NRK Meny

Sykkel, Thor Hushovd

 • – Hushovd burde varslet

  Sykkelpresident Harald Tidemann Hansen mener Thor Hushovd godt kunne brakt videre at Lance Armstrong hadde medgitt å ha dopet seg. – Det hadde ikke gjort noe om han under hånden hadde fortalt om det han fikk høre, sier Hansen til NTB.

  Det var under en prat med Lance Armstrong i mai 2011 at Thor Hushovd i klartekst ble fortalt at Armstrong hadde brukt doping for å bli den han var. Historien blir fortalt i Thor Hushovds biografi som han har skrevet i samarbeid med Jostein Ravnåsen.

 • Hushovd kom inn med hovedfeltet

  Thor Hushovd (36) takket av i en blanding av champagne, svette og tårer. Lørdag rullet han ut av sykkeltoppen med en beskjeden plassering i Belgia.

  GP Impanis-Van Petegem ble veteranens farvel. Der vant
  lagkameraten i BMC, Greg Van Avermaet.

  Norges mestvinnende syklist trillet smilende i mål med hovedfeltet på sitt aller siste ritt.

 • Før siste ritt: – Har gruet meg

  Thor Hushovd er i gang med karrierens siste ritt i Belgia. Før start sa han til NRK at det er blandede følelser.

  – Jeg synes det skal bli godt å få denne dagen over. Det er en dag jeg har gruet meg mye til, men samtidig gleder jeg meg til dagen er over.

 • Thor Hushovd sykler sitt siste ritt

  Thor Hushovd spiser her frokost før karrierens siste ritt på toppnivå. Reporter @stabrunsmith er i Belgia for å følge ham tett.

  Laster Instagram-innhold
Tilbakeblikk på da Thor Hushovd ble verdensmester i 2010 i Melbourne.

Siste nytt

 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP
 • Sanchez er klar for United

  Manchester United og Arsenal er nå enige om en overgang for Alexis Sanchez, bekrefter klubbene. United-spilleren Henrikh Mkhitaryan går til Arsenal. Sánchez har skrevet under for fire år for Manchester-klubben. Ifølge britiske medier får han en ukelønn på over 5 millioner kroner.

  – Jeg er henrykt, sier han i en uttalelse.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Sverige - Hviterussland