Sykkeldjevelen setter strek

Didi Senft (62) har krydret sykkelsporten i en årrekke med sin djevelske forkledning. Nå legger han vekk utstyret og gir seg. -Sponsorene mine vil ikke betale nok. Jeg har ikke penger til å dekke utgiftene mine, sier Senft til avisen Bild melder Aftonbladet.

CYCLING-FRA-TDF2014-FANS
Foto: LIONEL BONAVENTURE / Afp

Siste nytt

 • Cupfinalen røk for Myrhol

  Håndballveteran Bjarte Myrhols Skjern kom til kort mot Mors-Thy og tapte 28-33 i semifinalen i den danske cupen. 38 år gamle Myrhol spiller dermed sin siste klubbkamp i karrieren søndag når det skal spilles om å bli cupens tredje beste lag. For i april ble det klart at Myrhol legger opp etter sommerens Tokyo-OL.

  OL-kvalifisering håndball, menn: Sør-Korea - Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
 • Åpner for 32.000 på British Open

  Viktor Hovland og resten av golfeliten kan glede seg til British Open i midten av juli. Det er tillatt 32.000 tilskuere hver dag til turneringen.

  Den skal spilles 11. til 18. juli og avholdes på Royal St. Georges Golf Club i Sandwich i England.

  Den britiske regjeringen har nemlig valgt å inkludere den tradisjonsrike turneringen i sin gjenåpningsplan med testarrangementer, der enkelte store arrangementer får slippe inn flere publikum enn det nåværende restriksjoner tillater. (NTB)

  Wells Fargo Championship - Final Round. Viktor Hovland
  Foto: Maddie Meyer / AFP
 • Nygaard vant langløpet på Toten

  Etter 50 kilometer på rulleski var det Andreas Nygaard som gikk først i mål. 30-åringen satte inn en skikkelig sluttspurt på oppløpet, og henviste dermed Martin Løwstrøm Lyenget til andreplass.

  – Det var veldig overraskende egentlig. Jeg har et fly som går litt før fem, så jeg så jeg hadde litt dårlig tid. Så jeg måtte bare være med og kjøre på. sa en Nygaard i godt humør like etter målgang.

  – Det er alltid artig å avgjøre det på oppløpet.

  Bak Nygaard og Nyenget kom Johan Hoel på tredjeplass. Sjur Røthe endte på 14. plass.

  Åpningsrenn Beitostølen 15 km menn
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal