NRK Meny

Sykkel, Tour des Fjords

 • Danske suveren i Tour des Fjords

  Søren Kragh Andersen imponerte opp bakkene i Sandnes. I spurten var han suveren mot resten av bruddkameratene på nest siste etappe i Tour des Fjords. Flere ryttere ble sluppet i brudd mot slutten av etappen.

  Alexander Kristoff og lagkameratene i Katjusja måtte forsvare ledertrøya etter tre strake etappeseirer, men fikk det tøft da for mange slapp av gårde. Nordmannens lag klarte aldri å kjøre inn bruddet.

 • Kristoff-trippel i Tour des Fjords

  Alexander Kristoff vant sin tredje strake etappe i Tour des Fjords i ettermiddag. Nordmannen knuste konkurrentene og tok sin 15. seier for sesongen. Katjusja-rytteren hadde få problemer med å vinne spurten mot konkurrentene. Darryl Impey og Asbjørn Kragh Andersen fulgte nærmest, men det var en liten luke opp til den suverene spurteren.

 • Kristoff vant sammenlagt

  Alexander Kristoff vant søndag Tour des Fjords sammenlagt etter en sterk spurtseier på rittets siste etappe. Kristoff vant med kun ett sekund til Magnus Cort Nielsen som ble nummer to i sammendraget. Jerome Baugnies kom på tredjeplass. På den siste kilometeren var det flere ryttere som støtet, men Kristoff hentet dem inn og avsluttet med en vanvittig spurt.

 • Kristoff vant etter sterk spurt

  Alexander Kristoff vant den fjerde etappen av Tour des Fjords, som ble avsluttet med spurt i Katusha-rytterens hjemby, Stavanger. Magnus Cort Nielsen og Sondre Holst Enger ga Kristoff knallhard kamp helt til døra, men måtte nøye seg med andre- og tredjeplass.

  – Det er deilig å vinne her på hjemmebane. Laget gjør en veldig god jobb for meg i dag, sa en fornøyd Kristoff til TV 2.

 • Kristoff vant og leder

  Alexander Kristoff fikk den hjelpa han trengte og vant klart torsdagens etappe i Tour des Fjords. Feltet kom samlet til mål i sentrum av Haugesund, men Kristoff hadde full kontroll. Tom van Asbroeck og Sondre Holst Enger ble nummer to og tre. Kristoff leder også samenlagt. Dagens etappe gikk fra Eidfjord og var 203 km lang.

Siste nytt

 • Tredje strake remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte sin tredje strake remis i Shamkir-turneringen i sjakk i Aserbajdsjan.

  Han møtte hjemmehåpet Rauf Mamedov med svarte brikker lørdag.

  I morgen møter Carlsen Timour Radjabov i turneringen som avsluttes neste helg.

  Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Reiten-mål sikret LSK-seier

  Guro Reiten scoret kampens eneste mål da LSK Kvinner slo Stabæk lørdag. Det var hennes femte scoring på fire kamper, og LSK er fortsatt ubeseiret denne sesongen.

  Fotball: Toppserien VIF-LSK (0-5)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Overbevisende Roma-seier

  Roma slo nedrykkstruede SPAL 3–0 på bortebane i det som var den siste kampen før semifinalen i mesterligaen mot Liverpool tirsdag.

  Vicari, Nainggolan og Schick satte målene for Roma som ligger på tredjeplass i den italianske toppdivisjonen.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Elisabetta Baracchi / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien: Brann - Stabæk