Tevez sin far kidnappet

Ifølge den argentinske avisen La Nacion ble Juan Alberto Cabral kidnappet i byen Morón tirsdag morgen. Faren til Carlos Tévez skal ha blitt kidnappet av tre menn som tok seg inn i bilen hans og stakk av med ham. De har nå krevd løsepenger for å frigi ham.

Siste nytt

 • Tande og Forfang rekk truleg OL

  Skihopparane Daniel-André Tande og Johann André Forfang nærmar seg CT-verdiane som krevjast for å kunne delta i OL i Kina.

  Det fortel landslagstrenar Alexander Stöckl til NTB fredag formiddag. Tande og Forfang har vore koronasmitta og er i prosessen med å teste seg klar for OL.

  – Heldigvis er det ikkje nokon fleire positive. De tre som er heime (Tande, Forfang og Fredrik Willumstad), køyrer testregime med dagleg testing for å sjå når de bikkar over den berømte CT-verdien på 35.

  Kvalifiseringa til det første OL-rennet i Beijing går laurdag i neste veke. Tande og Forfang må levere den første negative koronatesten seinast fem dagar før avreise til Kina, og deretter må de ha ytterlegare tre godkjente prøver før de kan sette seg på OL-flyet.

  Tande og Forfang
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Fryktar korona-juks under OL

  Tyske leiarar meiner faren for juks med koronatestar under OL er like overhengande som det tidlegare har vore med dopingprøver. – Det er ikkje mogeleg, seier OL-leiinga.

  President Michael Hölz i det tyske snøbrettforbundet seier ifølgje Insidethegames at han fryktar ulike forhold for utøvarane i Kina.

  – Det er relativt enkelt med covid-19-testing: Nokon kan alltid etterpå si «beklagar, det var ei falsk positiv».

  Hölz har bakgrunn frå arbeid i det tyske antidopingbyrået, og han meiner det er grunn til å samanlikne systemet for dopingprøver med koronatestar.

  – Vi veit korleis temaet doping er blitt behandla i «slike land», seier Hölz.

  Kina avviser at det er grunn til å frykte uregelmessigheiter i testsystemet under vintervekene.

  – Våre testlaboratorium er drivne av profesjonelle helsearbeidarar som har fått omfattande trening i forkant av leikane. Vi vil sørgje for at det ikkje er rom for feil, seier Huang Chun i den kinesiske OL-komiteen.

  Vinter-OL i Beijing 2022: Ankomst Beijing
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Tre under par for Hovland

  Etter ein litt ujamn runde gjekk Viktor Hovland andre runden under europatour-turneringa i Dubai på tre slag under par. Det gav femteplass då han var ferdig med runden.

  Hovland opna sterkt med fire birdiar og fem par på første halvdel av runden. Då var han i delt leiing.

  Men andre halvdel opna med to bogeyar. Resten gav ein bogey til, men også to birdiar.

  Hovland er sju slag under par samanlagt etter to rundar, fire slag bak teten.

  Viktor Hovland
  Foto: KARIM SAHIB / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal