Siste nytt

 • Ingen pangstart for Hovland

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen the Memorial i dag. Nordmannen er to slag over par og ligger foreløpig på en delt 57. plass, men mange av de store stjernene har ikke startet enda.

  Hovland var med å kjempe om seier i forrige helgs PGA-turnering og fullførte på en sterk tredjeplass. I dag har han slitt mer og endte opp med fem bogeyer og en dobbel bogey. 22-åringen ligger foreløpig seks slag bak leder Brendan Steele.

  Viktor Hovland
  Foto: Jamie Squire / AFP
 • Sørloths mesterligasjanser på spill

  Alexander Sørloths klubb, Trabzonspor, har anket utestengelsen fra Uefas klubbturneringer. Dommen er ventet å falle innen 3. august. Klubben er anklaget for brudd på fotballens regler om økonomisk fair play. Torsdag ble det avholdt høring i saken og den tyrkiske klubben har anket utestengelsen til Idrettens voldgiftsrett (Cas).

  EM-kvalifisering fotball, menn: Malta - Norge
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Åpner for større kamptropper

  Et tett kampprogram og høy belastning gjør at norske fotballklubber nå får grønt lys til å øke antallet spillere som i kamptroppen. Det opplyser Norges Fotballforbund på torsdag. «Antallet justeres fra 18 til 20 personer fra 17. juli og ut sesongen», skriver NFF. Det innebærer at klubber fra Eliteserien til 3. divisjon for menn, og fra Toppserien til 2. divisjon for kvinner, nå kan bringe med seg flere spillere til kamp.

  Eliteserien i fotball 2020: Strømsgodset - Mjøndalen (2-1)
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal