Stokke til dansk fotball

Kristiansunds Benjamin Stokke er klar for danske Randers. 27-åringen gir seg etter halvannet år i klubben han kom til etter overgangen fra Levanger FK i januar 2017. Spissen scoret ett mål på 12 kamper i Eliteserien denne sesongen.

Eliteserien fotball 2018: Kristiansund - Molde (1-0)
Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Siste nytt

 • Grøvdal klar for sesongdebut

  Karoline Bjerkeli Grøvdal (30) sesongdebuterer førstkommende lørdag. Det skjer i et 5 km gateløp på Sand.

  – Hun er i såpass god form at vi håper hun kan slå den norske rekorden. Hun har ikke hatt én sykedag i hele vinter og har fått trent veldig bra, sier trener Knut Jæger Hansen til NRK.

  Det norske OL-håpet på langdistanse var skadeplaget i fjor sommer, men avsluttet 2020 med norske bestenoteringer på både 5 og 10 km gateløp.

  Tidlig i mai planlegger Grøvdal å løpe en ny 5 km som oppkjøring til en 10.000 meter på bane, der målet er å ta OL-kravet. Ifølge treneren vil Grøvdal da stille enda bedre forberedt enn førstkommende helg.

  Grøvdal har for øvrig allerede klart OL-kravet både på 5000 meter og 3000 meter hinder, men 10.000 vil trolig være hennes sterkeste øvelse i Tokyo.

  dvrioQiwTHA
  Foto: Erik Johansen / NTB
 • Norges OL-mål: 8 medaljer

  På en pressekonferanse onsdag, 100 dager før OL i Tokyo, fortalte Olympiatoppen at Norge har som mål å ta åtte medeljer i lekene. Dette er dobbelt så mange medaljer som i Rio-OL i 2016, der den norske troppen tok fire bronsemedaljer.

  I Paralympics har Norge mål om å ta flere medaljer enn i Rio, det vil si mer enn åtte medaljer.

  Stig André Berge med sin bronsemedalje fra OL i Rio 2016.
  Foto: JACK GUEZ / Afp
 • Treningsnekt for fire Viken-klubbar

  Fire fotballklubbar i 2. divisjon i Viken fylke får ikkje trene normalt på grunn av regjeringa sin definisjon av toppidrett, skriv VG.

  Det gjeld Moss, Bærum, Asker og Eidsvold Turn. Dei fekk tysdag melding frå NFF om at dei kunne trene som normalt igjen, men fekk seinare kontrabeskjed.

  Grunnen er at 2. divisjon denne gongen ikkje er definert som toppidrett, slik dei var i fjor. Og då kan ikkje klubbar i Viken ha fellestreningar enno. Viken har korona-restriksjonar i kategori 5A.

  NFF har bedt regjeringa om ei avklaring.

  Eidsvold Turn
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal