Sykkel, Sveits rundt

 • Pinot i ledelsen

  Et spektakulært brudd opp de siste kilometerne mot Rettenbach-breen i Sölden sørget for at belgieren Thibaut Pinot overtok sammenlagtledelsen i sykkelrittet Tour de Suisse onsdag.

  Pinot slo nestemann på 5. etappe med hele 34 sekunder.

 • Portugisisk seier i Sveits

  Portugiseren Rui Costa vant sykkelrittet Sveits rundt etter at han også vant den siste etappen søndag. Tony Martin, som ledet med over et minutt før siste etappe, misset det avgjørende bruddet. Costa vant etappen 14 sekunder foran nederlenderen Bauke Mollema. Alexander Kristoff tok det med ro i de sveitsiske fjellene og ble nummer 100 sammenlagt.

 • Martin imponerte i fjellene

  Colombianeren Esteban Chaves vant den nest siste etappen i sykkelrittet Tour de Suisse lørdag. Tony Martin forsvarte ledertrøya.

  Orica-rytter Chaves var 3 sekunder foran tsjekkiske Roman Kreuziger på den 219,1 kilometer lange etappen som ble avsluttet med den bratte stigningen opp til Verbier. Martin kom på 7.-plass, og økte forspranget til sammenlagttoer Tom Dumoulin fra Nederland, som nå er 51 sekunder bak.

 • Trentin vant 6. etappe i Sveits

  Italienske Matteo Trentin syklet inn til seier på 6. etappe av rittet Tour de Suisse torsdag. Alexander Kristoff klarte ikke å komme blant topp ti på etappen.

  Tony Martin leder rittet med seks sekunder foran Tom Dumoulin og ti sekunder foran Peter Sagan. Rittet avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Lewandowski redda Bayern

  Bayern München sleit lenge mot botnlaget Paderborn og såg ut til å miste viktige poeng i tittelkampen i Bundesliga. Paderborn kjempa seg heroisk til 2-2 på bortebane med eit kvarter igjen å spele. Men da det var to minutt igjen på klokka dukka Robert Lewandowski opp og scora sitt 25 mål for sesongen. Dermed vann Bayern 3-2 og har fire poeng ned til Leipzig med ein kamp meir spelt.

  Robert Lewandowski
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader
 • Ny verdsrekord i tresteg

  Yulimar Rojas (24) frå Venezuela sette fredag kveld ny innandørs verdsrekord i tresteg. Den gamle rekorden til russiske Tatjana Lebedeva på 15,36 har stått sidan 2004. I kveld hoppa Rojas heile 15,43 på eit stemne i Madrid. Ute har ukrainske Inessa Kravets hatt verdsrekorden heilt sidan VM i Göteborg i 1995.

  Yulimar Rojas
  Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP
 • Kristoff skuffa i spurten

  Cees Bol tok sigeren på den tredje etappen av Algarve rundt fredag. Alexander Kristoff var med i spurten om sigeren, men klarte ikkje å henge med på farta til nederlendaren i spurten og blei nummer fire. Daniel Hoelgaard var også med i spurten og kom inn på plassen bak.

  AFP_1IW3E2
  Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal