Syk Tarjei Bø står over Oberhof

NRK får bekreftet av Norges Skiskytterforbund at Tarjei Bø står over alle rennene i tyske Oberhof denne uken.

– Tarjei har vært fokjølet i en liten uke og det har tatt litt lengre tid med opptrening enn det vi hadde håpet. Derfor tar vi ingen sjanser og har bestemt at han står over denne verdenscuprunden, sier landslagslege Ola Berger til NRK.

Fra før var det bestemt at Bø ikke skulle gå torsdagens stafett.

Vetle Sjåstad Christiansen overtar plassen til Bø i Oberhof.

Tarjei Bø
Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Siste nytt

 • Rapport: Bryant-pilot braut reglar

  Helikopterpiloten som styrta saman med basketball-stjerna Kobe Bryant og sju andre i Califiornia, hadde tidlegare fått refs for å ha brote luftfartsreglane. Det skriv amerikanske luftfartsstyresmakter (FAA) i ein rapport, skriv Los Angeles Times.

 • Lewandowski redda Bayern

  Bayern München sleit lenge mot botnlaget Paderborn og såg ut til å miste viktige poeng i tittelkampen i Bundesliga. Paderborn kjempa seg heroisk til 2-2 på bortebane med eit kvarter igjen å spele. Men da det var to minutt igjen på klokka dukka Robert Lewandowski opp og scora sitt 25 mål for sesongen. Dermed vann Bayern 3-2 og har fire poeng ned til Leipzig med ein kamp meir spelt.

  Robert Lewandowski
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader
 • Ny verdsrekord i tresteg

  Yulimar Rojas (24) frå Venezuela sette fredag kveld ny innandørs verdsrekord i tresteg. Den gamle rekorden til russiske Tatjana Lebedeva på 15,36 har stått sidan 2004. I kveld hoppa Rojas heile 15,43 på eit stemne i Madrid. Ute har ukrainske Inessa Kravets hatt verdsrekorden heilt sidan VM i Göteborg i 1995.

  Yulimar Rojas
  Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal