NRK Meny
Normal

Mourinho: – Spillerne mine var ikke på sitt vanlige nivå

Manchester United tapte sine første poeng denne sesongen. Stokes Eric Maxim Choupo-Moting scoret begge målene for hjemmelaget.

 Eric Maxim Choupo-Moting

TOMÅLSSCORER: Eric Maxim Choupo-Moting.

Foto: Carl Recine / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Manchester United jaktet sin fjerde strake seier og fortsatt serieledelse i Premier League da laget gjestet Stoke lørdag.

Men Stoke ble en tøff motstander for Manchester-laget, som tapte sine første poeng denne sesongen etter at hjemmelaget kjempet seg til poengdeling og 2-2.

Manchester United topper likevel fortsatt tabellen med ti poeng og bedre målforskjell enn Manchester City.

Jose Mourinho

José Mourinho måtte tåle poengdeling.

Foto: Stringer / Reuters

– Det var en vanskelig kamp av mange årsaker, sa Mourinho til britisk presse etter kampen.

– Spillerne mine er ikke helt de samme etter landslagspausen. De var ikke på sitt vanlige nivå, kommenterte United-manageren, som gikk rett i garderoben uten å ta Stoke-manager Mark Hughes i hånden.

– Jeg foretrekker å ikke svare på spørsmål om håndtrykk. Det er et dårlig spørsmål. Det kan kanskje se ut som det er min skyld, men det er ikke riktig, sa Mourinho, ifølge BBC.

Først i ledelsen

Det gikk nesten en hel omgang før det skjedde noe av betydning i kampen.

Manchester United skapte overraskende lite mot vertene, og det var derfor ikke helt ufortjent at det var hjemmelaget som tok ledelsen like før pause.

Den tidligere Schalke 04-spilleren Eric Maxim Choupo-Moting spilte en stor kamp. Han skrev under for Stoke i sommer.

Han sendte laget i føringen etter en pasning fra Mame Biram Diouf og sørget dermed også for Uniteds første baklengsmål denne sesongen. Det var Choupo-Motings første Premier League-mål.

– Vi kom tilbake etter 2-1. Personlig er jeg glad for målene jeg scoret, men det viktigste er at vi spilte en bra kamp på hjemmebane.

– Jeg håper å kunne fortsette slik, fortalte Stoke-spilleren.

Nydelig heading

Mourinhos menn svarte imidlertid nesten umiddelbart etter Choupo-Motings scoring, og etter 45 minutter fikk Paul Pogba hodet på ballen etter en corner. Ballen traff Marcus Rashford i bakhodet og gikk deretter rett i mål.

Scoringen kom på best tenkelige tidspunkt for Manchester United, men Stoke ga ikke opp kampen til tross for at Romelu Lukaku økte til 2–1 etter 57 minutter.

Utligningen til Eric Maxim Choupo-Moting var av ypperste klasse. 2–2 kom etter et hjørnespark av Shaqiri, og Choupo-Motings påfølgende heading satt perfekt i nettmaskene.

– Jeg er ikke fornøyd med ett poeng, for vi var nærmere seier enn Stoke. Men det er et resultat som jeg aksepterer, sa Mourinho.

Marcus Rashford

Paul Pogba setter ballen i mål via Marcus Rashford.

Foto: Nick Potts / AP
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Torsdagens utfortrening også avlyst

  Torsdagens planlagte gjennomkjøring av utforløypa i Lake Louise måtte avlyses. Arrangøren vil spare på traseen til helgens øvelser. Også onsdag ble utfortreningen avlyst fordi snøen som falt tidligere i uken hadde gjort traseen for bløt.

  jansrud
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • FIS lar russerne gå verdenscup

  De seks russiske langrennsløperne som er livstidsutestengt fra OL av IOC, får gå verdenscupåpningen i Ruka i helgen. FIS' dopingpanel vil avvente bevismateriale fra IOC før det eventuelt ønsker å utestenge utøverne, skriver de i en pressemelding.

  Belog og Legkov
  Foto: Pierre Teyssot / Afp
 • Bekreftet: Thoresen til Russland

  Storhamar bekrefter på sine nettsider at Patrick Thoresen vender tilbake til SKA St. Petersburg i KHL. – Vi ønsker Patrick masse lykke til i jakten på sitt 3. Gagarin cup-trofe, skriver klubben. Han spiller sin siste kamp for Storhamar på søndag.

  Hockey Classic: GET-Ligaen: Lillehammer - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Rosenborg - Real Sociedad