NRK Meny
Normal

Suárez med to perlemål da Barcelona knuste PSG

Luis Suárez lekte seg med Paris Saint-Germain-forsvaret under onsdagens kvartfinale i mesterligaen.

FBL-EUR-C1-PSG-BARCELONA

PUTTET TO: Luis Suárez scoret to fantastiske mål mot PSG onsdag. Her blir kan gratulert av Neymar som scoret 1–0 målet.

Foto: MARTIN BUREAU / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Ingen tvil om hvem som ble dagens mann i Paris. Luis Suárez vartet opp med to nydelige scoringer. Noe Paris Saint-Geirman-forsvarer David Luiz mest sannsynlig ikke glemmer med det første. Suárez lurte nemlig Luiz med tunnel hele to ganger.

Det første målet til 28-åringen var en ren enkeltmannsprestasjon. Først spilte han tunnel på Luiz, deretter fintet han bort Marquinhos og Maxwell. Alene med keeper satte han ballen kontrollert forbi Salvatore Sirigu i PSG-målet.

Uruguayanerens andre mål var heller ikke vondt å se på. Etter nok en frekk tunnel på Luiz fyrte han av fra 20 meter og banket ballen opp i høyre kryss.

Barcelona det klart beste laget

FOOTBALL/ Paris St Germain v FC Barcelona - UEFA Champions League Quarter Final First Leg

GRATULERES: Målscorer Neymar omfavnes av pasningslegger Lionel Messi etter 1-0-scoringen.

Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters

Det var ingen tvil om hvilket lag som var det beste laget på banen. I en fantastisk fotballkamp virket Barcelona bunnsolide.

– Vi var overlegne på midtbanen, farlige framover og forsvarte oss godt som et lag. Det var en komplett prestasjon fra vår side, sa Barcelona-trener Luis Enrique.

– Men vi gjør ikke den feilen å tro at dette er avgjort.

Neymar ga gjestene ledelsen 1–0 etter 18 minutter. Lionel Messi spilte brasilianeren fri i midten, og alene med keeper sørget Neymar for Barcelona-ledelse. Dette var Neymars 14. mål for sesongen som er kommet etter en pasning fra Messi.

Neymars scoring ble den eneste i førsteomgang. Barcelona hadde ballen mest og skapte et par store sjanser. PSG forsvarte seg godt, men skapte lite offensivt. I andreomgang sørget Gregory van der Wiel for redusering til hjemmelaget. Men til liten nytte. PSG var sjanseløse mot Barcelona onsdag.

Ingen Zlatan

Zlatan Ibrahimovic fikk rødt kort i den forrige mesterligakampen mot Chelsea og var suspendert. Det bar PSG-laget preg av, det var ikke vanskelig å skimte savnet etter mannen med stor Z i angrepet.

PSG hadde lite å by på og har en svært vanskelig oppgave foran seg i returoppgjøret på Camp Nou neste tirsdag. De får riktig nok med seg Zlatan Ibrahimovic igjen til bortemøtet, men det er heller tvilsomt at det franske laget klarer å snu dette.

Siste nytt

 • Wu Dajing med ny verdensrekord

  Kinesiske Wu Dajing satte verdensrekord i OL-finalen på 500 meter kortbaneløp skøyter torsdag. 23-åringen satte først verdensrekord da han kvalifiserte seg fra kvartfinalen på tiden 39,80 sekunder. I finalen forbedret han verdensrekorden til 39,584.

  Wu Dajing
  Foto: Damir Sagolj / Reuters
 • Lorentzen møter Verweij

  Trekningen for herrenes 1000 meter på skøyter er gjort, og Håvard Lorentzen går mot nederlandske Koen Verweij i tredje siste par. Lorentzen starter og avslutter med indresving.

  Storfavoritt Kjeld Nius går i siste par, og går mot Mika Poutala.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skøyter menn 500 m.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Emil Iversen går femmila

  Emil Iversen er tatt ut som fjerde mann på det norske laget til lørdagens 50 km i Pyeongchang, etter at Johannes Høsflot Klæbo trakk seg fra avslutningsdistansen. Iversen går sammen med Martin Johnsrud Sundby, Hans Christer Holund og Niklas Dyrhaug.

  Iversen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin