Tap i Hauges første Serie A-start

Jens Petter Hauge spilte halvannen omgang i sin første Serie A-kamp fra start, men Milan måtte tåle sesongens første tap da Juventus vant 3-1. Hauge utmerket seg med å være tredje sist på Milans scoring.

Federico Chiesa scoret to mål og sørget for at Juventus fortsatt henger med i tetstriden. Etter 11 seirer og fire uavgjorte ble det tap for Milan, som beholder førsteplassen bare fordi Inter tapte tidligere på dagen.

Jens Petter Hauge Milan Juventus
Foto: Miguel Medina / AFP

Siste nytt

 • Uefa etterforsker ungarske fans

  Ungarske fans ikledd svarte t-skjorter holdt opp et homofobisk banner under kampen mellom Ungarn og Tyskland i gruppespillet. I tillegg skal de angivelig sunget sanger med et «anti-homofili»-budskap. En representant fra Uefa skal undersøke om og eventuelt hvordan de skal straffes for hendelsen.

  Euro 2020 - Group F - Germany v Hungary
  Foto: Matthias Hangst / Reuters
 • Solberg brøt løp etter biltrøbbel

  Oliver Solberg fikk problemer med bilen på dag to av VM-runden i rally i Kenya. Det endte med brutt løp. Solberg opplyser selv om problemene gjennom flere Twitter-meldinger. Han lå på 8.-plass etter VM-rundens første dag torsdag.

  Kenya Safari Rally
  Foto: Khalil Senosi / AP
 • Ruuds Wimbledon-motstander er klar

  Casper Ruud møter Jordan Thompson fra Australia i åpningsrunden av Grand Slam-turneringen Wimbledon til uken.

  Thompson er rangert som nummer 76 i verden, mens Ruud innehar sin foreløpig høyeste rangering i karrieren med 14.-plass.

  France Tennis French Open
  Foto: Thibault Camus / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal