Siste nytt

 • Vålerenga-spillere må i karantene

  Tre Vålerenga-spillere må i karantene etter at de har vært nærkontakter med smittede spillere på det danske landslaget.

  De tre spillerne som ser ut til å måtte være i karantene frem til søndag er Stine Ballisager Pedersen, Janni Thomasen og Rikke Madsen.

  Daglig leder i Vålerenga Morten Grødahl bekrefter dette til NRK.

  – De må i karantene når de ankommer Norge, ja. Det vi er usikre på er hva NFF konkluderer med når det gjelder videre kamper, sier han til NRK.

  Det var VG som var ute med saken først.

  Daglig leder i Toppserien Hege Jørgensen bekrefter at de jobber med en løsning. De vil nå vente på en avklaring fra det danske fotballforbundet om når de faktisk var sist i kontakt med de smittede spillerne.

  Uansett, den siste serierunden i Toppserien kan bli utsatt. NFF ventes å komme med en avklaring senere i dag.

  NM fotball kvinner 2020, semifinale: Vålerenga - Avaldsnes
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Hopperne på plass i Russland

  Hopplandslaget er på plass i Russland. Landslagssjef Alexander Stöckl kjører det samme laget der som under verdencuprennene i Ruka i helgen, der Halvor Egner Granerud tok sin første verdenscupseier.

  Uttak hopp i Nizhnij Tagil, Russland:

  Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel-André Tande (Kongsberg).

  Halvor Granerud
  Foto: Janek Skarzynski / AFP
 • Hamilton koronasmittet

  Den allerede kronede Formel 1-verdensmesteren Lewis Hamilton har testet positivt for koronaviruset. Briten vil dermed gå glipp av helgens løp i Bahrain.

  – I samsvar med covid-19-protokollene og retningslinjene fra offentlige helsemyndigheter i Bahrain er han nå i isolasjon, skriver FIA i en uttalelse.

  Den positive testen vil derimot ikke få noen ytterligere konsekvenser for helgens løp. Hamilton vant søndag det første av to løp i Bahrain.

  Lewis Hamilton.
  Foto: Bryn Lennon / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal