NRK Meny
Normal

Tap for de norske jentene

Schwaiger-søstrene ble for sterke for Håkedal og Tørlen, og de må dermed ut i taperrunden.

Håkedal og Ingrid Tørlen
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Om kampen er Nila Håkedal klar på hva som skjedde.

- De servet veldig bra, og vi funket ikke i mottak. sier Håkedal.

Håkedalen/Tørlen tok det første settet 21-18. Men der stoppet det. Schwaiger-jentene presset på og vant overlegent de neste to settene, 21-15 og 15-9.

Kniven på strupen

Jentene må nå spille langt flere kamper for å nå helt til topps, men mener at det i utgangspunktet ikke skal være noe problem. De møter enten de finske søstrene Nyström eller tyske Boulton/Johns.

- Vi skal egentlig slå begge de lagene, men vi må bare spille bra. De tyske jentene har gjort mye bra i det siste, så alt avhenger av det klaffer for oss, sier Håkedal.


Men de norske jentene slo tilbake i fredagens siste kamp. Britene Lucy Boulton og Denise Johns ble slått 2-1 (25-23, 11-21, 15-12). Dermed er Tørlen/Håkedal sikret sjuendeplass i turneringen.

Siste nytt

 • Veiby signerte for Skoda

  Ole Christian Veiby (21) kan starte planleggingen for neste rallysesong. 21-åringen fra Kongsvinger har nemlig signert ny fabrikkontrakt med Skoda Motorsport.

  – Det er litt vanskelig å sette ord på hvor stort dette er, sier Veiby i en pressemelding.

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.
 • Kvinnelige hockeyspillere utestengt

  Seks kvinnelige hockeyspillere fra Russland er utestengt av Den internasjonale komité, IOC, for å ha brutt dopingregelverket under Sotsji-OL. Spillerne diskvalifiseres fra OL i 2014 og utenges også fra OL på livstid.

  I alt er det åpnet 46 saker som følge av den såkalte Oswald-kommisjonens funn. 33 av dem er nå ferdigbehandlet, og det har ført til at i alt 31 utøvere er diskvalifisert fra 2014-OL i Sotsji.

 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal