NRK Meny
Normal

Mourinho: – Spillerne mine var ikke på sitt vanlige nivå

Manchester United tapte sine første poeng denne sesongen. Stokes Eric Maxim Choupo-Moting scoret begge målene for hjemmelaget.

 Eric Maxim Choupo-Moting

TOMÅLSSCORER: Eric Maxim Choupo-Moting.

Foto: Carl Recine / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Manchester United jaktet sin fjerde strake seier og fortsatt serieledelse i Premier League da laget gjestet Stoke lørdag.

Men Stoke ble en tøff motstander for Manchester-laget, som tapte sine første poeng denne sesongen etter at hjemmelaget kjempet seg til poengdeling og 2-2.

Manchester United topper likevel fortsatt tabellen med ti poeng og bedre målforskjell enn Manchester City.

Jose Mourinho

José Mourinho måtte tåle poengdeling.

Foto: Stringer / Reuters

– Det var en vanskelig kamp av mange årsaker, sa Mourinho til britisk presse etter kampen.

– Spillerne mine er ikke helt de samme etter landslagspausen. De var ikke på sitt vanlige nivå, kommenterte United-manageren, som gikk rett i garderoben uten å ta Stoke-manager Mark Hughes i hånden.

– Jeg foretrekker å ikke svare på spørsmål om håndtrykk. Det er et dårlig spørsmål. Det kan kanskje se ut som det er min skyld, men det er ikke riktig, sa Mourinho, ifølge BBC.

Først i ledelsen

Det gikk nesten en hel omgang før det skjedde noe av betydning i kampen.

Manchester United skapte overraskende lite mot vertene, og det var derfor ikke helt ufortjent at det var hjemmelaget som tok ledelsen like før pause.

Den tidligere Schalke 04-spilleren Eric Maxim Choupo-Moting spilte en stor kamp. Han skrev under for Stoke i sommer.

Han sendte laget i føringen etter en pasning fra Mame Biram Diouf og sørget dermed også for Uniteds første baklengsmål denne sesongen. Det var Choupo-Motings første Premier League-mål.

– Vi kom tilbake etter 2-1. Personlig er jeg glad for målene jeg scoret, men det viktigste er at vi spilte en bra kamp på hjemmebane.

– Jeg håper å kunne fortsette slik, fortalte Stoke-spilleren.

Nydelig heading

Mourinhos menn svarte imidlertid nesten umiddelbart etter Choupo-Motings scoring, og etter 45 minutter fikk Paul Pogba hodet på ballen etter en corner. Ballen traff Marcus Rashford i bakhodet og gikk deretter rett i mål.

Scoringen kom på best tenkelige tidspunkt for Manchester United, men Stoke ga ikke opp kampen til tross for at Romelu Lukaku økte til 2–1 etter 57 minutter.

Utligningen til Eric Maxim Choupo-Moting var av ypperste klasse. 2–2 kom etter et hjørnespark av Shaqiri, og Choupo-Motings påfølgende heading satt perfekt i nettmaskene.

– Jeg er ikke fornøyd med ett poeng, for vi var nærmere seier enn Stoke. Men det er et resultat som jeg aksepterer, sa Mourinho.

Marcus Rashford

Paul Pogba setter ballen i mål via Marcus Rashford.

Foto: Nick Potts / AP
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Seier for Tromsø

  Tromsø slo byrivalen Tromsdalen 2–0 i en treningskamp mandag ettermiddag. Tromsøs kamp mot Strømsgodset ble avlyst grunnet snøvær søndag, men mandag var det gode spilleforhold på Alfheim.

  Slobodan Vuk og Mushaga Bakenga scoret for TIL.

  Eliteserien fotball 2017. Tromsø - Odd BK.
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Surt tap for Ruud i Miami

  Casper Ruud tapte første kamp i ATP-kvalifiseringen i Miami. Han tapte i strake sett 3-6, 6–7 (8–10) mot australske John Millman.

  Ruud gjorde en dobbeltfeil på stillingen 8–8 i tiebreaket i andre sett. På neste poeng tok Millman seieren.

  Casper Ruud
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Salah nærmer seg scoringsrekord

  Liverpools Mohamed Salah kan bli den spilleren gjennom tidene med flest mål i én og samme Premier League-sesong. Han har 28 seriemål på 31 kamper. Det er kun seks mål fra rekorden. Med sju gjenværende seriekamper kan Salah tukte rekorden, melder NTB.

  Mohamed Salah
  Foto: Paul Ellis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal