Sverige slo Danmark

Johan Davidsson stod for to av scoringene da Sverige slo Danmark 5-2 i ishockey-VM torsdag.

Danmark-Sverige
Foto: SERGEI KARPUKHIN / REUTERS

Det var likevel Danmark som gikk først opp i ledelsen. Danskene ledet overraskende 2-0 etter de sju første minuttene av kampen, etter scoringer av Morten Madsen og Peter Regin.

I løpet av 2. periode var imidlertid stillingen blitt 3-2 til Sverige, etter scoringer av Johan Davidsson og Johan Åkerman. Magnus Johansson sørget for 4-2 i 3. periode, før Johan Davidsson til slutt sørget for 5-2-seier til Sverige.

Siste nytt

 • Tyskland vant – Forfang disket

  Norge var lenge med å kjempe om en pallplass i lagkonkurransen fra polske Zakopane, så ble Johann André Forfang disket. Etter trøbbel med dressen, fikk ikke Forfang hoppet sitt andre hopp, og den norske pallsjansen var ødelagt. Tyskland vant foran Østerrike og Polen.

  Forfang
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Bjørnstad utenfor pallen

  Espen Bjørnstad klarte ikke å kopiere gårsdagens andreplass i kombinert i estiske Otepää. Han endte på fjerdeplass, men var med i tetkampen hele tiden. Franz-Josef Rehrl fra Østerrike vant, som i går. Jarl-Magnus Riiber ble nummer seks.

  World cup Nordiske grener Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Sterk norsk stafettinnsats

  Frankrike vant dagens skiskytterstafett fra tyske Ruhpolding. Tiril Eckhoff gikk en sterk tredje etappe, og tok sekunder på Frankrike i tet, men luka var for stor. Norge ble med det nummer to. Tyskland tok tredjeplassen.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal