NRK Meny
Normal

Sturridge ute resten av året

Liverpools eksplosive spiss Daniel Sturridge måtte i går forlate treningen med ny lårskade.

Daniel Sturridge

Liverpool-spiss Daniel Sturridge er ute av spill resten av 2014 med en ny lårskade.

Foto: LINDSEY PARNABY / Afp

Det er Liverpools egen hjemmeside som forteller om skaden. «Klubben bekrefter at Daniel Sturridge har pådratt seg en ny lårskade. Spilleren vil forbli utilgjengelig for laget, men han vil bli fulgt opp under skadeperioden», skriver liverpoolfc.com.

Laget sliter

Luiz Suarez

Liverpool-spissene har slitt med å score mål etter at Luis Suárez dro til Barcelona i sommer. At Sturridge er skadet hjelper heller ikke på problemet.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sturridge har slitt mye med skade denne sesongen og har kun tre kamper for Liverpool. I tillegg til at Luis Suárez forlot klubben til fordel for Barcelona trekkes Sturridges skader fram av mange som den viktigste årsaken til at Liverpool sliter i Premier League i år.

Etter elleve serierunder ligger laget nå på 11. plass i den engelske toppdivisjonen, med målforskjell 14-15. Det er også usikkert om angrepsmakker Mario Balotelli rekker søndagens oppgjør mot Crystal Palace. Italieneren sliter nemlig med en lyskestrekk.

Spissene scorer ikke

Manager Brendan Rodgers ble genierklært etter at han førte Liverpool til en 2. plass i Premier League i fjor. Den gangen hadde han imidlertid angripere som scoret mål, men i år står Sturridge med det eneste målet signert en Liverpool-spiss i Premier League.

Verken Balotelli, Rickie Lambert eller Fabio Borini har funnet nettet i serien, hvor det er midtbanespiller Raheem Sterling som er lagets toppscorer med tre mål.

Balotelli-tørke

Som en kurriositet kan det nevnes at det i dag er sju måneder siden Mario Balotelli scoret sitt siste seriemål. 19. april scoret han for AC Milan i 3-0-seieren over Livorno. Ellers har Italieneren scoret ett ligacupmål og ett mål i Champions League for Liverpool. Han har også scoret ett mål for Italia denne sesongen.

Siste nytt

 • Mjelde på årets lag i England

  Maren Mjelde er på årets lag i den engelske eliteserien, kåret av spillerne selv.

  Den norske spilleren har hatt en strålende sesong med Chelsea, og kjemper om tre titler med den engelske klubben.

  9488661ax Arsenal Women vs Chelsea Ladies, FA Women's Super League FA WSL1, Football, Meadow Park, Borehamwood, Hertfordshire, United Kingdom - 01 Apr 2018
  Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock / Shutterstock
 • PSG klar for cupfinale

  Paris Saint Germain er klare for finalen i den franske cupen etter å ha slått Caen 3-1 Nå venter 3.-divisjonslaget Les Herbiers. PSG har fra før sikret ligagullet, og sikter seg inn mot sin fjerde cupseier på rad, som vil være ny rekord for klubben.

  PSG
  Foto: Charly Triballeau / AFP
 • Christiano Ronaldo reddet poeng

  Cristiano Ronaldo styrte ballen i mål med hælen og sikret Real Madrid ett poeng i oppgjøret mot Athletic Bilbao. Kampen endte 1–1. Målet holder Madrid inne i kampen om andreplassen, tre poeng bak Atlético Madrid, som har spilt én kamp mindre.

  Ronaldo
  Foto: Francisco Seco / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag