Tennisstjerne raste mot været

Hviterusseren Victoria Azarenka tok seg videre fra 1. runde i Roland-Garros, men er ikke spesielt fornøyd med at Grand Slam-turneringen er flyttet til høsten på grunn av koronapandemien.

Søndag kom kampene i gang, og Azarenka klaget høylytt da hun møtte montenegrinske Danka Kovinic i 1. runde. Hun ledet 2–1 i første sett da kampen ble satt på vent en liten periode på grunn av regn. Spillerne ble bedt om å vente ved banen for å se om nedbøren ga seg.

– Jeg kommer til å bli kald. Nei, jeg vil ikke vente her et par minutter, for jeg fryser, sa hviterusseren før hun fortsatte:

– Det er åtte grader. Åtte grader! Jeg bor i Florida. Jeg er vant til varmt vær.

Kampen kom i gang igjen etter om lag et kvarter etter at spillerne hadde oppholdt seg innendørs. Azarenka vant det første settet 6–1 og det andre 6–2. (NTB)

France Tennis French Open
Foto: Alessandra Tarantino / AP

Siste nytt

 • Hovland faller på lista

  Viktor Hovland faller noen hakk på resultatlista etter fredagens runde i PGA-turneringen i golf i Las Vegas. Han er sju slag bak teten, melder NTB.

  Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen. Da fikk han sju birdier og unngikk å spille kostbare bogeyer. Fredag gikk han i alt fire slag under par.

  GQiKqOpMAVU
  Foto: Alex Goodlett / AFP
 • Koronatrøbbel i Tottenham

  Tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot Newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge NTB. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder om Tottenhams smitteutbrudd. Det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder.

  London-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager Nuno Espírito Santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til Newcastle-oppgjøret.

  – Etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. Vi har problemer, men jeg vil ikke si n

 • Gulbrandsen med superinnhopp

  Fredrik Gulbrandsen var sentral da Istanbul Basaksehir senket byrival Besiktas 3-2 i tyrkisk toppfotball, melder NTB. Som innbytter gjorde han mål og la opp til et annet. Gulbrandsen entret gressmatta med et snaut kvarter igjen på klokka, og ni minutter senere hadde han vært nest sist og deretter sist på ballen ved hjemmelagets to siste scoringer.

  Fredrik Gulbrandsen
  Foto: OZAN KOSE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal