Sykkel, Tour des Fjords

 • Danske suveren i Tour des Fjords

  Søren Kragh Andersen imponerte opp bakkene i Sandnes. I spurten var han suveren mot resten av bruddkameratene på nest siste etappe i Tour des Fjords. Flere ryttere ble sluppet i brudd mot slutten av etappen.

  Alexander Kristoff og lagkameratene i Katjusja måtte forsvare ledertrøya etter tre strake etappeseirer, men fikk det tøft da for mange slapp av gårde. Nordmannens lag klarte aldri å kjøre inn bruddet.

 • Kristoff-trippel i Tour des Fjords

  Alexander Kristoff vant sin tredje strake etappe i Tour des Fjords i ettermiddag. Nordmannen knuste konkurrentene og tok sin 15. seier for sesongen. Katjusja-rytteren hadde få problemer med å vinne spurten mot konkurrentene. Darryl Impey og Asbjørn Kragh Andersen fulgte nærmest, men det var en liten luke opp til den suverene spurteren.

 • Kristoff vant sammenlagt

  Alexander Kristoff vant søndag Tour des Fjords sammenlagt etter en sterk spurtseier på rittets siste etappe. Kristoff vant med kun ett sekund til Magnus Cort Nielsen som ble nummer to i sammendraget. Jerome Baugnies kom på tredjeplass. På den siste kilometeren var det flere ryttere som støtet, men Kristoff hentet dem inn og avsluttet med en vanvittig spurt.

 • Kristoff vant etter sterk spurt

  Alexander Kristoff vant den fjerde etappen av Tour des Fjords, som ble avsluttet med spurt i Katusha-rytterens hjemby, Stavanger. Magnus Cort Nielsen og Sondre Holst Enger ga Kristoff knallhard kamp helt til døra, men måtte nøye seg med andre- og tredjeplass.

  – Det er deilig å vinne her på hjemmebane. Laget gjør en veldig god jobb for meg i dag, sa en fornøyd Kristoff til TV 2.

 • Kristoff vant og leder

  Alexander Kristoff fikk den hjelpa han trengte og vant klart torsdagens etappe i Tour des Fjords. Feltet kom samlet til mål i sentrum av Haugesund, men Kristoff hadde full kontroll. Tom van Asbroeck og Sondre Holst Enger ble nummer to og tre. Kristoff leder også samenlagt. Dagens etappe gikk fra Eidfjord og var 203 km lang.

Siste nytt

 • Kante koronasmittet

  Chelsea-spilleren N'Golo Kante har avlagt positiv koronaprøve. Det melder flere engelske medier, blant dem Sky Sports. Kante går dermed glipp av mesterligakampen mot Juventus onsdag og ligaoppgjøret mot Southampton til helgen. Kante har isolert seg.

  N'Golo Kante
  Foto: Javier Soriano / AFP
 • Mjelde fronter nytt initiativ

  Landslagskaptein og Chelsea-spiller Maren Mjelde fronter et initiativ for å samle inn 250.000 kroner til evakuerte spillere fra Afghanistan.

  – Jeg tenker på disse kvinnene og alle som har blitt igjen i Afghanistan, sier Mjelde, ifølge Skysports.

  Initiativet kommer fra fotballspillernes globale organisasjon FIFPro, og har som mål å hjelpe 75 kvinnelige spillere som ble evakuert fra Afghanistan etter at Taliban tok makten i midten av august. Det er utbredt frykt for at Taliban vil reagere mot alle kvinnelige idrettsutøvere i Afghanistan. Flere ble evakuert til Australia.

  Women's Super League - West Ham United v Chelsea. Maren Mjelde.
  Foto: John Sibley / Reuters
 • Shaw og Maguire ikke på trening

  Verken Luke Shaw eller Harry Maguire var med på Manchester Uniteds siste trening før mesterligakampen mot Villarreal onsdag. Det melder Manchester Evening News. På en pressekonferanse bekreftet manager Ole Gunnar Solskjær langt på vei at Maguire ikke spiller onsdagens kamp.

  – Jeg gir Luke en viss mulighet til å bli involvert onsdag, men Harry er mer eller mindre uaktuell. Med ham er det snakk om leggen. Det kan ta opp til noen uker (å bli frisk).

  – Dette gjør at vi må foreta noen endringer, la Solskjær til.

  Harry Maguire og Luke Shaw.
  Foto: Oli Scarff / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal