NRK Meny
Normal

Tarik åpnet målkontoen da Hoffenheim vant

Den norske spissen scoret sitt første mål i tysk Bundesliga da Hoffenheim slo Augsburg 2-0 i seriepremieren.

Tarik Elyounoussi i duell med en spiller fra Augsburg i den tyske seriepremieren

Tarik Elyounoussi spilte hele kampen og scoret ett mål i seriepremieren hjemme mot Augsburg. Her i duell med den nederlandske forsvarsspilleren Paul Verhaegh.

Foto: CHRISTOF STACHE / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Tarik Elyounoussi ser endelig ut til å ha funnet målformen for Hoffenheim. For andre gang på en uke fant den norske spissen veien til nettmaskene for den tyske klubben.

Etter å ha puttet fem mål i sommerens treningskamper, scoret Elyounoussi Hoffenheims første mål i 9–0 seieren over Paloma i den tyske cupen forrige søndag.

Denne helgen ble den tyske ligaen sparket i gang igjen, og spissen satte inn Hoffenheims 2-0-mål etter 35 minutter hjemme mot Augsburg. To minutter tidligere hadde Ádám Szalai satt inn 1–0.

Målet var nordmannens aller første på 22 kamper i tysk Bundesliga.

– Tror det løsner

Elyounoussi fikk 13 kamper fra start og åtte innhopp fra benken i sin første sesong for det tyske laget.

Men han måtte gå målløs av banen i samtlige kamper i debutsesongen.

– Jeg har slappet av godt en periode nå og gleder meg til å starte med blanke ark. Jeg gikk til Tyskland midt i den norske sesongen og ble veldig sliten etter ett og et halvt år med fotball. Jeg tror det løsner nå, sa Elyounoussi til NRK da han besøkte hjembyen Fredrikstad i sommer.

Laster Twitter-innhold

Ingen andre nordmenn i aksjon i dag

Rune Almenning Jarstein ble sittende 90 minutter på benken da Hertha Berlin åpnet med å spille 2–2 hjemme mot Werder Bremen i kveld.

Per Ciljan Skjelbred ble også sittende på benken gjennom hele seriepremieren, og så sine lagkamerater i Hamburger SV spille 0–0 mot Bård Finnes FC Köln. Finne kom ikke med i kamptroppen til hjemmelaget.

Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach serieåpner hjemme mot Stuttgart søndag.

Nordtveit var inn og ut av laget forrige sesong, men spilte 90 minutter sentralt på midtbanen da Borussia Mönchengladbach vant 3–2 på bortebane mot Sarajevo i Europaligakvalifiseringen torsdag.

En som garantert ikke spiller den kampen er Mohammed Abdellaoue, som fremdeles ikke er tilbake på banen for Stuttgart etter kneoperasjonen i sommer.

Moa er trolig ikke spilleklar før 2015.

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup kombinert, hopp
Vinterstudio
V-cup kombinert: Hopp
V-cup langrenn
Vinterstudio
V-cup langrenn: 10 km klassisk, kvinner
Vinterstudio
V-cup, langrenn
V-cup langrenn: 15 km klassisk, menn
Vinterstudio
V-cup: kombinert, langrenn