Tettey: – Forferdelig ikke å kunne bidra

En skadet Alexander Tettey (30) følger nedrykksstriden fra sidelinjen.

SOCCER-ENGLAND-MUN-NOR/ Manchester United v Norwich City - Barclays Premier League

Alexander Tettey, her fra kampen mot Manchester United i desember da han ble matchvinner, får ikke bidra i Norwich' kamp for tilværelsen.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Nordmannens Norwich lever fryktelig farlig, og mye må klaffe for at laget ikke skal bli nødt til å ta den tunge turen ned. De ligger under streken, har fire strake tap og er avhengig av å passere både Newcastle og Sunderland på tabellen for å bli værende i den øverste divisjonen.

Alt kan bli avgjort i kveld.

– Det er ganske forferdelig ikke å kunne bidra for laget, erkjenner Tettey overfor NRK.

Han har vært skadet siden tapet for Chelsea første mars. Etter det har Norwich bare tatt sju poeng, og når Watford gjester Carrow Road i kveld, har kanarifuglene definitivt kniven på strupen.

Vet ikke om han blir med ned

Norwich er nødt til å ta poeng, men dersom Sunderland slår Everton i kveld, er alt håp uansett ute for Tettey og co. Nordmannen kan ikke svare på om han blir med Norwich ned - slik han gjorde ved forrige nedrykk.

– Jeg har ikke tenkt på hva som skjer om vi rykker ned. Vi har siste håp onsdag, så får vi se hvordan vi ligger an, forklarer midtbanekrigeren

I gang med opptrening

Ankelskaden han pådro seg i starten av mars, gjorde at 30-åringen måtte operere, og det ble tidlig klart at resten av sesongen røk.

– Opptreningen er i gang, og det går fremover, forklarer Tettey.

Jeg håper at jeg er frisk i starten av juni, legger han til.

Kveldens kamper i Premier League:

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Vikings styreleder trekker seg: – Det har vært mye skriverier og mange nett-troll

Styreleder i Viking AS Thor Steinar Sandvik trekker seg med umiddelbar virkning etter bråket i kjølvannet av oppsigelsen av populære Bjarne Berntsen. – Det har vært jævlig.

Siste nytt

 • Manchester City sikret gruppeseier

  Med en målløs bortekamp mot Porto sikret Manchester City gruppeseieren i mesterligaen. Hjemmelaget kunne også juble for avansement til sluttspillet.

  Olympiakos og Marseille kjemper om 3.-plassen som gir spill i europaligaen, og Marseille må ta flere poeng mot City enn Olympiakos tar mot Porto for å ende foran. (NTB)

   Malang Sarr og Raheem Sterling
  Foto: Luis Vieira / AP
 • Tok sitt første mesterligapoeng

  Danske Midtjylland spilte 1-1 borte mot italienske Atalanta. Det var den danske klubben sitt første mesterligapoeng.

  Alexander Scholz sendte bortelaget i ledelsen, men Cristian Romero utlignet for italienerne elleve minutter før slutt.

  Selv om danskene kan juble for historiens første mesterligapoeng er de klart sist i sin gruppe og allerede sikret seg jumboplassen.

   Alexander Scholz
  Foto: Miguel Medina / AFP
 • Atlético brøt Bayerns rekordrekke

  Atlético Madrid så ut til å nedkjempe et svært B-preget Bayern München og sikre avansement i mesterligaen, men Thomas Müller ordnet 1-1.

  Etter å ha satt rekord med 15 seirer på rad i mesterligaen måtte Bayern tåle et poengtap, men hadde god råd til det. For Atlético Madrid svir utligningsmålet. I stedet for å kunne feire avansement til cupspillet må laget forberede seg på en tøff bortekamp i Salzburg. (NTB)

   Joao Felix
  Foto: Bernat Armangue / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal