NRK Meny
Normal

Straffebom, scoring og superassist

Alexis Sanchez var involvert i det aller meste da Arsenal tok sin 600. seier under Arsene Wenger.

SOCCER-ENGLAND/ Arsenal's Alexis Sanchez celebrates with team-mate Olivier Giroud after scoring a goal against Queens Park Rangers' during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London

Alexis Sanchez gratuleres av spilleren som ikke var like heldig i dagens kamp, Olivier Giroud.

Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Alexis Sanchez skaffet straffe, bommet på straffe, scoret mål og serverte lagkamerater da Arsenal vant mot QPR borte.

Queens Park Rangers er ligaens suverent dårligste bortelag, og tapte med det sin niende bortekamp av ni mulige i Premier League denne sesongen.

FBL-ENG-PR-ARSENAL-QPR

Olivier Giroud satte pannen til og ble belønnet med rødt kort i denne situasjonen.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Alexis Sanchez var på farta allerede fra start av, og etter åtte minutter ble han meiet ned av den gamle Arsenal-spilleren Armand Traore. Et soleklart straffespark, og en drømmestart på kampen for Arsenal.

Sanchez tok straffen selv, men satte den svakt nede til venstre for keeper Robert Green. Dit gikk også Green, og reddet dermed enkelt.

Rødt til Giroud

Stillingen var derfor 0-0 fram til Sanchez løp inn i feltet og Gibbs timet innlegget perfekt. Målet var åpent, og Sanchez satte panna til. 1-0 til Arsenal etter 38 minutter.

Det så ut til å gå mot en enkel Arsenal-seier da Olivier Giroud jaget en bakromsball. Green kom ut, og det ble en duell mellom de to og QPR-forsvarer Nedum Onouha.

Onouha sparket til Giroud, som tente på alle plugger og satte pannen til. Dermed ble det rødt kort og en tidlig dusj for franskmannen. Arsenal var dermed dømt til å spille over en halvtime med ti mann.

Harry Redknapp byttet inn sine offensive kort, men ble i første omgang bare belønnet med et nytt mål i mot. Sanchez lekte seg med flere forsvarer før han trillet ballen til Tomas Rosicky som satte inn 2-0.

Austin reduserte på straffe

Allikevel var ikke seieren sikret. Junior Hoilett hadde kommet inn og var frisk. Han forsøkte å ta seg forbi Mathieu Debuchy i Arsenal-boksen. Det klarte han, men Debuchy slang ut et bein og dermed ble det straffespark til QPR.

Austin satte inn reduseringen, og QPR satte inn en sluttspurt.

Til tross for flere gode muligheter, så ble det ingen flere mål, og dermed endte det 2-1 til Arsenal. Det var Arsene Wengers 600. seier med Arsenal, og hans 400. seier bare i Premier League.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Larvik er ute av mesterligaen

  Larvik røk ut av mesterligahåndballen etter 21-30-tapet hjemme mot ungarske FTC Hungaria søndag. Uavgjort eller seier ville gitt avansement, men Larvik spilte langt fra noen god kamp og tapte til slutt med ni mål.

  Håndball 1.kvartfinale i sluttspillet for damer
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Tande på femteplass

  Daniel Andre Tande blir beste nordmann under i Wisla søndag. Japanske Junshiro Kobayashi tar seiren.. – Vi prøver alltid å vinne hopprenn. Vi klarte ikke det i dag. Guttene er gode nok til å kjempe i toppen. Det er fortsatt veldig tidlig i sesongen, sier Clas Brede Bråten.

  Poland Ski Jumping World Cup Daniel Andre Tande
  Foto: Alik Keplicz / AP
 • Sven Kramer vant

  Nederlenderen vant dagens 10 000 meter etter en hard kamp mot Ted-Jan Bloemen. Sverre Lunde Pedersen fikk ny personlig rekord med tiden 13.02.42, men endte på 6.- plass.

  Sven Kramer
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter
Vinterstudio
V-cup skøyter: Lagsprint kvinner
V-cup skøyter: Lagsprint kvinner
V-cup skøyter: Lagsprint menn
V-cup skøyter: Lagsprint menn
Sport i dag
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten