Hopp til innhold

Strand Larsen-scoring mot Barcelona

Jørgen Strand Larsen så lenge ut til å bli matchvinner mot gigantklubben Barcelona lørdag kveld.

Den norske landslagsspilleren sendte ballen elegant i det lengste hjørnet bak Marc-André ter Stegen etter 19 minutter og ga gjestene 1-0.

Dette var Strand Larsen andre mål for klubben denne sesongen.

Like før pause var han nære å doble ledelsen, men denne gangen fikk Barcelona-keeperen stoppet headingen med en imponerende redning.

Den norske 23-åringen ble byttet ut etter 65 minutter. Etterpå tok det helt av på Camp Nou.

Først økte Anastasios Douvikas ledelsen for Celta Vigo, men med en enorm sluttspurt snudde Barcelona til seier.

Først scoret stjernespissen Robert Lewandowski to ganger på fire minutter, før Joao Cancelo sikret seieren i det 89. minutt.

Siste nytt

 • OL-mester Blummenfelt og Iden fortsetter utenfor landslaget

  Regjerende olympisk mester Kristian Blummenfelt blir heller ikke kommende sesong en del av landslaget til Norges Triathlonforbund.

  Det samme gjelder Gustav Iden. Begge har sagt nei til å bli en del av landslaget til OL-sesongen 2024.

  Paris-lekene er neste sesongs store mål.

  – Vi står nå i startgropa for en ny spennende sesong, med OL i Paris som det store målet. Her skal Norge være med å kjempe i toppen, og har som mål om minst én medalje, sier assisterende sportssjef Frode Jermstad til Adresseavisen.

  Trønderen Solveig Løvseth er en av fem som er tatt ut på elitelaget.

  (NTB)

  rwd6gUTTuB4
  Foto: NTB
 • «United-dødaren» om trykket etter drømmemålet: – Har ikke kunnet bruke mobilen

  Telefonen til FC Københavns supertalent Roony Bardghji har knapt stått stille etter at han scoret vinnermålet mot Manchester United i mesterligaen.

  Den svenske 18-åringen har hatt et enormt trykk på seg etter FCKs sensasjonsseier tidlig i november. Bardghji ble matchvinner i den elleville 4-3-kampen.

  – Jeg har nesten ikke kunnet bruke mobilen på grunn av alle meldingene, men jeg prøver å ikke la det påvirke meg for mye, sier Bardghji til det svenske nyhetsbyrået TT.

  18-åringen startet karrieren i Malmös ungdomsavdeling, men meldte i 2020 overgang til FCK. Siden har han blitt den yngste til å debutere og score i den danske toppdivisjonen, og den yngste til å spille i conferenceligaen.

  Bardghji har ennå til gode å debutere for det svenske A-landslaget. I etterkant av United-kampen var han svært frustrert over å ikke bli tatt ut. Janne Andersson gikk nylig av som svensk landslagssjef etter fiaskoen i EM-kvalifiseringen. Bardghji tror og håper at det kan styrke hans sjanser.

  – Det er en drøm så klart. Jeg har alltid sagt at jeg vil spille for Sverige og jeg håper å få gjøre det snart. Forhåpentlig kommer det inn en landslagssjef som kan forandre litt på tingene, sier han.

  (©NTB)

  YExWcS58Vqs
  Foto: AP
 • Vil ikke straffe utøvere som spiller turnering i Russland

  Womens Tennis Accociation (WTA) vil ikke sanksjonere utøvere som velger å delta i en turnering som spilles i Russland fra 1.–3. desember.

  Det skriver Reuters.

  WTA organiserer turneringene på WTA-touren og er det samme som ATP-turneringer er for menn. WTA har uttalt at de ikke støtter at turneringen holdes.

  Spillere fra både WTA og ATP (øverste nivå for herrespillere) vil delta i turneringen.

  Blant WTA-spillerne som deltar er den tidligere kvartfinalisten i French og U.S. Open, Yulia Putintseva fra Kasakhstan, russiske Anastasia Potapova (nummer 28 i verden) og den tidligere Roland Garros-kvartfinalisten Veronika Kudermetova, som også er fra Russland.

  ATP-spillere inkluderer Karen Khachanov (nummer 15 i verden) fra Russland, Roberto Bautista Agut fra Spania og Frankrikes Adrian Mannarino, ifølge arrangementets nettside.

  rol3xSiOy3E
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal