishioka. Japanaren, som er rangert som nummer 56 i verda, vann 6-2, 3-6, 6-2.

  Nishioka braut Ruuds serve til 4-2 i første sett, og serva inn settsigeren.

  I det andre spela Ruud godt, og utlikna med settsiger i løpet av 39 minutt.

  Men i det siste blei den vesntrehendte japanaren for god, og knuste Ruud.

  Casper Ruud
  Foto: ANTHONY WALLACE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste