Tap for de norske jentene

Schwaiger-søstrene ble for sterke for Håkedal og Tørlen, og de må dermed ut i taperrunden.

Håkedal og Ingrid Tørlen
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Om kampen er Nila Håkedal klar på hva som skjedde.

- De servet veldig bra, og vi funket ikke i mottak. sier Håkedal.

Håkedalen/Tørlen tok det første settet 21-18. Men der stoppet det. Schwaiger-jentene presset på og vant overlegent de neste to settene, 21-15 og 15-9.

Kniven på strupen

Jentene må nå spille langt flere kamper for å nå helt til topps, men mener at det i utgangspunktet ikke skal være noe problem. De møter enten de finske søstrene Nyström eller tyske Boulton/Johns.

- Vi skal egentlig slå begge de lagene, men vi må bare spille bra. De tyske jentene har gjort mye bra i det siste, så alt avhenger av det klaffer for oss, sier Håkedal.


Men de norske jentene slo tilbake i fredagens siste kamp. Britene Lucy Boulton og Denise Johns ble slått 2-1 (25-23, 11-21, 15-12). Dermed er Tørlen/Håkedal sikret sjuendeplass i turneringen.

Siste nytt

 • Ny Zuccarello-assist

  Minnesota Wild trengte overtid for å tukte tabelljumbo Anaheim Ducks 4-3 i nattens NHL-kamp.

  Mats Zuccarello noterte seg for én assist i kampen, hans 22. totalt, og fikk totalt 17.21 minutter på isen.

  Minnesota Wild er allerede klare for sluttspillet.

  zucca
  Foto: Andy Clayton-King / AP
 • Foss klar for sin andre Giro-start

  I fjor fikk Tobias Foss debuten i prestisjetunge Giro d'Italia amputert som følge av koronasmitte i laget. Nå er han klar for det som føles som en ny debut.

  Lørdag står Foss på startstreken i Giro d'Italia som eneste nordmann.

  – Det er i del to av løpet det skjer mest med kroppen og hodet, så egentlig ser jeg på dette som min første Grand Tour. Det blir spennende å se hvordan kroppen og hodet responderer etter den siste uka, sier han til NTB.

  Foss
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Hovland henger med

  Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina.

  Hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i Charlotte.

  Kristoffer Ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. Ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.

  fGSKSxJ6CRo
  Foto: Jacob Kupferman / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal