Tar supporterne med på styremøter

Chelsea har bestemt seg for å la tre supportere være med som rådgivere på styremøter i klubben fra og med 1. juli. Dette skjer i kjølvannet av lanseringen superligaen, som ble svært dårlig mottatt av supporterne.

Klubben opplyser at den skal gå i dialog med supportergrupper for å diskutere prosessen som skal lede til valg av tre supporterrepresentanter. Disse skal byttes ut før hver sesong for å sørge for mangfold.

Samtidig gjøres det klart at de tre representantene må inngå en konfidensialitetsavtale på lik linje med den de ordinære styremedlemmene må godta. De tre får ikke stemmerett i styret, og de får ikke delta i møter som gjelder spillere, ansatte og akademiet.

Chelsea-supportere
Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Siste nytt

 • Negative tester i Odd

  Mandag fikk Odd svar på koronatestene som ble tatt etter at en spiller testet positivt i forkant av seriepremieren mot Sandefjord. Alle de andre spillerne og støtteapparatet hadde negative prøvesvar, opplyser klubben på egne nettsider. Spillerne er fortsatt likevel i karantene og klubben vet ikke om de kan spille kampen mot Stabæk den 16. mai.

  Teningskamp i fotball 2021: Sarpsborg 08 - Odd
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Reginiussen legger opp

  Forsvarsspiller Tore Reginussen (35) annonserer på sin Instagram-konto at han legger fotballskoene på hylla etter denne sesongen. Etter å ha spilt i Rosenborg siden 2012, signerte han for den tyske klubben FC St. Pauli i januar. Siste seriekamp er 23. mai.

  – Det har vært en utrolig reise, med endeløse høydepunkter og opplevelser, skriver han.

  Reginiussen har 31 landskamper og ble blant annet kåret til årets spiller i eliteserien i 2017.

  – Tiden er inne for å ta fatt på et nytt kapittel i livet mitt.

Sendeplan

Kl. Program Kanal