Siste nytt

 • Hazard nedprioriteres i Madrid

  Real Madrids belgiske stjerne Eden Hazard må finne seg i at treneren velger andre spillere selv om han nå er kampklar igjen.

  Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier rett ut at han foretrekker andre spillere. Ancelotti sier Hazard er en toppspiller som har alt.

  – Han må finne seg i det. Han spiller ikke, men har alt det en Real Madrid-spiller skal ha. Noen ganger er det sånn at treneren foretrekker andre. Det gjør treneren nå. Det viktige er at han er motivert og klar for å jobbe, sier Ancelotti. (NTB)

  FILE PHOTO: Hazard with the match ball after Real Madrid's Champions League Group D match against Sheriff Tiraspol
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Kosovo-siger i Norges gruppe

  Med scoring tre minutt før full tid sikra Liridona Syla 1-0 for Kosovo over Armenia i botnkampen i Norges gruppe i VM-kvalifiseringa.

  Kosovo er framleis nest sist med 4 poeng, etter mellom anna 0-3 for Norge tidlegaree i haust. Armenia har verken mål eller poeng så langt.

  Kosovo fotball
  Foto: Nikola Krstic / NTB
 • Barmen mister viktige kampar

  Aalesund vil mangle Kristoffer Barmen i delar av opprykksracet til Eliteserien. Han pådrog seg ein strekk i kampen på søndag mot Sandnes Ulf.

  Den tidlegare Brann-spelaren måtte bytast ut etter 35 minutts spel.

  «Barmen har en strekk og blir nok ute en stund. Det er litt usikkert hvor lenge, men han er kanskje klar til de to siste kampene», skriv Nilsen i ein SMS til Sunnmørsposten.

  28-åringen kom til Aalesund tidlegare i haust. Han forlét Brann etter den mykje omtalte stadionfesten i august.

  AaFK ligg på tredjeplass i førstedivisjon.

  Kristoffer Barmen i Bergen
  Foto: Oddgeir Øystese / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal