Hopp til innhold

Strand Larsen-scoring mot Barcelona

Jørgen Strand Larsen så lenge ut til å bli matchvinner mot gigantklubben Barcelona lørdag kveld.

Den norske landslagsspilleren sendte ballen elegant i det lengste hjørnet bak Marc-André ter Stegen etter 19 minutter og ga gjestene 1-0.

Dette var Strand Larsen andre mål for klubben denne sesongen.

Like før pause var han nære å doble ledelsen, men denne gangen fikk Barcelona-keeperen stoppet headingen med en imponerende redning.

Den norske 23-åringen ble byttet ut etter 65 minutter. Etterpå tok det helt av på Camp Nou.

Først økte Anastasios Douvikas ledelsen for Celta Vigo, men med en enorm sluttspurt snudde Barcelona til seier.

Først scoret stjernespissen Robert Lewandowski to ganger på fire minutter, før Joao Cancelo sikret seieren i det 89. minutt.

Sportsnyheter

Fikk trøbbel med synet i sprengkulden: - Jeg så ingenting

Kombinertprofil Mari Leinan Lund (24) hadde store problemer med synet etter kuldesjokk.

Siste nytt

 • United-sjefen forsvarer utskjelt keeper: – Statistisk nest best i Premier League

  André Onana har fått en tøff start på målvaktslivet i Manchester United. Han får full støtte fra manager Erik ten Hag etter marerittkamper i Champions League.

  – Han har en sterk personlighet og vil takle det. Alt i alt har han gjort det bra i sine fem første måneder her, sa United-sjefen på fredagens pressekonferanse.

  Onana ble i sommer hentet for å erstatte David de Gea. Kameruneren kom med gode skussmål etter en knallsesong i Inter, men hittil har ikke overgangen til England vært en suksess.

  Særlig i mesterligaen har Onana slitt og gjort en rekke tabber. Senest i 3-3-dramaet mot Galatasaray fomlet han inn to frispark og bidro sterkt til at Manchester United er i kjempetrøbbel i puljespillet.

  27-åringen fikk hard medfart etter kampen. Mange har omtalt ham som et bomkjøp, men Ten Hag er sikker på at Onana er rett mann.

  – Hvis du analyserer det godt, vil du se at han statistisk er nest best i Premier League. Han er nest best når det kommer til hva det forventes å redde, hevdet nederlenderen før lørdagens tøffe bortekampen mot Newcastle. (NTB)

  Manchester Uniteds målvakt Andre Onana
  Foto: AP
 • Arnekleiv satt ut av pall-beskjed: – Helt vilt

  Juni Arnekleiv og Karoline Knotten leverte hvert sitt glimrende renn under sprinten i iskalde Östersund. Førstnevnte ble tatt ordentlig på senga av hvor bra det faktisk var.

  – Det har ikke gått opp for meg ennå. Jeg har stått i skiftebua i kvarter, tjue minutter og prøvd å få igjen varmen. Jeg visste ikke engang at jeg lå an til topp tre. Jeg er skikkelig overrasket. Hvis det går inn så er det helt vilt, sier Arnekleiv til NRK.

  Hun endte på 3. plass i Östersund. Det er karrierebeste i et individuelt renn.

  Det var franske Lou Jeanmonnot som vant sprinten. Hun var feilfri på standplass og gikk glimrende i sporet, og seiret i det 16 minusgradene- ledelsen i de 16 svenske minusgradene.

  Dermed ble Knotten og Arnekleiv henvist til henholdsvis 2. og 3. plass.

  – Jeg føler meg bare bedre og bedre i løypa om dagen. Jeg koser meg og vi har god stemning innad i laget. Det er kjempegøy å drive med idrett, sier Karoline Knotten til NRK.

  NRKs kommentatorer lot seg imponere stort av det de fikk se.

  – Se på Knotten! Se på Knotten og hvordan hun går ute i løypen, utbrøt en ekstatisk Jann Post.

  – Hun har disponert løpene mye bedre denne vinteren. Før han har sluknet litt på sisterunden. Nå er det motsatt. Hun går som en gud denne sisterunden, sa Torgeir Bjørn i det Knotten passerer på 6,3 km.

  Ingrid Landmark Tandrevold fikk to bom på siste skyting og endte som nummer seks, like foran Marthe Kråkstad Johansen på 7. plass.

  – Det var en veldig god norsk dag på jobben. Det var helt vilt, jeg har ikke opplevd maken, sier Tandrevold til NRK.

  verdenscup i skiskyting
  Foto: Anders Wiklund/TT / NTB
 • Adressa: Rosenborg-spelarane tek frivilleg lønskutt

  Rosenborg-spelarane kuttar totalt ein million av eiga lønn, det skriv Adressa.

  Rosenborg slit tungt økonomisk. No har spalargruppa sagt ja til å seie frå seg løn for å bidra til dei finansielle kutta som må gjerast.

  Det bekrefter Markus Henriksen til Adresseavisen.

  Han fortel til lokalavisa at den totale lønsreduksjonen spelargruppa har sagt ja til ligg på overkant av ein million kroner.

  På eit allmøte tidligere denne veka vart det opplyst at økonomien til RBK er så gale at klubben må kutte personalkostnadar og seie opp tilsette.

  – Dette er veldig alvorleg, og noko vi har jobba veldig hardt for å unngå. Men vi ser dessverre at det ikkje er nokon veg utanom, sa dagleg leiar i Rosenborg, Tore Børseth Berdal, til Adressa.

  Rosenborg lid økonomisk av at klubben ikkje har spelt gruppespell i Europa sidan hausten 2019. Den har heller ikkje vunnet verken Eliteserien eller cupen dei siste fem sesongane.

  Frå før er det kjent at RBK går inn i det komande overgangsvindaguet med ei føring om at spelarar må selgast før nye kjøpast inn. Klubben har tidlegare uttalt at likviditeten er utfordrande.

  I alt skal lønnskostnadane ned med 7,5 millionar kroner.(NRK/ NTB)

  Video Ekstraordinært medlemsmøte på Lerkendal
  Foto: Nyhetsspiller

Sendeplan

Kl. Program Kanal