NRK Meny
Normal

Syk Pettersen står over

Suzann Pettersen har blitt syk og må stå over helgens LPGA-turneringen i New Jersey, USA.

Suzann Pettersen

Det blir ingen sving for Suzann Pettersen denne helgen.

Foto: JOHN GRESS / REUTERS

Pettersen var småsyk allerede da hun vant sin første turnering på lenge for to uker siden, men forkjølelsen har blitt verre og setter en stopper for at hun kan gjenta den bedriften på The ShopRite LPGA Classic denne helgen.

- Jeg beklager at jeg går glipp av ShopRite Classic denne uken på grunn av sykdom, sier Suzann Pettersen i en uttalelse.

Endelig kunne «Tutta» juble igjen

Pettersen som for øyeblikket ligger på 2. plass på verdensrankingen, hadde håpet at hun skulle bli frisk til denne ukens turnering, men hun måtte til slutt kaste inn håndkleet.

- Jeg har blitt rådet til å ta en helg fri for å sikre at jeg raskere blir bedre, sier Pettersen videre.

Kommer tilbake

Pettersen slo verdensener Yani Tseng i den forrige turneringen, og kunne knappe inn på ledelsen til jenta fra Taiwan hvis hun hadde kommet foran henne i denne turneringen også.

- Hun spilte så bra selv om hun var syk i den forrige turneringen, så det er synd hun ikke stiller i helgen, men jeg regner med at hun er tilbake og vil jakte på førsteplassen på rakingen neste uke, sier Tseng.

Siste nytt

 • Northug har friskmeldt seg

  Petter Northug har friskmeldt seg selv og er tilbake i lett trening, opplyser trener Stig Rune Kveen til NRK. Nå håper han å være klar for intervaller over helgen. – Petter har meldt sin interesse for å gå skirenn igjen, sier Kveen, som bekrefter at Northug vrakes hvis han ikke tas ut til Ruka. – Ja, du kan si det sånn. Petter føler seg muskulært og kroppslig klar for skirenn.

  Northug
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Curling-tap mot Sveits

  Thomas Ulsrud og hans lag tapte 6-8 for vertsnasjonen Sveits i andre kampe i curling- EM. Tidlegare i dag opna Norge med 11-3 over Russland.

  Neste kamp går mot Nederland søndag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sesongstart langrenn: 15 km fri teknikk, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
Sesongstart langrenn: 15 km fri teknikk, menn
Langrenn: 15 km fri teknikk menn
Vinterstudio
Vinterstudio
Sesongstart skiskyting: fellesstart kvinner
Sesongstart skiskyting: Fellesstart kvinner
NM kombinert: 10 km langrenn
Sesongstart skiskyting: Fellesstart kvinner