Storhamar kan avgjøre på hjemmebane

Med 3-2 seier over Sparta i Sarpsborg kan Storhamar nå ta seg til NM-semifinale ved å vinne på hjemmebane i neste kamp. De leder no 3-2 i kamper. Andre resultater: Frisk Asker – Vålerenga 1-4, sammenlagt 2-3.Lørenskog – Stjernen 2-3, sammenlagt 3-2.Stavanger er allerede klar for semifinale, 6. kamp spilles mandag.

Sportsnyheter

Frankrike-stjernen tatt på senga av EM-tilskuere: – Klarte ikke høre hverandre

Ungarn hadde lenge Frankrike i kne, men Antoine Griezmann sørget for at de regjerende verdensmesterne slapp unna en kjempefadese. Etterpå innrømte Frankrikes målscorer at fansen gjorde det vanskelig for dem.

Siste nytt

 • Verstappen raskast i Frankrike

  Nederlandske Max Verstappen sikra seg den beste startposisjonen i Frankrikes Grand Prix, etter at han var raskast i formel 1 kvalifiseringa laurdag.

  Verstappen vann kvalifiseringa framfor Mercedes-duoen Lewis Hamilton og Valtteri Bottas. Dermed har han ein liten fordel inn mot søndagens løp, der nye poeng skal delast ut i kampen om VM-tittelen.

  Der ledar Verstappen med berre fire poeng ned til Hamilton. Søndagens løp er sesongens sjuande av totalt 23.

  LDAoZ6AVC5c
  Foto: NICOLAS TUCAT / Reuters
 • Sandefjord knuste Viking

  Sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i Eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot Viking lørdag.

  Den kjærkomne hjemmeseieren var Sandefjords første siden Molde ble slått 1. august i fjor. Trepoengeren kom på det 13. forsøket.

  Sandefjord var klart best i solsteika. Vertene tok ledelsen etter godt spill i det 35. minutt, men selve scoringen var av det litt heldige slaget. Vidar Ari Jónsson sparket ballen i egen fot og i nettet. I forkant slo Kristoffer Normann Hansen inn lavt mot bakerste stolpe.

  – Det var fantastisk å se den gå inn. Jeg fomlet det litt til, men ballen gikk inn. Det er alt som betyr noe, sa islendingen til Discovery i pausen.

  Slaktet sine egne

  Etter en snau time kom 2-0. Da ble Normann Hansen spilt alene gjennom av Alexander Ruud Tveter, og ballen havnet i lengste hjørne.

  Fire minutter på overtid fastsatte innbytter Sivert Gussiås resultatet til 3-0.

  Sandefjord kunne fort vunnet med større sifre. Hjemmelaget hadde flere gode sjanser mot et tafatt Viking-lag. I pausen vanket det slakt av sine egne fra gjestenes Veton Berisha.

  – Dette er langt under pari. Vi gidder ikke å løpe engang, og det er det minste man kan kreve av hverandre. Vi er ikke på, sa han oppgitt.

  Viking og Joe Bell fikk en scoring annullert for en høyst tvilsom offside få minutter etter Sandefjords 2-0-mål.

  På tampen var Harmeet Singh en Sandefjord-ball i tverrliggeren unna scoring.

  Solbakken på plass

  Tidlig i 2. omgang krasjet Berisha og Amer Ordagic i en hodeduell. De ble liggende nede en stund, men begge kom seg på beina igjen og spilte videre.

  Seks kamper har gitt Sandefjord seks poeng. Det holder til en 12.-plass på tabellen. Viking har dobbelt så mange poeng, men har også spilt to kamper mer.

  Landslagssjef Ståle Solbakken så kampen fra tribuneplass. Der satt han sammen med agentprofilen Jim Solbakken.

  d
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Kvernvolden-perle haldt ikkje

  Trass i ei perle frå Kolbotn-spelar Ingrid Kvernvolden, var det Stabæk som stakk av med sigeren, og tok med det sine første poeng for sesongen.

  Melissa Bjånesøy gav Stabæk ein draumestart på Sofiemyr Stadion, då ho breisida ballen i mål frå kort hald.

  Like etter timen var det Maiken Bjørndalen som var på rett stad til rett tid. Ho plukka opp ein retur på 11 meter, og løfta den over målvakt Siri Ervik og i mål, og dobla med det Stabæks leiing.

  Berre to minutt seinare leverte Kolbotn-spelar Ingrid Kvernvolden kampens scoring, då ho limte eit frispark frå 25 meter rett i vinkelen.

  Men det enda berre opp som eit trøystemål i kampen som enda 2–1 til Stabæk.

  Football, Toppserien, Sandviken - Kolbotn
  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal