Supporterhysteri under Argentina-trening

Det er ikke bare vertsnasjonen som har supportere i Brasil. Flere stormet banen da Messi og Argentina hadde trening.

Flere tusen argentinske supporterne hadde møtt opp ti landslagets trening i Belo Horizonte. Etter hvert løp flere av dem ut på banen.

BRAZIL-WORLDCUP/ Argentina's national soccer team members attend a training session in preparation for 2014 World Cup at Independecia stadium in Belo Horizonte

Tribunene var stappfulle da Argentinas landslag trente onsdag kveld.

Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Se video av banestormingen i videovinduet over!

Argentinerne er blant de som har kortest reisevei til Brasil. Flere supportere hadde tatt turen onsdag kveld for å se heltene trene og vise sin støtte.

Alle var derimot ikke argentinere. Flere brasilianere var også tilstede på stadion. I utgangspunktet skulle en kanskje tro at brasilianerne ville prøve å plage de argentinske stjernene, men det er tydelig at VM-gleden går på tvers av nasjoner - også mellom de største rivalene. For også de lokale heiet frem Messi, Aguero, Di Maria og co.

– Argentina, Argentina!, ropte fansen under treningen i Belo Horizonte.

Messi fikk klem

Treningen måtte til slutt avbrytes da flere supportere stormet banen. Den mest populære var selvsagt Lionel Messi som både fikk pusset skoene og en god klem fra to av supporterne. De ble eskortert av banen av sikkerhetsvaktene.

Argentina VM-åpner mot Bosnia-Hercegovina på Maracanã søndag. Kampen ser du på NRK1.

Sportsnyheter

Siste nytt

 • Skuffende norsk dag

  Storslalåmrennet i Bansko er over, og det må være lov å si at det ble en skuffende norsk dag. Henrik Kristoffersen lå meget bra an etter den første omgangen, men endte bare som nummer 17. Rasmus Windingstad ble nummer 23, og Leif Kristian Nestvold-Haugen endte på plassen bak.

  Pallen ser slik ut:

  1. Filip Zubcic

  2. Mathieu Faivre

  3. Stefan Brennsteiner

 • Godt utgangspunkt i historisk renn

  Det var en historisk begivenhet i Oberstdorf som åpnet en fullspekket VM-dag lørdag. Og de norske kvinnene leverte varene i hoppbakken.

  Status før langrennet senere i dag er at Mari Leinan Lund går ut tre sekunder foran Gyda Westvold Hansen i den historiske konkurransen.

  Westvold Hansen er bare tre sekunder bak teten, men føler nok at hun har mer inne enn det hun fikk vist i hoppbakken i dag.

  – Jeg henger med, men teknisk så gjør jeg ikke det jeg skal. Og da blir jeg litt skuffa, sa Westvold Hansen etter hopprennet.

  Leder Mari Leinan Lund var noe mer fornøyd med sitt hopp.

  – Det var veldig morsomt. Det blir et rotterace i langrennet. Jeg får bare prøve å henge og håpe på det beste til slutt, sier Lund.

  Marte Leinan Lund er 24 sekunder bak, mens Mille Moen Flatla starter 1.42 sekunder bak teten.

 • Løypene saltes

  Varmen og snøforholdene har mildt sagt vært et hett tema den første uka i Oberstdorf.

  Under torsdagens sprint med tidlig start, ble løypene saltet under prepareringen natten før. Det er ikke meldt like varmt i dag som de foregående dagene, men gradestokken er uansett på plussiden.

  Derfor er løypemannskapet nå i full gang med å laste salt på biler og snøskutere for å få ut i løypa før kvinnenes skiathlon som begynner 11.45.

  Med skibytte både hos kvinnene og herrene, blir det med andre ord en svært travel dag for smørerne i Oberstdorf i dag.

  Salting
  Foto: NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal