NRK Meny
Normal

Tettey: – Forferdelig ikke å kunne bidra

En skadet Alexander Tettey (30) følger nedrykksstriden fra sidelinjen.

SOCCER-ENGLAND-MUN-NOR/ Manchester United v Norwich City - Barclays Premier League

Alexander Tettey, her fra kampen mot Manchester United i desember da han ble matchvinner, får ikke bidra i Norwich' kamp for tilværelsen.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Nordmannens Norwich lever fryktelig farlig, og mye må klaffe for at laget ikke skal bli nødt til å ta den tunge turen ned. De ligger under streken, har fire strake tap og er avhengig av å passere både Newcastle og Sunderland på tabellen for å bli værende i den øverste divisjonen.

Alt kan bli avgjort i kveld.

– Det er ganske forferdelig ikke å kunne bidra for laget, erkjenner Tettey overfor NRK.

Han har vært skadet siden tapet for Chelsea første mars. Etter det har Norwich bare tatt sju poeng, og når Watford gjester Carrow Road i kveld, har kanarifuglene definitivt kniven på strupen.

Vet ikke om han blir med ned

Norwich er nødt til å ta poeng, men dersom Sunderland slår Everton i kveld, er alt håp uansett ute for Tettey og co. Nordmannen kan ikke svare på om han blir med Norwich ned - slik han gjorde ved forrige nedrykk.

– Jeg har ikke tenkt på hva som skjer om vi rykker ned. Vi har siste håp onsdag, så får vi se hvordan vi ligger an, forklarer midtbanekrigeren

I gang med opptrening

Ankelskaden han pådro seg i starten av mars, gjorde at 30-åringen måtte operere, og det ble tidlig klart at resten av sesongen røk.

– Opptreningen er i gang, og det går fremover, forklarer Tettey.

Jeg håper at jeg er frisk i starten av juni, legger han til.

Kveldens kamper i Premier League:

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Mørk krever 150 000 kr

  Nora Mørk fortsetter kampen mot dem som spredte hennes hackede mobilbilder. Nå har 15 personer fått brev om krav om å betale 150.000 kroner hver. Det skriver Dagbladet.

  Nora Mørk
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Sannsynligvis Serie B for Zekhnini

  Rafik Zekhnini sliter tungt i Fiorentina. – Det er 90 prosent sikkert at han havner i Serie B etter jul, sier Fiorentina-ekspert Brandi de Leonardis. Telemarkingen har så godt som ikke vært å se i laget etter et innhopp i seriestarten, skriver NTB.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Paul White / AP
 • Bonus på 105 000 kr lokker jentene

  Det er mye på spill for Norges håndballjenter i VM. En ny tittel er verdt 105 000 kroner for hver av spillerne, ifølge NTB. De får da 75 000 kroner for gullet og som ekstrabonus får de ytterlige 30 000 hver, siden laget da allerede er sikret plass i neste VM (Japan 2019).

  Nora Mørk
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge