Suveren norsk seier i blandet lag

Norge tok en klar seier i den blandede lagkonkurransen i Sommer Grand Prix i hopp i Russland søndag. Johann André Forfang ledet an med et monsterhopp.

Anna Odine Strøm, Forfang, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud hoppet på det norske laget.

– Anna, Johann, Silje og Halvor leverte skihopping på høyt nivå. Vi gleder oss jo litt ekstra over slike seiere, siden vi er ett Hopplandslag, sier sportssjef Clas Brede Bråthen.

Forfang har virkelig funnet ut av bakken i Tsjajkovskij og har flere ganger hoppet ned mot bakkerekord. Søndag hoppet han 143,5 meter i første omgang av lagkonkurransen. Det ga Norge et solid forsprang, som aldri ble truet.

Til slutt vant det norske laget med 56,3 poeng ned til Slovenia, mens Russland tok tredjeplassen.

Hopperne konkurrerer på Lillehammer
Foto: Geir Olsen / NTB

Siste nytt

 • Viktig Barcelona-seier

  Philippe Coutinho satte inn det siste målet da Barcelona slo Valencia 3-1 i La Liga søndag kveld. José Gayà sendte gjestene i en tidlig ledelse på Nou Camp, men Ansu Fati brakte raskt balanse i regnskapet – før Memphis Depay sendte Barca i ledelsen fra straffemerket.

  Dermed tok Barcelona en viktig seier etter en uvanlig svak start på sesongen.

  y-a5aa9cieA
  Foto: LLUIS GENE / AFP
 • Håndballpresidenten fikk korona

  Håndballpresident Kåre Geir Lio har fått korona i etterkant av håndballjentenes landskamper, skriver VG. Bærum kommune opplyser søndag kveld til at det er minst 32 smittede etter at Norge og Slovenia møttes i Nadderud Arena 7. oktober med 1526 tilskuere til stede, opplyser avisen, ifølge NTB.

  jZArKDEu_ng
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
 • Sikret viktig Brann-poeng

  I kampen ingen kunne tape i bunnstriden i Eliteserien så det lenge ut til at Stabæk skulle vinne 1-0. Så dukket Kasper Skaanes opp på overtid og sørget for 1-1, melder NTB.

  Ett poeng gjør at Brann fortsatt ligger på kvalikplass, nå med 19 poeng. Stabæk er poenget bak, men tre foran Mjøndalen, som tapte hele 0-7 for Haugesund. Alle de tre lagene har åtte kamper igjen å spille.

  cFE6RCViJQQ
  Foto: Marit Hommedal / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal