NRK Meny
Normal

Supporterhysteri under Argentina-trening

Det er ikke bare vertsnasjonen som har supportere i Brasil. Flere stormet banen da Messi og Argentina hadde trening.

Flere tusen argentinske supporterne hadde møtt opp ti landslagets trening i Belo Horizonte. Etter hvert løp flere av dem ut på banen.

BRAZIL-WORLDCUP/ Argentina's national soccer team members attend a training session in preparation for 2014 World Cup at Independecia stadium in Belo Horizonte

Tribunene var stappfulle da Argentinas landslag trente onsdag kveld.

Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Se video av banestormingen i videovinduet over!

Argentinerne er blant de som har kortest reisevei til Brasil. Flere supportere hadde tatt turen onsdag kveld for å se heltene trene og vise sin støtte.

Alle var derimot ikke argentinere. Flere brasilianere var også tilstede på stadion. I utgangspunktet skulle en kanskje tro at brasilianerne ville prøve å plage de argentinske stjernene, men det er tydelig at VM-gleden går på tvers av nasjoner - også mellom de største rivalene. For også de lokale heiet frem Messi, Aguero, Di Maria og co.

– Argentina, Argentina!, ropte fansen under treningen i Belo Horizonte.

Messi fikk klem

Treningen måtte til slutt avbrytes da flere supportere stormet banen. Den mest populære var selvsagt Lionel Messi som både fikk pusset skoene og en god klem fra to av supporterne. De ble eskortert av banen av sikkerhetsvaktene.

Argentina VM-åpner mot Bosnia-Hercegovina på Maracanã søndag. Kampen ser du på NRK1.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal