NRK Meny
Normal

Sturridge ute resten av året

Liverpools eksplosive spiss Daniel Sturridge måtte i går forlate treningen med ny lårskade.

Daniel Sturridge

Liverpool-spiss Daniel Sturridge er ute av spill resten av 2014 med en ny lårskade.

Foto: LINDSEY PARNABY / Afp

Det er Liverpools egen hjemmeside som forteller om skaden. «Klubben bekrefter at Daniel Sturridge har pådratt seg en ny lårskade. Spilleren vil forbli utilgjengelig for laget, men han vil bli fulgt opp under skadeperioden», skriver liverpoolfc.com.

Laget sliter

Luiz Suarez

Liverpool-spissene har slitt med å score mål etter at Luis Suárez dro til Barcelona i sommer. At Sturridge er skadet hjelper heller ikke på problemet.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sturridge har slitt mye med skade denne sesongen og har kun tre kamper for Liverpool. I tillegg til at Luis Suárez forlot klubben til fordel for Barcelona trekkes Sturridges skader fram av mange som den viktigste årsaken til at Liverpool sliter i Premier League i år.

Etter elleve serierunder ligger laget nå på 11. plass i den engelske toppdivisjonen, med målforskjell 14-15. Det er også usikkert om angrepsmakker Mario Balotelli rekker søndagens oppgjør mot Crystal Palace. Italieneren sliter nemlig med en lyskestrekk.

Spissene scorer ikke

Manager Brendan Rodgers ble genierklært etter at han førte Liverpool til en 2. plass i Premier League i fjor. Den gangen hadde han imidlertid angripere som scoret mål, men i år står Sturridge med det eneste målet signert en Liverpool-spiss i Premier League.

Verken Balotelli, Rickie Lambert eller Fabio Borini har funnet nettet i serien, hvor det er midtbanespiller Raheem Sterling som er lagets toppscorer med tre mål.

Balotelli-tørke

Som en kurriositet kan det nevnes at det i dag er sju måneder siden Mario Balotelli scoret sitt siste seriemål. 19. april scoret han for AC Milan i 3-0-seieren over Livorno. Ellers har Italieneren scoret ett ligacupmål og ett mål i Champions League for Liverpool. Han har også scoret ett mål for Italia denne sesongen.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Friidrett: Diamond League fra Zürich
Friidrett: Diamond League, Zürich
4-4-2 Europaligaen: Rosenborg - Ajax
Friidrett: Diamond League fra Zürich