Tap for Ødegaard og Sociedad

Martin Ødegaard var tredje sist på ballen i Real Sociedads eneste mål i 1-2-tapet mot Levante i spanske La Liga onsdag.

Etter 23 minutter kom Levantes Enis Bardhi alene med keeper, og med en lekker lobb sendte han Levante i ledelsen.

Minutter før pause doblet bortelaget ledelsen. Bardhi måkte ballen i tverrliggeren, og på returen satte Borja Mayoral kontant inn 2–0 for Levante.

To minutter ut i andreomgang snurret Ødegaard rundt på midten før han fant Mikel Oyarzabal ute til venstre. Innlegget til spanjolen endte opp hos innbytter Willian José som dunket ballen i mål til 1–2.

Nordmannen var frisk periodevis i kampen, men det endte med 1–2 tap for Real Sociedad. Dermed befinner de blåhvite seg på femteplass. Tre poeng bak Barcelona på første.

Siste nytt

 • Zuccarello scoret mot Avalanche

  Mats Zuccarello satte sin fjerde scoring for Minnesota Wild da de slo Colorado Avalanche 3–2 i NHL torsdag.

  Zuccarello noterte seg med målpoeng for andre kamp på rad. Seieren var også andre seier på rad for Wild, som har slitt til nå denne sesongen.

  Minnesota Wild v Anaheim Ducks
  Foto: Harry How / AFP
 • Åsane tok første stikk

  Åsane var sterkest i den første kvalifiseringskampen til 1. divisjon menn. Joakim Hammersland scoret to av målene da bergenserne vant 3-1 over Notodden på bortebane. Dermed kan de sikre opprykk på hjemme på søndag.

  Åsane fotball etter 3-1 seier borte mot Notodden 21.11.19
  Foto: Åsane fotball
 • Avgjorde sekundet før slutt

  Storhammar gav får seg tomålsleiinga i sluttminutta mot Sparta torsdag, men reiste seg og avgjorde kampen med 6–5 målet eitt sekund før slutt. Laget klatra dermed til 2.-plassen og tok litt innpå serieleiar Stavanger. Norgesmeister Frisk Asker vart slått 3–7 på heimebane av Stjernen på heimebane, og vart dermed passert av Storhamar.

  Eliteserien ishockey, menn (12. Runde): Storhamar - Stavanger (2-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal