NRK Meny
Normal

Suzann Pettersen henger med videre

Suzann Tutta Pettersen henger med i LPGA-mesterskapet på en delt 36.-plass, mens Marianne Skarpnord er slått ut.

Suzann Pettersen
Foto: SCOTT HALLERAN / Afp

Tutta gikk den andre runden fredag to slag bedre enn på åpningsrunden torsdag. Hun pådro seg riktignok en dobbeltbogey på fredagens runde, på det 13. hullet.

Marianne Skarpnord

Skarpnord endte på en delt 74.-plass med 149 slag etter de to første rundene.

Foto: ADAM FENSTER / Reuters

Det ble bogey på det 10. hullet, men tre birdier på hullene 1, 12 og 16 gjorde at Tutta kom seg gjennom andrerunden på par. Storspill er det ikke snakk om, og det virker ganske klart at Suzann Pettersen ikke har noen muligheter til å kjempe om de beste plassene i LPGA-mesterskapet i år.

Kerr i ledelsen

Etter de to første rundene er det amerikanske Cristie Kerr som leder med 134 slag. Japanske Mika Miyazato og koreanske Inbee Park ligger på annenplassen etter de to åpningsrundene med 139 slag.

Tutta på delt 36.-plass har 146 slag så langt.

Skarpnord med svak førsterunde

Marianne Skarpnord gikk en svak førsterunde torsdag. Da fullførte hun tre over par. Det ble to over par fredag, og med fem slag over par totalt på de to første rundene klarte hun ikke cuten.

Hun hadde tre bogeyer og en birdie på den andre runden. Skarpnord endte på en delt 74.-plass med 149 slag etter de to første rundene, og det var ett slag for mye til å komme videre til avslutningsrundene lørdag og søndag.

Bjørnstad ikke videre

Henrik Bjørnstad er ute av PGA-turneringen i Crowell. Han gikk annen runde på en under par, men det var ikke nok. Nordmannen fikk en dårlig start med en førsterunde på 71 slag.

Han lå langt nede på listen før annen runde startet, men selv om han hevet seg noe, var ikke 69-runden nok til at han klarte å komme med videre. Det var en dobbeltbogey på hull 11 som ødela mye for Bjørnstad fredag. Han fikk birdie på hull nummer tre, og hadde også birdier på hullene 13 og 15.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal