NRK Meny
Normal

Syk Pettersen står over

Suzann Pettersen har blitt syk og må stå over helgens LPGA-turneringen i New Jersey, USA.

Suzann Pettersen

Det blir ingen sving for Suzann Pettersen denne helgen.

Foto: JOHN GRESS / REUTERS

Pettersen var småsyk allerede da hun vant sin første turnering på lenge for to uker siden, men forkjølelsen har blitt verre og setter en stopper for at hun kan gjenta den bedriften på The ShopRite LPGA Classic denne helgen.

- Jeg beklager at jeg går glipp av ShopRite Classic denne uken på grunn av sykdom, sier Suzann Pettersen i en uttalelse.

Endelig kunne «Tutta» juble igjen

Pettersen som for øyeblikket ligger på 2. plass på verdensrankingen, hadde håpet at hun skulle bli frisk til denne ukens turnering, men hun måtte til slutt kaste inn håndkleet.

- Jeg har blitt rådet til å ta en helg fri for å sikre at jeg raskere blir bedre, sier Pettersen videre.

Kommer tilbake

Pettersen slo verdensener Yani Tseng i den forrige turneringen, og kunne knappe inn på ledelsen til jenta fra Taiwan hvis hun hadde kommet foran henne i denne turneringen også.

- Hun spilte så bra selv om hun var syk i den forrige turneringen, så det er synd hun ikke stiller i helgen, men jeg regner med at hun er tilbake og vil jakte på førsteplassen på rakingen neste uke, sier Tseng.

Siste nytt

 • Gerrard kan bli Rangers-manager

  Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

  SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Magnus Carlsen slo Topalov

  Magnus Carlsen beseiret Veselin Topalov for første gang på seks år og avløste bulgareren som leder av storturneringen Shamkir Chess i Aserbajdsjan, melder NTB. Det var den norske verdensmesterens annen seier i turneringen. De fem øvrige partiene har endt med remis, og totalt er Carlsen nå ubeseiret i sine 30 siste partier.

 • Bayern uten Boateng mot Real Madrid

  Bayern München må klare seg uten midtstopperkjempen Jerome Boateng i semifinalereturen i mesterligaen mot Real Madrid, melder NTB. Boateng pådro seg en lårskade i den første kampen som ble spilt onsdag kveld.

  FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag