Sykkel, Vuelta a España

 • Store sykkelritt utsatt til oktober

  De store etapperittene Italia Rundt og Spania Rundt blir arrangert i oktober i år, melder Det internasjonale sykkelforbundet ICU. Også flere av de klassiske profesjonelle rittene som Paris-Roubaix og Flandern Rundt utsettes til oktober.

  Alexander Kristoff sier til NTB at han prioriterer klassikerne, og er usikker på om det blir en Grand Tour for hans del.

  Alexander Kristoff
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Vuelta-start i Nederland

  Neste års Vuelta a Espana skal starte med tre dagar i Nederland. Det blei klart då løypa blei presentert i går.

  Starten går i Utrecht, som dermed blir første byen som blir gjesta av alle dei tre store ritta, skriv procycling.no.

  Rytterane skal også innom Frankrike, mellom anna kjende Col du Tourmalet. Rittet går også innom Portugal for første gong sidan 1997.

  Rittet er det 75. i rekka, og startar 14. august.

  Vuelta a Espana
  Foto: Oscar Del Pozo / AFP
 • Hagen klatret i sammendraget

  Carl Fredrik Hagen fortsetter å imponere i Vuelta a España. Med sjetteplass på den 18. etappen torsdag klatrer han én plass i sammendraget, opp til åttendeplass.

  Hagen kan bli historisk som beste nordmann i et treukersritt dersom han ender topp ni.

  Carl Fredrik Hagen
  Foto: Anne-christine Poujoulat / AFP

Siste nytt

 • Espejord signerte for Tromsø

  Runar Espejord går på lån fra Heerenveen til Tromsø, klubben han forlot i desember i fjor. Spissen har slitt med spilletid i Nederland, og skal nå forsøke å hjelpe Tromsø opp i eliteserien.

  Låneavtalen gjelder ut denne sesongen.

  Eliteserien fotball 2019. Tromsø-Stabæk 1-1.
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
 • Topplaga vann i 1. divisjon

  Med 3-0 over Sandnes Ulf heldt Tromsø topplassen i 1. divisjon etter kveldens runde. Sogndal er på andreplass. På plassane bak følgjer Ranheim, Lillestrøm og Åsane, som også vann i kveld.

  Resultat: Grorud - Ranheim 0-1, KFUM Oslo - Strømmen 1-2, Åsane - Øygarden 3-1, Lillestrøm - Kongsvinger 2-0, Sogndal - Stjørdals-Blink 3-2, Ull/Kisa - Raufoss 1-4, Sandnes Ulf - Tromsø 0-3.

  Sandnes Ulf - Tromsø
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Villa slo Sheffield United

  Ezri Konsas scoring midtveis i 2. omgang var nok til at Aston Villa Villa vant 1–0 over Sheffield United i Premier League mandag kveld.

  For Aston Villa var dette serieåpning siden de ikke spilte 1. serierunde siden Manchester City fikk en lengre pause på grunn av deltakelse i mesterligaen.

  Ørjan Nyland virker å være degradert til fjerdekeeper i Aston Villa og var ikke engang på benken mandag kveld. Til gjengjeld var Sander Berge igjen med på bortelagets midtbane i seriesammenheng etter et skadefravær. Berge spilte hele kampen. (NTB)

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Julian Finney / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal