Hopp til innhold

Strålende skyteforhold

Det er mange som fyller under meget gode forhold på standplass. Dette kan bli en langrennskonkurranse. Eckhoff er i øyeblikket nummer fire, Horn nummer seks, etter liggende skyting.

Siste nytt

 • Norge med sterk redningsaksjon – 29-27 over Danmark etter elendig åpning

  De norske håndballjentene ble helt utspilt i starten, men snudde kampen og slo Danmark 29-27. Det var den 15. strake seieren over danskene.

  Danskenes siste triumf mot Norge kom 27. november i 2014.

  Norge lå under 0-4 etter fire minutter i søndagens kamp. Det gjorde at landslagssjef Thorir Hergeirsson tok en for ham rekordtidlig timeout før det var spilt fem minutter.

  Danmarks keeper Sandra Toft ledet redningsduellen 5-0 mot Györ-venninne Silje Solberg og kampen 9-2 etter vel tolv minutter. Norge hadde kjempetrøbbel i begge ender av banen i starten. Det norske spillet bedret seg mye inn mot pause, men Danmark ledet 13-9.

  Det ble til 13-13 i starten av andreomgangen. Norge fortsatte med godt forsvarsspill. Det la grunnlaget for seieren. Henny Reistad var sentral i angrepet mot slutten.

  Stine Bredal Oftedal og Nora Mørk spilte ikke på grunn av skader. Fra tidligere var det klart at Kari Brattset-Dale, Sanna Solberg-Isaksen og Camilla Herrem (alle gravide) ikke kunne delta, heller ikke i EM.

  Hergeirsson fikk flere svar i løpet av en snau uke i Danmark der laget hans også slo Sveits og Nederland.

  Det norske forsvaret av EM-tittelen skjer i perioden 4.–20. november. (NTB)

  Håndballjentene Norge
  Foto: Mikkel Berg Pedersen / NTB
 • Hamilton i veggen etter fullstendig kaos i Singapore: – Jeg beklager

  Det ble et løp preget av seks krasj og en haug sikkerhetsbiler da Sergio Pérez vant i Singapore. Det var mexicanerens andre seier for sesongen.

  For Lewis Hamilton gikk det verre. Briten krasjet i en sving på sin 33. runde, men klarte å komme seg på banen igjen. Etterpå var han tydelig misfornøyd med seg selv.

  – Jeg beklager så mye gutter. Jeg ødela noe jævlig for oss, sa Hamilton på radioen.

  Den tidligere verdensmesteren var en av flere førere som slet med de tøffe forholdene i Singapore.

  Guanyu Zhou, Nicholas Latifi, Alex Albon, Esteban Ocon, nevnte Hamilton og Yuki Tsunoda var alle involvert i de seks krasjene. Sistnevnte og Ocon måtte bryte løpet. Det måtte også Fernando Alonso etter motorproblemer.

  Verstappen hadde alle muligheter til å ta nok en tittel i sammendraget, men bommet grovt på en passering i runde 37 og måtte ut i utkjøringsveien. Nederlenderen kom seg omsider på veien igjen, men endte til slutt på en 7. plass

  For Mercedes ble det en løpshelg de fortest mulig vil glemme. George Russel fikk det enda tøffere enn sin lagkamerat og endte til slutt på en 14. plass. Hamilton ble nummer ni.

  Charles Leclerc og Carlos Sainz tok de to andre pallplassene.

  Singapore Grand Prix
  Foto: EDGAR SU / Reuters
 • Stabæk-selvmål sikret ny Brann-seier

  Brann vant 1-0 over Stabæk på Nadderud i mestersluttspillet i toppserien søndag. Et selvmål avgjorde kampen med tjue minutter igjen.

  Vertene Stabæk holdt lenge unna mot Brann. Kampens eneste mål kom da Therese Sessy Åsland kom til et skudd på en retur fra Stabæks keeper Sunniva Skoglund. Avslutningen traff Stabæks Selma Pettersen og gikk i mål.

  Brann topper mestersluttspillet med 13 poeng etter tre kamper. Bergensklubben har vunnet mot Vålerenga og spilt uavgjort mot Rosenborg. De seks resterende poengene tok de med seg fra grunnspillet.

  Rosenborg gjester Vålerenga i den andre kampen av mestersluttspillet søndag.

  John Arne Riises Avaldsnes tok sin første seier i sluttspillet da Tromsø ble slått hele 5-1.

  Ida Mortensen Natvik scoret hattrick på en drøy halvtime. Den første nettkjenningen kom allerede etter seks minutter, før hun økte til 3-0 senere i omgangen. Hanna Dahl la på til 4-0 før pause, mens Sandra Simonsen reduserte fem minutter etter hvilen.

  Ti minutter før slutt pyntet Sara Pavlovic på resultatet og økte til 5-1.

  Lyn topper nedrykkssluttspillet med ti poeng etter seieren over LSK kvinner søndag.

  Kamilla Melgård sendte Lyn i ledelsen mot LSK, men sistnevnte slo raskt tilbake med en scoring fra Ina Gausdal.

  I andreomgang scoret Julie Jorde 2-1-målet til Lyn. Sju minutter før slutt la Anna Aahjem på til 3-1, men Emma Godø reduserte for LSK kvinner kort tid etterpå. Kampen i LSK-hallen endte 3-2 til Lyn.

  Emilie Østerås sendte Kolbotn i ledelsen mot Røa med kort tid igjen til pause. I annen omgang snudde Røa kampen. Synne Vatshelle Raa og Anya De Courcy scoret målene. Kampen endte 2-1.

  Åsane og Arna-Bjørnar spilte 0-0 i den siste kampen i nedrykkssluttspillet. (NTB)

  Semifinale NM fotball kvinner: Kolbotn - Brann (1-6)
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste