Tettey: – Forferdelig ikke å kunne bidra

En skadet Alexander Tettey (30) følger nedrykksstriden fra sidelinjen.

SOCCER-ENGLAND-MUN-NOR/ Manchester United v Norwich City - Barclays Premier League

Alexander Tettey, her fra kampen mot Manchester United i desember da han ble matchvinner, får ikke bidra i Norwich' kamp for tilværelsen.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Nordmannens Norwich lever fryktelig farlig, og mye må klaffe for at laget ikke skal bli nødt til å ta den tunge turen ned. De ligger under streken, har fire strake tap og er avhengig av å passere både Newcastle og Sunderland på tabellen for å bli værende i den øverste divisjonen.

Alt kan bli avgjort i kveld.

– Det er ganske forferdelig ikke å kunne bidra for laget, erkjenner Tettey overfor NRK.

Han har vært skadet siden tapet for Chelsea første mars. Etter det har Norwich bare tatt sju poeng, og når Watford gjester Carrow Road i kveld, har kanarifuglene definitivt kniven på strupen.

Vet ikke om han blir med ned

Norwich er nødt til å ta poeng, men dersom Sunderland slår Everton i kveld, er alt håp uansett ute for Tettey og co. Nordmannen kan ikke svare på om han blir med Norwich ned - slik han gjorde ved forrige nedrykk.

– Jeg har ikke tenkt på hva som skjer om vi rykker ned. Vi har siste håp onsdag, så får vi se hvordan vi ligger an, forklarer midtbanekrigeren

I gang med opptrening

Ankelskaden han pådro seg i starten av mars, gjorde at 30-åringen måtte operere, og det ble tidlig klart at resten av sesongen røk.

– Opptreningen er i gang, og det går fremover, forklarer Tettey.

Jeg håper at jeg er frisk i starten av juni, legger han til.

Kveldens kamper i Premier League:

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Medaljen glapp for curlingherrene

  Den norske herrelaget i curling tapte 4-10 mot Italia i kampen om bronsemedaljen i curling-EM på Lillehammer lørdag.

  Dermed reiser Skip Steffen Walstad og hans lag hjem uten medalje fra mesterskapet på hjemmebane. De har uansett sikret VM-plass neste år, melder NTB.

  Curlinglaget
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Nedbrutt Krüger etter tung dag

  Simen Hegstad Krüger fikk en skrekkelig dag på jobben og havnet tre minutter og 13 sekunder bak Iivo Niskanen, som vant herrenes 15-kilometer i Ruka lørdag.

  Etter rennet var han langt nede.

  – Jeg kjenner ikke helt igjen kroppen min, og føler jeg går fortere på oppvarmingen enn jeg klarer å gå i selve løpet, sier han skuffet til TV 3 etter målgang.

  Det er i hvert fall ingen tvil om at 65. plassen sårer stoltheten hans.

  – Akkurat nå er jeg et lite spørsmålstegn. Jeg skjønner ikke helt hva det er som skjer. Det er ikke mange dagene siden jeg følte formen var fin, jeg håper jeg skal klare å komme i bedre form om ikke altfor lenge. Men akkurat nå er det ikke moro å gå renn, nei, sier han.

  – Hva tenker du om morgendagen?

  – Jeg har i hvert fall muligheter til å gå meg oppover i feltet, målet får være å ta igjen så mange som mulig, sier han.

  tEUsOjeq_J0
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Riiber disket etter dresstabbe

  Norges kombinertstjerne Jarl Magnus Riiber er diskvalifisert fra lørdagens kombinertkonkurranse i verdenscupen grunnet ureglementert hoppdress.

  Han ble diskvalifisert i kvalifiseringen etter at de kom fram at det var en feil med hoppdressen. Også Kasper Moen Flatla ble diskvalifisert for en feil på dressen.

  – Midjen var litt mindre enn det den skulle være. Dressen var litt for stor, sa Riiber til Viaplay.

  – Det er kjipt og skal ikke skje, konstaterte han.

  Dermed går lørdagens kombinertkonkurranse uten fredagens vinner. Han var overlegen sist sesong og vant verdenscupen, men nå får han altså ikke delta lørdag, melder NTB.

  Han får en ny mulighet søndag.

  Verdenscup i Ruka, Riiber
  Foto: Torstein Bøe / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal